Şimdi Ara

PS3 Proxy Yöntemini Açıklıyorum! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
2
Favori
24.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce GT5P demosunu proxy yöntemi ile oynamayı başardım, ilgili arkadaşlara teşekkürler.
  • NETWORK 1.1 YÜKLÜYORUM AMA PROXY DAHALA OLMADIĞINI GÖSTERİŞYOR..PROGRAMI DAHA KURAMADIM BİLE..
  • arkadaşlar granturismo 5 prologue demonun linkini yollayabilirmisiniz.oyun linklerinin olduğu site açılmıor.yardım ederseniz sevinirimbu arada bu sıralanan yöntem 2.10 fw ile uyumlumu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ege1907

arkadaşlar granturismo 5 prologue demonun linkini yollayabilirmisiniz.oyun linklerinin olduğu site açılmıor.yardım ederseniz sevinirimbu arada bu sıralanan yöntem 2.10 fw ile uyumlumu?

arkadaşlar herşeyi hallettim fakat en son adım fah yükledikten sonra yüklediğim demo ps3 te görünmüyor.oyunlar bölümünde yok.başka bi yeremi atıyor.yardım edebilirmisiniz.
  • Bu topic sabitlense ne kadar güzel olur.
    İlerleyen zamanlarda arayan soran çok olur gibime geliyor da :)
  • Bana da öyle olacak gibime geliyor...

Bu arada linki yeniledim, forumda o topic yer değiştirdi ondan dolayı adresten bulamayabilirsiniz. Topic sahibi de mesajı düzenlemiş zaten, çalışan demoları çalışmayan demoları, trailerları hep düzenlemişler, daha kolay bir biçimde ulaşabilirsiniz...
  • Ya arkadaşlar yardım edin 11 gb demo indirdim toplamda...Ama folding@home 'da hala 50 mb yazıyo herşeyi doğru düzgün hallettim ama olmadı...
  • Eline, bilgine sağlık. Bende bunu nasıl yapacam diye kara kara düşünüyorum.
  • Yardımcı olduysam ne mutlu bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad skillz

Yardımcı olduysam ne mutlu bana...

Hocam ben daha PS3 almadım ama almak üzereyim. PS Store'da GT5P Demo'su yok artık. PS3news.com'da var downloadı onu görünce çok sevindim. Fakat playstationturk.com forumlarında okuduğum kadarıyla Proxy yöntemi yeni versiyonlarda olmuyormuş. Doğrumu? Yada bu yöntem tüm versiyonlarda çalışıyormu? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

Hocam ben daha PS3 almadım ama almak üzereyim. PS Store'da GT5P Demo'su yok artık. PS3news.com'da var downloadı onu görünce çok sevindim. Fakat playstationturk.com forumlarında okuduğum kadarıyla Proxy yöntemi yeni versiyonlarda olmuyormuş. Doğrumu? Yada bu yöntem tüm versiyonlarda çalışıyormu? Şimdiden teşekkürler.

O site kendi başına yazı yazmış mı yahu? A-aa bildiğim kadarıyla bizim öyle bir yazımız yoktu ama demek ki başka yerden...

Yok merak etme, son versiyonlarda da oluyor ama eğer PSStore'da yoksa o download olmaz diye düşünüyorum sonuçta aynı yerden çekiyor...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: omer1990

O site kendi başına yazı yazmış mı yahu? A-aa bildiğim kadarıyla bizim öyle bir yazımız yoktu ama demek ki başka yerden...

Yok merak etme, son versiyonlarda da oluyor ama eğer PSStore'da yoksa o download olmaz diye düşünüyorum sonuçta aynı yerden çekiyor...

Valla playstationturk forumunda proxy yöntemi ile ilgili bir çok başlığa girdim ve yeni versiyonda olmuyor gibi şeyler söylemişler. neyse sen oluyor diyorsan oluyordu. Son cümleni anlayamadım. PS Store'da GT%P Demo yok evet. Ama PC'ye indirip Proxy ile atarsam problem olurmu?

• Hayır işte ben de onu diyorum. PSStore'da olmadığına göre çekemezsin çünkü sonuçta bu Proxy yöntemi ile PSStore'daki oyunları vs. PC'ye indiriyorsun. PSStore'da da olmadığına göre olmaz diye düşünüyorum ama bir bakayım bir yolu varsa indirebilmenin deneriz...
  • quote:

Hayır işte ben de onu diyorum. PSStore'da olmadığına göre çekemezsin çünkü sonuçta bu Proxy yöntemi ile PSStore'daki oyunları vs. PC'ye indiriyorsun. PSStore'da da olmadığına göre olmaz diye düşünüyorum ama bir bakayım bir yolu varsa indirebilmenin deneriz...

GRAN TURISMO 5:PROLOGUE [736mb]
    http://zeus.dl.playstation.net/cdn/JP9001/NPJA90061_00/9SOewVRkmHmJ3aUbsGtNkf8R8Jd5dMEnQinATnvNugIyeNcd6QM3m3FyhyIqJeWKICrSMXPEaTd0LAVCUqHoGYBvTyuiixLV5jp6i.pkg?product=0084&country=jp

Şimdi ben bunu PC'ye indirip, PC'den PS3'e atamazmıyım? Kusura bakma çok soru sodum sana ama Proxy konusunda yeterli bilgiye sahip değilim maalesef.

• Yok ya önemli değil, link bulmuşsun güzel de biraz deneme-yanılma gibi olacak; indirip bakabilir misin, bu zahmete girer misin?
  • quote:

Yok ya önemli değil, link bulmuşsun güzel de biraz deneme-yanılma gibi olacak; indirip bakabilir misin, bu zahmete girer misin?

İnan şu anda PS3'üm olsa hiç durmaz indirirdim fakat daha PS3 almadımAlacağım yakın zamanda ama GT5P'yi şimdi almayacağım çünkü İngilizce versiyonu yok. Japonca var. İngilizce Nisanİ'da çıkıyor. Nisan ayına kadar GT5P oynama zevkinden mahru kalmak istemiyorum. Neyse aldığım zaman ilk iş denemek ve sonuçlarını burada paylaşmak olacak. Yardımların ve yüksek derecede ilgin için sana çok teşekkür ederim ve paylaşımlarının devamını beklerim. İyi forumlar...

• Dostlar benim versiyon 2.10 oldu, buna rağmen yöntem çalışmaya devam ediyor. Bilgi.

Saygılar, selamlar...
  • Arkadaşlar şimdi bdnei ps3 40gblık olandan yeni aldım bir arkadaşın hdd den direk buna kopyalasak herseyi çalışırmı acaba oyunlar.. birde orjinal d,iskteki oyunu hafızaya atabiliyormuyum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sentanoo

Arkadaşlar şimdi bdnei ps3 40gblık olandan yeni aldım bir arkadaşın hdd den direk buna kopyalasak herseyi çalışırmı acaba oyunlar.. birde orjinal d,iskteki oyunu hafızaya atabiliyormuyum..

Arkadaşın HDD'den kendi PS3'üne bir aktarım gerçekleştiremezsin çünkü PS3'ün herşeyi HDD'ye kaydediliyor ve sen onu çıkarırsan böylece atacak biryer kalmaz. Ayrıca diskteki oyunu hafızaya atamıyorsun ancak bazı oyunların özellikleri hızlı çalışsın diye (texture vs.) oyunun bu kısımlarını PS3 HDD'sine yükleyebiliyorsun. Oyundan oyuna değişen bir durum bu...
  • quote:

Yok ya önemli değil, link bulmuşsun güzel de biraz deneme-yanılma gibi olacak; indirip bakabilir misin, bu zahmete girer misin?

merhaba arkadaşım ps3 aldım ve denedim. sorunsuz şekilde çalışıyor. teşekürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.