Şimdi Ara

PS3 Proxy Yöntemini Açıklıyorum! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
2
Favori
24.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Biraz önce Motorstorm 2'in DEMO'sunu PC'den indirip PS3'de oynadım.

Sistem hala çalışıyor bilginize.
    http://ps3mods.blogspot.com/2007/02/download-and-install-playstation-store.html
    http://www.ps3blog.co.za/guides/how-to-download-game-patches-and-updates-via-your-pc/
    PS3 Proxy Vista diye olan sürümü bulup yükleyin.

benden bir püf noktası da switch ile bağlayıp DNS'i auto ayarlayın PS3 üzerinde manuel connection yaparken.
    Wireless'dan denedim PSN'e bağlanmıyordu çünkü.

şimdi de Metal Gear Solid 4'ü deniyorum bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silencer4ever -- 10 Ekim 2009; 1:11:45 >

• Demolar icin ise hala yariyor fakat parali icerik bedavaya getiremiyorsunuz. Sebeb ilk dosyayi store dan cekip stop etmeniz devami proxy ustunden pcden getirmeniz lazim.

Parali icerik icin baslangici yapacak dosyayi cekemediginiz icin proxy isi yas oluyor.
  • kimse zaten paralı içeriği alabildiğimizi söylemediki neden gaza geldin?
    öle birşey olsa zaten sana bana kalmazdı haberini vermek.
  • arkadaşlar 3.15 yazılımı var ps3 ümde.folding home yok nasıl yaparım bu işi lütfen yardımcı olun.18 nolu işleme kadar hepsini yaptım ama folding home olmadığı için daha fazla ilerleyemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmore

arkadaşlar 3.15 yazılımı var ps3 ümde.folding home yok nasıl yaparım bu işi lütfen yardımcı olun.18 nolu işleme kadar hepsini yaptım ama folding home olmadığı için daha fazla ilerleyemiyorum.

fodıng home ıptal onun yerıne life with playstatıon geldı menude gorebılırsın
  • anlatılanları harfiyen yerine getirdim ancak bir türlü oyunu göremiyorum. son firmware ı kullanmaktayım. life with playstationı silipte yapıyorum ama yinede olmuyor.
  • Bende senden farklı bir durumda değilim. Uğraştım baya ama maalesef olmadı. Sanırım artık bu şekilde demo yüklenmiyo. Yüklenseydi şimdiye kadar cevap veren çok olurdu.
  • bu iş 2.40 ubdate ile tarih oldu artık psn harici demo oynamak indirmek mümkün değil
  • şimdi fransızım ben bu konuda lütfen kızmayın bu ayarları yapınca ücretli dlcleri beleşe mi indiriyoruz
    diyelim yaptık ban riski yok mu?
    anlayabildiğim kadarıyla pcden demo indirip ps3te falan mı oynayabiliyoruz tam olarak anlatırsanız yapıcam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakbabi -- 16 Temmuz 2010; 21:40:00 >
  • ben hic bisi anlamadim abi bastan anlatsana abi sunu sen
  • cd deki oyunu update ederken belli bir kısmını kuruyor ya cihaza o bölüm işte orda hata veriyor..oyunda yeni acemiyim ne yapmalıyım ..
  • Çok sağol dostum Ankara'ya dönünce deneyeceğim hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol özsoy
    bu iş 2.40 ubdate ile tarih oldu artık psn harici demo oynamak indirmek mümkün değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

quote:

bu iş 2.40 ubdate ile tarih oldu artık psn harici demo oynamak indirmek mümkün değil

NOKTA. . .
  • O zaman denemem
  • slm herkese ben mk9 fredy kruger pkg yi internetten indirdim bunu benim ps3 e nasil aktaririm bu dediginiz yontem ile hangi adresi yazmam lazim bu programama
    yardimci olursaniz sevinirim nasil yapmam gerektigi konusunda

makina 3.70
  • quote:

Orijinalden alıntı: spader

quote:

Orijinalden alıntı: ghostie

quote:

NOKTA. . .

Bir nokta da benden .

quote:

slm herkese ben mk9 fredy kruger pkg yi internetten indirdim bunu benim ps3 e nasil aktaririm bu dediginiz yontem ile hangi adresi yazmam lazim bu programama
    yardimci olursaniz sevinirim nasil yapmam gerektigi konusunda

makina 3.70

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F355 Challenge -- 28 Ağustos 2011; 18:01:43 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.