Şimdi Ara

PS3 Proxy Yöntemini Açıklıyorum! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
24.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpalp84

quote:

18-) Eğer Folding@Home'u daha önceden yükledi iseniz, üzerine gelip üçgene basın ve programı kaldırın.
    19-) Kaldırdıktan sonra Folding@Home ikonuna basın ve indirmeye başlayın. Şimdi "E madem yükleyecektik, niye sildirdin?" diyebilirsiniz. Biz bu proxy programını çalıştırdıktan sonra Folding@Home'u indirme işlemine soktuğumuzda aslında F@H'ı indirmiyoruz, yaptığımız işlem o Proxy'e soktuğumuz demo vs.'yi PS3'e aktarıyoruz.
    20-) Aktarım işlemi bittikten sonra eğer aktardığımız şey video ise izleyin, demo ve paralı full oyun ise yükleyin ve oyunun tadına varın.

arkadaşlar buraya kadar yaptımda. bu Folding@Home ikonunu göremedim nerde ?

İkon derken programın kendisinden bahsediyorum yahu...

Ana Menüdeyken bağlantı yerine gelip alttaki Folding@Home'u kuracaksın, varsa da kaldırıp tekrar kuracaksın...

• Ps3 ün ver. 1,52 idi o yüzden Folding@Home yoktu. 1,93 e güncelledim ve aynen yaptım. Bağlantı hatası dedi.
    Ps3 ya normal bir şekilde Folding@Home a bağlanıyor. Gereken ayarları yaptığımda bağlantı hatası veriyor.

Gerçi bukadar arkadaş yapmış yarın bir kere daha bakacağım.
    Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • arkadaslar bende 40 gb ps3 var foh ta yuklu bıdaa yuklememe gerek var mı
  • japon psn'sinde cikan gt 5 prologue demosunu pc uzerine indirenler icin guncel..
    ps3 sony turkiye garantili, elite 360 ise marmarali arkadasimizdan alinmistir.
  • ben yapamıyom çözemedim
    oktay917,vlkayd,Jok3R.,Fettah34 ,boramir1903,golgemann,schumacher__,KOND(fmuratk@hotmail.com),defender( eric_oliva_41@hotmail.com)player(Orhantetik)orhantetik@hotmail.com,medeni conan,Selimbilmez,Wortex27,,Erhan.sen,vitro,riaz
  • Aranızda MGS4'ün Multiplayer Beta'sını bu yöntemle yapan var mı?

Orjinalden alıntı: Neuvelle

Aranızda MGS4'ün Multiplayer Beta'sını bu yöntemle yapan var mı?

Metal Gear Online idi o. Eylül'ün sonunda bitti Beta süreci diye biliyorum.

Oynuyor: Mass Effect, The Orange Box, Call of Duty 4: Modern Warfare, Assassin's Creed, Fifa 08

Bekliyor: Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, PLAYSTATION®3

メタルギアソリッド4
  • peki flash diske yukleyip(baska bilgisayardan yani babam ofisinden yukleyip bana getirecek) aktarablir miyiz yoksa mutlaka evde mi yuklenmesi gerek?

College of Engineering 2010/2014-Univeristy Park, PA
  • Peki yüklerken ps3 den folding home gibi yüklüyor ve 50MB mı görüyo ben bi çözemedim gitti şunu
    oktay917,vlkayd,Jok3R.,Fettah34 ,boramir1903,golgemann,schumacher__,KOND(fmuratk@hotmail.com),defender( eric_oliva_41@hotmail.com)player(Orhantetik)orhantetik@hotmail.com,medeni conan,Selimbilmez,Wortex27,,Erhan.sen,vitro,riaz
  • Yaptım saolunnn çok teşekkürler acaba son psn linklerini nerden bulurum arkadaşlar ?

Nba 2k8 son çıkan demoları juiced yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jakin33 -- 20 Ekim 2007; 17:21:33 >
  • ya bu demo full oyunlarının olduğu adrese giriyorum ama bazılarının yanında hiç bişey yazmıyor onları indirsem çalışır dimi bide full oyunlar hangisi ben bulamadımda
  • Arkadaşlar o verdiğim linklerin olduğu sayfanın altın farkettiyseniz bir istek listesi var. O liste istek listesi olduğuna göre orada yazılanlar çalışmıyor demek ki. Ama diğerleri çalışır durumda.
  • Evet evet evet evet..... Nihayet bana bir zamanlar saç baş yoldurtan demo atma olayını PC'ye attığım formattan sonra ilk kez az önce denedim ve başardımmmmmm Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Hemen Locorocco deneyeceğim..
  • aynı işlemleri uyguluyorum daha sonra fab a tıklıyorum fakat o 50 mb dolmak bilmiyor çok yavaş biçimde buarada pc wirelss ps3 ethernet ile modem bağlı bişi farkeder mi?20gblık ps3de:D Acaba neden olabilr 1 haftalık aldım arkadaştam biri yardımedebilr mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabi -- 22 Ekim 2007; 23:06:56 >

Orjinalden alıntı: GoldenShoot

Evet evet evet evet..... Nihayet bana bir zamanlar saç baş yoldurtan demo atma olayını PC'ye attığım formattan sonra ilk kez az önce denedim ve başardımmmmmm Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim... Hemen Locorocco deneyeceğim..

Bence LocoRocco'yu deneme çünkü o verdiğim linklerin olduğu sayfanın altın farkettiysen bir istek listesi var. O liste istek listesi olduğuna göre orada yazılanlar çalışmıyor demek ki. Ama diğerleri çalışır durumda.

• dostlar ben kablosuz baglaniyorum pc ps3 de kablosuz baglanti dalar. bu durumda ne yapmaliyim tsekkurler
  • büyük uğraşlar sonucu ben de yapmayı başardım. japon psn yi bi türlü almayı beceremediğim için bu şekilde denedim ve de gt5 i indirdim çalıştı.mad skillz öncelikle sana sonra da mhmtaslan sana teşekkürler bende madskillzin söylediği gibi yaptım ve de folding home indi 50 mb. olan ama sonra mhmtaslan ın dediğini yaptım ve de şua an oynuyorum.bi de gt5 in adı istek listesinde vardı yani orda olanlar çalışmayan oyunlar demiştiniz ama bende çalıştı.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.