Şimdi Ara

Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
309
Cevap
22
Favori
24.977
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gow 1-2 yamasında dublaj vardı. Sadece altyazı olsa ben de indireceğim de dublaj işi bozuyor.

Bir iki ay bekle bendeki Ps3'ü satayım hocam sana. Yabancıya gitmesin.

Satacağın zaman haber verirsin hocam temiz cihaz bulmak çok zor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • Konuya bakıyorum çok güzel arkadaşlar eski de olsa PS3 oyunlarını oynuyor . Açıkçası PS3 yeniyetme dönemimde çok eğlenceli anlarım oldu. oyunlar kaliteliydi, Geçen sene PS3 almıştım tekrar (4.kez ve son ) PC ye geçtiğim için sattım. 2006-2012 arası tüm kaçırdığım exclusive oyunlarını oynadım. killzone-resistance-rain,Puppeteer- spec ops the line, ( hatta bu oyunu şuan pc de yüksek grafiklerde tekrar oynuyorum PS3 de 20 fps e kadar düşüyordu PC de harika gözüküyor) Suda51 oyunları mesela , Lollipop chainsaw, shadows of the damned gibi bir çok oyunu deneyimleme şansım oldu.

Konsol o kadar kötü ki ama o dönemde ki oyun yapma özgürlüğü Sony'nin the last of us sevdasından önce yaptığı deneysel oyunlar. Gerçekten keyifli. Shooter olarak Resistance gibi oyunların kontrolü çağ dışı kalmış. Bir de o aptal Dualshock 3 ile gerçekten oynanmıyor . Sırf bunun için aparat almıştım, hala elimde kaldı ve satıyorum.

PC yi yeni aldığımda direk 2.gün PS3 emulatoru kurmuştum. insan o günleri özlüyor

• bu oyun için ayrı bir başlık açmayı düşündüm ama bunu yeni bir oyun sanacak insanları hayal kırıklığına uğratmak istemedim

Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)CROOKS Tha Greatyoutube
    #fightnightchampions #boxing #fightnight #boxinggame #gaming Fight Night Champion is a boxing video game developed by EA Canada and published by Electronic Arts. It is the fifth and last entry in the Fight Night series and was released in March 2011 for the PlayStation 3 and Xbox 360. The game takes a drastic turn from its predecessors, depicting a "grittier", "darker" setting with animations and player damage that "truly conveys the brutality of the sport of boxing."[citation needed] The violence and strong language in the game's story mode earned it a Mature rating from the Entertainment Software Rating Board, the first EA Sports title to do so. The game was officially revealed on July 20, 2010 at an EA Sports studio showcase.[1] It was added to Xbox One's catalog of backward compatible titles in May 2018. The game is the first EA Sports game to feature a full Hollywood-inspired story mode, called Champion Mode. The story follows the career of Andre Bishop, a talented boxer, who is forced to overcome great setbacks including a prison sentence and a corrupt fight promoter. Champion Mode is intended to further convey the brutality and hardship of the sport of boxing.
    https://www.youtube.com/watch?v=wGKB2Ix0YlI

RPCS3: MotorStorm now Playable on PC and Steam Deck!

Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)RPCS3youtube
    A couple months ago MotorStorm has been confirmed to be Playable on RPCS3! And not only that, it can also be enjoyed on the Steam Deck with just a few hiccups! Using the Steam Deck as a reference, any system slightly stronger than the deck should be able to play the game comfortably. You may also use the available patches to enhance a little bit the game visuals should you wish to do so. See our wiki page for the recommended settings: https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=MotorStorm Recording and editing: Loweys Litsman
    https://youtu.be/BIqK3SZU_HU?si=-pq_ngUwYJOdqTPe
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)RPCS3youtube
    In today's showcase we cover some of the most notable improvements RPCS3 has received in 2024! For anyone who hasn't been keeping up with our GitHub or Twitter/X, we've compiled some of the most notable improvements RPCS3 has received in 2024! Showcasing some new features, performance improvements, visual fixes and playable games! Check out our arm64 blog and videos! RPCS3 on arm64 Blog - https://rpcs3.net/blog/2024/12/09/introducing-rpcs3-for-arm64/ RPCS3 on arm64 Linux with Raspberry Pi 5 - https://www.youtube.com/watch?v=GWD5B87W3ig RPCS3 on arm64 with Apple Silicon - https://www.youtube.com/watch?v=QyeXbg7kXMQ Learn more intricate details with Whatcookie! - @MrWhatcookie RPCN Compatibility List - https://wiki.rpcs3.net/index.php?title=RPCN_Compatibility_List RPCS3 Compatibility List - https://rpcs3.net/compatibility Recorded by: Loweys Litsman FlexBy MarioSonic2987 AniLeo Satan85 Asinine Edited by: @LoweysLitsman & Asinine 0:00 - Savestates 0:55 - Pad Navigation & Hover Gifs 1:15 - RPCN Friend Invites 1:30 - Trinity: Souls of Zill O'll 1:44 - Kamen Rider Battride War Genesis 1:58 - arm64 support 2:20 - Ratchet & Clank Future: Tools of Destruction 2:27 - Resistance 2 2:34 - Resistance 2:42 - Resistance on Steam Deck 2:58 - Armored Core: For Answer 3:12 - Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty 3:26 - Metal Gear Rising: Revengeance 3:51 - More 3D Modes and Audio Output 4:16 - Split/Second 4:28 - Gran Turismo 5 Prologue 4:49 - Race Driver: GRID 5:02 - The Evil Within 5:18 - Demon's Souls 5:27 - Maximum SPURS Improvement 5:49 - Sonic Unleashed 5:56 - Yakuza: Dead Souls 6:18 - Kingdom Hearts HD 2.5 ReMIX 6:28 - Saints Row: The Third 6:35 - Dark Souls 6:50 - Yakuza 0 7:17 - Ending Note
    https://www.youtube.com/watch?v=Zh_bRbJs2SQ
    Bringing you some flash news update on some long-standing visual issues that have now been recently tackled by our Lead Graphics Developer kd-11! Recorded by: - digant73 - Jonathan44062 - MarioSonic2987 - Alexis (soundreaction) - Loweys Litsman Edited by: @LoweysLitsman 0:00 - Z-Culling Improvements 0:56 - Texel Remapper Improvements
    https://www.youtube.com/watch?v=Yu5uJrEoLDE&t=19s

ayrıca aşağıdaki oyunlarda g27 emülasyonuyla direksiyon desteği mümkün

Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 1 Mart 2026; 19:46:59 >

• Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)RPCS3youtube
    Thanks to the recent updates made by Florin9doi and DaniElectra, every single SingStar is now playable! Support our lead developers by becoming a patron: https://rpcs3.net/patreon Visit our wiki for recommended settings: https://wiki.rpcs3.net/ Recorded by: - FlexBy Edited by: @LoweysLitsman
    https://www.youtube.com/watch?v=EanyoZ_O1oI
  • PS3 üzerinden oynamaya kalktığım Infamous gerek berbat çözünürlüğü -abartmıyorum 360p falan çalışıyor tahminimce- gerekse buna rağmen 30 fpsi bile tutturamamasıyla hayal kırıklığı yaratınca canım biriciğim Rpcs3'e döndüm ve oyun 2kda 60 sabit olmasa da 40+ fps oynanıyor ve akıcı bir deneyim elde ediliyor. Şu emülatörler gerçekten can simidi oluyor biz oyuncular için.

Kesinlikle katılıyorum. Emülatörler büyük nimet bizim için...motorstomlar, fight nightlar, killzonelar daha ilk anda aklıma gelmeyen pekçok efsane artık burada diğer yandan xbox cephesinden forza horizon 1-2 de oynanabilir durumda

Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)Mk Emulationyoutube
    #forzahorizon #forzahorizon2 #emulator #emulation #xbox #gameplay #pc #needforspeed #gaming In this video, you’ll see Forza Horizon emulator performance test, gameplay showcase, and how well the game runs on the latest Xenia Canary build. If you enjoy emulator gameplay videos, make sure to LIKE 👍, SUBSCRIBE 🔥, and COMMENT .
    https://www.youtube.com/watch?v=4NqrPVaBpGU

Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor)Emulators & Gameplay HDyoutube
    Gameplay test of Forza Horizon 2 on Xenia with 2X resolution scale and unlocked frame rate. 4K Xenia Edge settings used: https://imgur.com/a/sWEdKVE #emulator #gamelplay #xeniaedge ================================================================== Specs: CPU: Intel® Core™ Ultra 9 processor 285K (Stock) GPU: NVIDIA RTX 5080 RAM: 64GB DDR5 6400 Operating System: Windows 11 ================================================================== Be sure to subscribe to see new uploads of other game tests with various emulators! ================================================================== This channel is mainly about testing out the various gaming emulators such as RPCS3 (PS3), Ryujinx & Yuzu (Nintendo Switch), Xenia (Xbox 360), Citra (Nintendo 3DS), Cemu (Nintendo Wii U) and providing videos on how these games run on these emulators for educational purposes with an FPS overlay. In addition, this channel may feature gameplay and cutscenes of PC games in stunning 4K resolution! All of my uploads are recorded in a high bit-rate to give the best video quality! Be sure to like and share these videos ^_^ ==================================================================
    https://www.youtube.com/watch?v=8hjUM6okxy0

• ilkermurat kullanıcısına yanıt

Emulatörleri bu aralar lossles scaling ile deniyorum muazzam sonuç veriyor.

Duckstation PS1

PCSX2 emulatörlerinde 30 fps kilitli oyunları 60 ve yukarısında akıcı oynuyorum. input lag falan da yok.

PS1 de crashbash, garmageddon, nascar rumble gibi oyunları çok akıcı oynuyorum bu sayede.

PS2 de tabi ki def jam fight for ny ve time splitters 2 future perfect oyununu 4k 100+ fps de kaymak gibi oynuyorum.

ps3 emuda ise şu an sadece gt6 denedim olduk.a başarılı.

ps4 emuda denemedim zaten driveclub 60 fps patch vardı içinde.

PS1 de ISS international soccer da 175 fps aldım kaymak gibi o kadar güzeldi ki master lige başladım Ps3 Oyunları RPCS3 Emülatör ile Pc de (Shadps4 ile Ps4 Oyunları Yaklaşıyor) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 15 Mart 2026; 21:50:50 >

• @aurosonic teşekkürler lossles scaling kullanmamıştım ama onuda deneyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 15 Mart 2026; 22:26:17 >

Ps1'de widescreen patch mi var hocam yoksa 4:3 ü tam ekrana mı yayıyorsunuz?

Bir de ps4 emuda driveclub oynanabiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

evet şuan ps4 emu da sorunsuz dc oynanıyor. 60 fps patch var içinde. oyunun 1.28 sürümünü indirmek yeterli. avrupa sürüm değilde amerika sürüm (ingilizce) sorunsuz çalışıyor.

sadece shadow of the colossus çalışmıyor. diğerleri sorunsuz. P.T oynanıyor biraz grafik problemleri var ama uğraşsam hallederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 17 Mart 2026; 23:51:40 >

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Ps1 emudaki wide ayarını açınca saha vs wide oluyor ama oyuncular 4:3'lük bölümde görünüyor, onun dışına çıkınca kayboluyorlar. Üstlerindeki gösterge imleci de alakasız yerlere gidiyor. Sizde de öyle mi? Bu arada duckstation kullanıyorum.

Üstteki ws ayarı açık, alttaki 16:9'a genişletilmiş.

* Tekrar baktım da siz de alttaki gibi genişletilmiş kullanıyorsunuz sanırım. Ben üstteki gibi gerçek widescreen yapmak istiyorum ama bi yolu yok sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruff N Tumble -- 18 Mart 2026; 1:36:40 >

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Evet öyle oluyor ama orda bi ayar daha var onu yapmaniz lazim. Yani 2 secenek yapiyorsunuz. Simdi hatirlayamadim ama grafik ayarlarini kurcalarsaniz bulursunuz

• Ruff N Tumble kullanıcısına yanıt
    Cepten bakiyorum ama iki forografta 4:3 gorunuyor bende yanlari siyah diye öyle anladım. Ayari var hocam istediginizi yapiyorsunuz ama siz genisletmeden widescreen istiyorsunuz sanirim anladigim kadariyla

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Bunu ben telefondaki emudan aldım hocam göstermek amaçlı, telefon 20:9 olduğu için 16:9'da yanlarda boşluk oluyor haliyle. Ultra wide monitörde 16:9 görüntü gibi düşünün. Ps1 oyunlarında malum widescreen desteği olmadığı için emu ayarlarındaki ws modlarını seçince orjinal 4:3 görüntüyü enine genişletiyor. Şişmanlatıyor yani :) attığım ss'lerde orta saha çemberlerinin farkından anlarsınız.

Mesela psp emülatöründe dexter oyunu için ultra wide yaması yapmışlar, aktif edince orjinal 16:9 görüntüyü sündürmeden tam ekrana genişletiyor, haliyle daha fazla alanı görebiliyorsun. Ps1 emusundaki widescreen rendering ayarı da bunu yapıyor ama sorunlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruff N Tumble -- 18 Mart 2026; 4:17:6 >

• Infamous oynadım bitirdim. Sorunsuz oynanıyor diyebilirim. Sadece 2 yerde oyun dondu. O da tamamen rastgele biçimde olmuyor, mesela spesifik bir düşmana o an ateş ettiğimde oyun donuyordu. Bunu fark edince dördüncü beşinci seferde o düşmana ateş etmeden bekledim ve bölümü geçtim. Çok can sıkıcıydı ve belki de başka bir çözümü vardı bilmiyorum. Devam oyunlarını da deneyeceğim araya başka bir oyun sokup. Tahminimce onları da oynatır ama.

Oyunlar, ana RPCS3 arayüzünden geçmeden doğrudan Steam'den başlatılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 22 Mart 2026; 15:33:6 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.