Şimdi Ara

PS3 MultiPlayer ne kadar kota harcar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başıkta da belirttiğim üzere ben ps3'ten COD7 multiplayer saat başına yaklaşık ne kadar kota yer?
    Şimdide teşekkürler
    (Yanlış yere açtıysam özür dilerim)

• quote:

Orijinalden alıntı: bhyesilnil

Herkese selam!!!
    Başıkta da belirttiğim üzere ben ps3'ten COD7 multiplayer saat başına yaklaşık ne kadar kota yer?
    Şimdide teşekkürler
    (Yanlış yere açtıysam özür dilerim)

yanlış yer değilde , kotalı bir internet ile ps3 mp yapmak bilmiyorum çılgınlık bence , başına herşey gelebilir
  • Bende eskiden kotalı internet kullanıyodum.Kotalı internetten mp oynama sakın .Çünkü ay sonundaki faturayı görünce şaşırabilirsin.(40-50)arası gelir.Sende benim gibi sınırsıza geç rahatca oyna .
  • quote:

Orijinalden alıntı: the özgür

Bende eskiden kotalı internet kullanıyodum.Kotalı internetten mp oynama sakın .Çünkü ay sonundaki faturayı görünce şaşırabilirsin.(40-50)arası gelir.Sende benim gibi sınırsıza geç rahatca oyna .

quote:

Orijinalden alıntı: Robdelphia

yanlış yer değilde , kotalı bir internet ile ps3 mp yapmak bilmiyorum çılgınlık bence , başına herşey gelebilir

Tmm saoulun da gözümü çok korkuttunuz siz yaw 40-50 arası o ne yaa peki saatte kaç mb harcadığını biliyor musunuz?
    Muhtemelen zombi daha az harcıyordur?? Fikriniz varsa söyleyin lütfen saolun

• valla ne kadar gider bilmiyorumda oynarken modem ışıkları hiç durmuyor o yüzden arkadaşların dediği gibi kotalı mp cılgınlık :)
  • ben fifa 2009 oynuyordum önceden maç başına 30 ila 40 en fazla 50mb kotanın gittiğini biliyorum.

soul calibur 4 oynardım online 1 saat kadar ozaman da 300 mb bulduğu oluyordu.

Tabi bu iki seneki önceki durum du ben şimdi kotasıza geçtim artık kotaya bakmıyorum 19 tl fazla öderim kafam rahat olur dedim vede öyle oldu şimdi saatlerce online oynuyorum.

kotalı sistemde online oynama fazla fatura üzebilir :)
  • Oyununa göre değişir en iyisi sınırsız aklın ve cebin rahat olur . Riske girmezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bu oyun ne zaman biter ? (gta 4)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 400 mb. civarı harcar.

sınırsız al... kotalıyla olmaz o iş...
  • hocam şöyle düşün..

1 Mbit internetle online oynasan ve upload download bu online olduğun sürede maksimum olacak.. yani sürekli upload ve download olacak..

yaklaşık olarak 15 dakkada 100 mb download yapılır 1mbitle standart olarak (bende böyle).. 1 saat oynasan 400 mb kota harcarsın.. yani 10 saat online oynadığın an kotada limittesin :)

upload'ı yazmaya gerek yok çünkü onla ilgili bir kota yok benim bildiğim..

benim düşüncem böyle ama hesap yanlış olabilir, yanlış olduğuna emin olan varsa düzeltirse beni arkadaşa daha doğru bi bilgi vermiş oluruz..
  • Her ay sadece Ps3'ten harcadigim boyut 25 gb. Tabi buna indirdigim demolar vs. dahil. Ancak buyuk bir bolumu multiplayer oyunlar. Gerisini sen dusun.
  • arkadaşlar komiksiniz : 40-50 tl mi gelir yuh :D en az 60 ı var :D

ttnet 4 gb kota

her 1 gb aşımda 10 tl gelir

cod 7 oynıcaksın 1 ay ve 50 tl mi gelicek ?

benim ağustosta full ps3 cod mw2 gta fln 60 gb oldu :D tabi 3-4 film de var

düşünün yani 60 gb kaç tl gelir :D
  • ama max gelicek faturada sınır olması lazım sınırsızdan biraz daha çok gelebiliyordu galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

ama max gelicek faturada sınır olması lazım sınırsızdan biraz daha çok gelebiliyordu galiba

evet ben kotalıyken film,oyun ne varsa dayıyordum hep 69 tl geliyordu.
  • arkadaşlar xboxda kota olayı daha mı farklı peki...çünkü ben 3g ile xbox da online oynadığımda çokda gitmiyor...ps3 de olay değişiyor mu ki??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

hocam şöyle düşün..

1 Mbit internetle online oynasan ve upload download bu online olduğun sürede maksimum olacak.. yani sürekli upload ve download olacak..

yaklaşık olarak 15 dakkada 100 mb download yapılır 1mbitle standart olarak (bende böyle).. 1 saat oynasan 400 mb kota harcarsın.. yani 10 saat online oynadığın an kotada limittesin :)

benim düşüncem böyle ama hesap yanlış olabilir, yanlış olduğuna emin olan varsa düzeltirse beni arkadaşa daha doğru bi bilgi vermiş oluruz..

Ben bu kadar harcadığını bilmiyodum. Daha şimdiden ben kotayı doldurdum o zaman. Utorrent indirdiğim bazı şeyler de var. Off yandım ben yaa :D Gerçi şuanlık yanmadım fatura geldiğinde yanıcam. Cevaplarınız için çook teşekkür ederim
    Düzeltme veya ekleme yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: elkun
    arkadaşlar xboxda kota olayı daha mı farklı peki...çünkü ben 3g ile xbox da online oynadığımda çokda gitmiyor...ps3 de olay değişiyor mu ki??

Ben de emin değilim ama xboxta da çok bir şey değiştiğini sanmıyorum. Ps3 te ne kadar kota harcıyorsa xbox ta da ona benzer harcar bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: bhyesilnil

quote:

hocam şöyle düşün..

Ben bu kadar harcadığını bilmiyodum. Daha şimdiden ben kotayı doldurdum o zaman. Utorrent indirdiğim bazı şeyler de var. Off yandım ben yaa :D Gerçi şuanlık yanmadım fatura geldiğinde yanıcam. Cevaplarınız için çook teşekkür ederim
    Düzeltme veya ekleme yapabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: elkun
    arkadaşlar xboxda kota olayı daha mı farklı peki...çünkü ben 3g ile xbox da online oynadığımda çokda gitmiyor...ps3 de olay değişiyor mu ki??

Ben de emin değilim ama xboxta da çok bir şey değiştiğini sanmıyorum. Ps3 te ne kadar kota harcıyorsa xbox ta da ona benzer harcar bence.

e kısmı şekilde tabikide , sonuçta ikisindede kendi ip numaran ile ağa bağlanıyorsun .

• quote:

hocam şöyle düşün..

yanlışınız var.

bi kere upload maksimum olacak demek çok yanlış. siz multiplayer oynarken(mesela cod mw2 yi ele alalım) sadece sizin bilgileriniz gönderilir.yani konumunuz, silahınız, silahınızdaki mermi, profiliniz vs. bunların da bir kaç kb yi geçecek şeyler olduğunu sanmıyorum

ben kotalı kullanıyorum.ha oyle saatlerce oynadığım yok ama 2 2,5 saatlik bi codmw2 yaklaşık 85 mb kota götürmüş kota bilgilerimde.tersten bi hesap yapsak

bu 2,5 saatin ortalama 2 saati oyuna gitmiştir diye düşünsek.

85.000kb /7200(2saat *60 dakika *60 saniye) =11,8 kb

ki makul bi rakam

bilgisayar mühendisi değilim ama tahminimce oyundaki herkesin bilgisi bu şekilde indiriliyodur diye düşünsek ve oyunda 10 kişi olsa(benim girdiklerim 8 kişilik)

11,8/10 yaklaşık 1 kb

gibi bi hesap yaptım.bu da bir kişinin 1 saniyelik bilgilerinin toplamıdır(silahı,tipi cismi vs)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilkerk -- 27 Aralık 2010; 14:37:50 >

• Vodafone
    3g ile oymanirmi 7.2 idi hiz sanirim . Kaldirir mi sizce. Herkes. Bir hesap yapmis tam net bir rakam yok mu 1 saatte ne kadar kits yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 5 Şubat 2011; 16:08:38 >
  • Arkadaşlar dün PS3 ile fifa 14 oynadım ortalama maç başı 5 mb harcadım tabi bağlı kaldığım süre içinde transferlerde dolaşma falan da bayt yiyor 3-4 saat oynamada 100 mb kota harcadı
  • hasaner2002 H kullanıcısına yanıt
    Konumu nerden bulup da cevapladiniz. Helal olsun valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.