Bildirim
Ps3 Pc Ye Bağlayıp Görüntü Kaydetmek.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: N!ko Bellic
Ps3 ü HDMİ kablo aracılığıyla bağladım bilgisyara windows movie maker la denediğimde görüntü elde edemiyorum. Bildiğiniz Program varmı görüntü alabilmem için? [PC ÜZERİNDEN]
pc deki hdmi çıkıştır.ondan görüntü gelmez.ps3 pc ye baglanmaz.monitöre bağlamayı dene
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: zedge08
quote:
Ps3 ü HDMİ kablo aracılığıyla bağladım bilgisyara windows movie maker la denediğimde görüntü elde edemiyorum. Bildiğiniz Program varmı görüntü alabilmem için? [PC ÜZERİNDEN]
pc deki hdmi çıkıştır.ondan görüntü gelmez.ps3 pc ye baglanmaz.monitöre bağlamayı dene
Monitore bağlasam birşey değişmiyecek,
Yapmak istediğim youtube channellar da yapılan oyun rewiev walkthrough vb. gibi record etmek ps3ü. Pc Üzerinden. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: zedge08
quote:
Monitore bağlasam birşey değişmiyecek,
Yapmak istediğim youtube channellar da yapılan oyun rewiev walkthrough vb. gibi record etmek ps3ü. Pc Üzerinden.
bildiğim kadarıyla pc üzerinden direk yapılmıyor.ayrı bir aparat alman lazım
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Turk insani ne kadar akilli heheyt be pcdeki hdmi CIKISIYLA goruntu almaya calisanlar var hala. gidip hd pvr alman gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drum_god
Turk insani ne kadar akilli heheyt be pcdeki hdmi CIKISIYLA goruntu almaya calisanlar var hala.gidip hd pvr alman gerek
Kafamdan uydurmadım bi kaynakta gördüm konu açtım. Ayrıca olamıycak birşey değil program olursa. -
Bir tür kart(ucuz bir şeydi) alarak yapılabiliyordu nasıl olduğunu ben de hatırlamıyorum ama mümkün yani. -
quote:
quote:
Turk insani ne kadar akilli heheyt be pcdeki hdmi CIKISIYLA goruntu almaya calisanlar var hala.gidip hd pvr alman gerek
Kafamdan uydurmadım bi kaynakta gördüm konu açtım. Ayrıca olamıycak birşey değil program olursa.
HDMI CIKISI O ARKADASIM.HDMI CIKISINDAN PCYE GORUNTU VEREMEZSIN PCDEN GORUNTU ALIRSIN TV DEN VS DEN.yeter cik su forumdan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Kafamdan uydurmadım bi kaynakta gördüm konu açtım. Ayrıca olamıycak birşey değil program olursa.
HDMI CIKISI O ARKADASIM.HDMI CIKISINDAN PCYE GORUNTU VEREMEZSIN PCDEN GORUNTU ALIRSIN TV DEN VS DEN.yeter cik su forumdan
Birader Yaş Kaç? Veya körmüsünHDMI Çıkışıyla PS3 ten görüntü almayı soruyorum kasadaki girişi monitöre bağlamayı sormuyorum.
-
quote:
İşe yarıyor o yöntem ama. İlla pvr'a ihtiyaç yok. -
quote:
Orijinalden alıntı: Erör
quote:
İşe yarıyor o yöntem ama. İlla pvr'a ihtiyaç yok.
Nasıl Yapıldığı Hakkında bilgin varmı? Pc den kaydetme olayı.
-
quote:
quote:
quote:
Youtube'da videosunu görmüştümde şimdi nasıl olduğunu bilmiyorum. Movie maker kullanıyor ama.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Youtube'da videosunu görmüştümde şimdi nasıl olduğunu bilmiyorum. Movie maker kullanıyor ama.
Benim buldugum kaynaktada öyle söylüyordu fakat output devices den ps3 seç diyodu ben o seçeneği bulamadım
-
AverMedia Dark Crystal HD Capture... 400 TL gibi bir fiyatı var. Alabilirsiniz , o işine yarar. -
quote:
Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs
AverMedia Dark Crystal HD Capture... 400 TL gibi bir fiyatı var. Alabilirsiniz , o işine yarar.
adam takmış yukarda 3 kişi demiş orası çıkış giriş değil diye hala soruyo yav boşver kardeş dinlemez bu -
quote:
quote:
AverMedia Dark Crystal HD Capture... 400 TL gibi bir fiyatı var. Alabilirsiniz , o işine yarar.
adam takmış yukarda 3 kişi demiş orası çıkış giriş değil diye hala soruyo yav boşver kardeş dinlemez bu
Tamam anladım Çıkış Orası Ordan olmuyormuş. Youtubedan başka şekilde av cablolarla yapılıyormuş
Peki Bu anakarttaki HDMI neye yarıyor ozaman
-
quote:
quote:
quote:
adam takmış yukarda 3 kişi demiş orası çıkış giriş değil diye hala soruyo yav boşver kardeş dinlemez bu
Tamam anladım Çıkış Orası Ordan olmuyormuş. Youtubedan başka şekilde av cablolarla yapılıyormuş
ÇIKIŞ.yani tvye takarsan bilgisayarının ekranı televizyonda olur (açıklayamadım) yada genişlet diyip 2.monitor gibi kullanırsın.
-
Easycap var dealextreme gibi sitelerde 10 dolar
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
ÇIKIŞ.yani tvye takarsan bilgisayarının ekranı televizyonda olur (açıklayamadım) yada genişlet diyip 2.monitor gibi kullanırsın.
Anladım ps3 gibi aletlerden görüntü alamam ama goruntu verebilirim. Anladım
erdem03 hocam pm
-
quote:
Orijinalden alıntı: LaraCroft*
Aradigin bu sanirim... Konu hort:):)
http://m.youtube.com/#/watch?v=3BpYuSwouDk&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D3BpYuSwouDk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ultimate edition ne demek
- get changed into a smart outfit at your wardrobe or a high end clothes shop to begin the mission
- ps5 kendi kendine kapanıyor
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps5 için kulaklık önerisi
- gta 6 ps5
- assassin"s creed
- the last of us 3
- god of war xbox
- intergalactic the heretic prophet
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X