ps3/jp/fah/fah.pkg jp yerine hk yzadıgımda sorun ortadan kalktı demekki benim ps3 honkkong malı malı olabilir....
Heh, sevindim...
Yöntem ile ilgili başka sorunları olanlar varsa söylesinler...
madskillz bende de wewwee'de ki sorun oldu benim anlamadığım yer o f@h linkini psn adresimize göre mi yoksa ps3'ü aldığımız bölgeye göre(pal, ntsc..) mi yapıcaz??Ben tr'den aldım eu linkini koydum ama bende de direk f@h indirdi...
Öncellikle mad skillz dostum paylaşımın için teşekkürler ellerine sağlık. Dediklerini aynen uygulamama ragmen motorstorm PSN den normal yol inmeye başladı. bir 150 MB gitti. Bu işte bir anormallik var deyip, PS3 Proxy programının log bölümünden demonun adresini bulduktan sonra wewwee arkadaşımızın aşağıda 8 nci maddede anlatığı şekilde adresi replace files bölümünün soluna yazdım sağ tarafı değiştirmedim ve programı stop edince televizyonda bir error verdi. Sonra yeniden start yapıp PSN de demoyu yükle deyince bu sefer sorunsuz bir şekilde USB bellekten yükledi. Bunu da bağlantı ayarlarında giden paket bölümünden tespit ettim.
Benim daha once okudugum yazilarda ps3 ile pc nin direk baglanmasi grektigiydi oyuzden sordum. sanirim router ile kullandiginda extra biseylr daha yapman gerekiyor. ne oldugunu bilmiyrum ama boyle bisey okuduguma eminim. kolay gelsin bende eve gidince deniycem bakalim naisl olacak.
1. Bir Router'lı modeme , bir ps3, bir pc, PS3 ProxyServer Installer 'a, ve adsl bağlantısına ihtiyacınız var. 2. route ip: 192.168.1.1 ~ girin diğer seçenekler automatic kalsın. 3. pc ip: 192.168.1.10 ~ girin Gateway: 192.168.1.1 girin 4. ps3 network ip: 192.168.1.11 girin diğer seçenekler automatic kalsın. Proxyserver'ı pc ip address (192.168.1.10) e girerken port: 8080 olacak . 5. Bitirin ama test connection yapmayın. 6. PS3 Proxy'yi açın ~ ( ms SDK önceden yüklü olmalı) 7. ps3'ü seçin ~ then press 开始运行 (bu kısımda sanırım yuvarlak ya da x e basma olayı gösterilmiş o yüzden japonca karakterler var ) ,bu esneda PS store 'a PS üzerinden girebilirsiniz 8. Pc'deki PS3 Proxy 替换文件'(???? bulamadım ne olduğunu :) ) ı seçin Sol boşluğa demonun gerçek url adresini girin (örneğinhttp://zeus.dl.playstation.net/cdn/U...083&country=hk) Bu nba07demo'sunun adresi ve kendi harddiskinizdeki *.pkg dosyanızı seçin (like e:/ygklygkhgklhgkhg.pkg) 9. Kendi ps3 store unuzda download nba07demo deyin ~ gerçekte pc'deki e:/ygklygkhgklhgkhg.pkg dosya ps3 e gelmeye başlayacaktır. 10. En son demo otomatik olarak yüklenip başlayacaktır.
bende bu yazıyı okumuştum karışık geliyor bana 1-Router modemin ıp nasıl değiştirecegiz. 2-pc yeni bir ıp mi atayacagız. 3- Gateway Ağ geçidi (gateway) başka bir ağa geçiş hizmeti veren bir noktadır. bunun ıp nasıl ve nereden değiştirecegiz.
benim modem dünde belirtim 4 portlu pikatel Quatet plus veya pc ps3 bunların dışında en kolay nasıl baglarım
Dostum wewwee sana da çok teşekkürler senin de emeğine sağlık...
Saygılar, selamlar...
arkadaşlar bende bu anlatılanları denedim oyun atma işinde benim makina china malı 2 yıl europa garantili 900mb demo bendede50 mb olarak iniyor yani foh iniyor benim şimdi solda sagda neleri değiştirmem lazım yardım ederseniz sevinirim
Arkadaşlar herşeyi harfiyen uyuglarsanız hiçbir sorun olmaz. Bana sorun olan bölümü açık açık söylerseniz yardımcı olabilirim...
arkadaşlar ben 1.90 versiyonla wewwee arkadaşın yardımıyla indirmeyi başardım.benim sorun naparsam yapıyım 50 mb gerçek fah inmesiydi.sorun şöyle çözüldü 50 mb inme sorununu görünce iptal edicez 2.sekmede bulunan logs bölümüne tıklayıp mavi yazıyla yazılı adresi kopyalayıp 3. sekmedeki sol bölüme yapıştırıcaz sağ bölümede bilgisayara kayıtlı olan adını fah.pkg olarak değiştirdiğimiz adresi koyucaz 1.sekmeye dönüp stop start yapıcaz . son olarak ta fah indirmeye başlıycaz merak etmeyin bu sefer 50 mb inmiycek (tabi en başta mad skillz arkadaşın yaptıklarınıda yapmak gerkiyor)
ARKADAŞLAR BU ARADA BU YÖNTEMİ KULLANARAK VİDEO ATAMIYORUZ HERALDE BİR YÖNTEMİNİ BİLEN ARKADAŞ VARSA BİZLE PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM
mhmtaslan dostum teşekkürler yazdığın yöntemle demoları sorunsuz atabiliyorum versiyon 1.92 yüklü bende kafayı yemiştim. Bu arad 1 den fazla demo oyunu nasıl yükleriz bilen varmı ?
quote:
Orjinalden alıntı: mhmtaslan
arkadaşlar ben 1.90 versiyonla wewwee arkadaşın yardımıyla indirmeyi başardım.benim sorun naparsam yapıyım 50 mb gerçek fah inmesiydi.sorun şöyle çözüldü 50 mb inme sorununu görünce iptal edicez 2.sekmede bulunan logs bölümüne tıklayıp mavi yazıyla yazılı adresi kopyalayıp 3. sekmedeki sol bölüme yapıştırıcaz sağ bölümede bilgisayara kayıtlı olan adını fah.pkg olarak değiştirdiğimiz adresi koyucaz 1.sekmeye dönüp stop start yapıcaz . son olarak ta fah indirmeye başlıycaz merak etmeyin bu sefer 50 mb inmiycek (tabi en başta mad skillz arkadaşın yaptıklarınıda yapmak gerkiyor)
ARKADAŞLAR BU ARADA BU YÖNTEMİ KULLANARAK VİDEO ATAMIYORUZ HERALDE BİR YÖNTEMİNİ BİLEN ARKADAŞ VARSA BİZLE PAYLAŞIRSA ÇOK SEVİNİRİM
Maalesef atamıyoruz çünkü yükleme işlemine sokuyor ve bu videolarda işlemiyor tabii ki. Onun için PSP veya herhangi bir aletten video atmak isterseniz onun içine direkt "Video" diye bir klasör açın ve destekleyen videoyu o klasörün içine atın ve sonra da PS3'e atın...
Yalnız bu demoların falan olduğu sayfa açılmıyor...Sorun bende mi yoksa onlarda mı
Yok yok senden kaynaklanmıyor, sitenin veritabanında düzenlemeler yapıyorlarmış onun için şimdilik hizmet veremiyorlar...
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
Yok yok senden kaynaklanmıyor, sitenin veritabanında düzenlemeler yapıyorlarmış onun için şimdilik hizmet veremiyorlar...
hmm.. Sağol. Peki başka bir site var mı? Linklerin olduğu1
Pek çok site var ama hepsi de bu siteden kopyalayıp alıyor, ayrıca en yeni linkler de ilk bu siteye düşüyor...
umarım en yakın zamanda hallolur, çünkü deneyemiyorum.
Arkadaşlar, oyunu indiricek miyiz yoksa dosyanın ismi yeterli mi?
quote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
Olmayan bir şeyin sadece adını kullanmak biraz garip kaçmaz mı?
Bunu yazının en başında da söyledim yine söylüyorum:
Bu yöntem sayesinde ne sahte oyun oynayacaksınız, ne de kotanız gitmeyecek. "E bunun yararı nerede o zaman?" diyorsunuz, duyuyorum. Bunun yararı ise PSStore'larda bir miktar para ile edinebildiğimiz oyunları, ek paketleri bedavaya edinebiliyor ve PS3'ten indirmek esnasında oluşabilecek bir kesintiye önlem olarak bu yöntemi kullanabiliyoruz. Ayrıca bir hatırlatma daha var. Bu vereceğim bir linkte indirebileceğimiz dosyalar bulunuyor. Bunların yanındaki bölge koduna ve çalışıp, çalışmadığına dair notları dikkate alırsanız sevinirim. Çünkü yanında "NOT WORK" yazan bir dosyayı boşuna indirip de bir umutla yüklemeye çalışmayın.
quote:
Orjinalden alıntı: mad skillz
quote:
Olmayan bir şeyin sadece adını kullanmak biraz garip kaçmaz mı?
Bunu yazının en başında da söyledim yine söylüyorum:
Bu yöntem sayesinde ne sahte oyun oynayacaksınız, ne de kotanız gitmeyecek. "E bunun yararı nerede o zaman?" diyorsunuz, duyuyorum. Bunun yararı ise PSStore'larda bir miktar para ile edinebildiğimiz oyunları, ek paketleri bedavaya edinebiliyor ve PS3'ten indirmek esnasında oluşabilecek bir kesintiye önlem olarak bu yöntemi kullanabiliyoruz. Ayrıca bir hatırlatma daha var. Bu vereceğim bir linkte indirebileceğimiz dosyalar bulunuyor. Bunların yanındaki bölge koduna ve çalışıp, çalışmadığına dair notları dikkate alırsanız sevinirim. Çünkü yanında "NOT WORK" yazan bir dosyayı boşuna indirip de bir umutla yüklemeye çalışmayın.
hayır benim düşündüğüm mantık oyunu linkten baştan indirebilir şeklindeydi yani yine ps, server'a bağlanıp oyunu indirecek, ama authorize verecek.. demek ki değilmiş
full oyun çalıştırabilen var mı acaba?
quote:
full oyun çalıştırabilen var mı acaba?
Ben GripShift, Super Rub'a Dub, Bacterius ve Super Stardust HD'yi PSN'de paralı olmasına rağmen bu yöntem ile bedavaya oynuyorum. Ayrıca LocoRoco'yu da deneyeceğim...
quote:
18-) Eğer Folding@Home'u daha önceden yükledi iseniz, üzerine gelip üçgene basın ve programı kaldırın. 19-) Kaldırdıktan sonra Folding@Home ikonuna basın ve indirmeye başlayın. Şimdi "E madem yükleyecektik, niye sildirdin?" diyebilirsiniz. Biz bu proxy programını çalıştırdıktan sonra Folding@Home'u indirme işlemine soktuğumuzda aslında F@H'ı indirmiyoruz, yaptığımız işlem o Proxy'e soktuğumuz demo vs.'yi PS3'e aktarıyoruz. 20-) Aktarım işlemi bittikten sonra eğer aktardığımız şey video ise izleyin, demo ve paralı full oyun ise yükleyin ve oyunun tadına varın.
arkadaşlar buraya kadar yaptımda. bu Folding@Home ikonunu göremedim nerde ?