Şimdi Ara

PS3.. küfür etmemek elde değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar belki önceden werildi bilmiyorum, verildiyse kusura bakmayın. elemanlar ps3'ü balyozla parçalıyolar çıktığı ilk gün.. bunlar bütün konsolları sanırım böyle ilk gün alıp kırıyolarmış. buyrun izleyin :http://www.youtube.com/watch?v=ZjmVlOnZ6E0

• yazık valla

ama dostum bu konu önceden defalarca verilmişti
  • Defalarca mı? Rüyamda bile bu sahneleri görüyorum artık. Resmen bilinçaltıma işledi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3fruz

Defalarca mı? Rüyamda bile bu sahneleri görüyorum artık. Resmen bilinçaltıma işledi...

eternal sunshine of playstation 3
  • Yaa biliyorum rezil birşey. Cidden küfür etmemek elde değil.
  • çüşş ya böle adamlar o kadar para verio bide kırıolar
  • VALLA TERBİYESİZLİK ZENG,N Z...PELERİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Makina iyi direniyor ama kırılmamak konusunda
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

çüşş ya böle adamlar o kadar para verio bide kırıolar

Adam vermiyor o kadar parayı. Smashmyps3.com sitesinde para topluyorlar sırf bu eylem için. Akli dengesi bozuk bazı fanlar da bunlara gönlünden geldiğince yardımda bulunuyor. Böylece ps3 parasını çıkarıyorlar. İlk gün de gidip herkesin huzurunda kırıyorlar. Herşey geçicidir, herşey yalandır, hiçbirşey için deli olmamak gerekir gibi felsefi bir görüşü mü savunuyorlar yoksa dangalaklıkta son nokta mı bu arkadaşlar karar verebilmiş değilim.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

çüşş ya böle adamlar o kadar para verio bide kırıolar

Adam vermiyor o kadar parayı. Smashmyps3.com sitesinde para topluyorlar sırf bu eylem için. Akli dengesi bozuk bazı fanlar da bunlara gönlünden geldiğince yardımda bulunuyor. Böylece ps3 parasını çıkarıyorlar. İlk gün de gidip herkesin huzurunda kırıyorlar. Herşey geçicidir, herşey yalandır, hiçbirşey için deli olmamak gerekir gibi felsefi bir görüşü mü savunuyorlar yoksa dangalaklıkta son nokta mı bu arkadaşlar karar verebilmiş değilim.

allah bunlara akıl filir versin ne istiolar güzelim makneden

• Amerikada yaşasam bende parçalardım valla.Hatta Türiyede çok param olsa burdada parçalardım herkesin gözünün önünde sonra foruma koyardım delirirdiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: sos05

Amerikada yaşasam bende parçalardım valla.Hatta Türiyede çok param olsa burdada parçalardım herkesin gözünün önünde sonra foruma koyardım delirirdiniz

Acil şifa diliyorum.
  • Amerikadaki dükkanların şuan %50sinde Ps3 bulunuyormuş yani istedikleri gibi parçalayabilirler orada.
    http://www.news4gamers.com/industrynews/News-20080.aspx
  • Para bi taraflarına batmış bu mağara adamlarının.
  • hocam tok açın halinden anlamaz demişler malesef olayın öbür yanı da bu... öncelikle bu olay kişinin kendine saygısı olmadığını gösterir nasıl ps3 e saygı duysunki...

eee neoldu kırdınızda aleti kalktımı bi uvzunuz 2cm hey allahım yaa
  • arkadaşlar o alet ps3 ün birebir maketi olabilir zaten kameralar falan hazırlıklı bir olay...makinelerin aynı orjinalleri gibi maketleri de oluyor gerçeğinden ayırt edilemeyen..daha önce yine aynı sitede 6233 ün parçalanmasını izlemiştik ama o görüntüleri dikkatle inecediğinizde kırılan cihazın 6233 ün birebir maketi olduğu anlaşılıyor...sırf youtube ye video gönderip ilgi uyandırmak için yapıyorlar bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordvader_cagri

quote:

Defalarca mı? Rüyamda bile bu sahneleri görüyorum artık. Resmen bilinçaltıma işledi...

eternal sunshine of playstation 3

• quote:

Orjinalden alıntı: SerdaR^73

arkadaşlar o alet ps3 ün birebir maketi olabilir zaten kameralar falan hazırlıklı bir olay...makinelerin aynı orjinalleri gibi maketleri de oluyor gerçeğinden ayırt edilemeyen..daha önce yine aynı sitede 6233 ün parçalanmasını izlemiştik ama o görüntüleri dikkatle inecediğinizde kırılan cihazın 6233 ün birebir maketi olduğu anlaşılıyor...sırf youtube ye video gönderip ilgi uyandırmak için yapıyorlar bence...

Hayır smash my ps3 gerçek bunlar 3lü halde ilk çıkan smash my xbox 360 gidip 2 gün önce kuyruğa giriyorlar sonra ilk gidip xbox 360ı alıp parçalıyorlar.Smash my wiide aynı kuyruğa girip alıp parçalıyorlar smash my ps3te aynı kuyruğa girip alıp parçalıyorlar.
  • ya bunları rakıp fırmaların funları bırleşip yaptırıyor olmasın .. :) şaka bir yana her balyozda tukuruklerım bogazımda yudumlandı :( ps3 o balyozu vuran adamı verseler balyozu kafasında patlatırım :( guzelım ps3 savunmasız olece duruyor
  • süper tek kelime bravo bravo ama ps3 baya bir direnmiş baksanıza hehehhe
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.