Şimdi Ara

Ps3 için Headset (7.1) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.712
Cevap
7
Favori
83.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Zala

Headset konusunda verilen oneriye bakin .

Kulaklik falan gereksiz seyler. Firmalar bo$una 7.1 , 5.1 ses veren kulakliklar yapiyorlar. isi bilmiyorlar valla. Halbuki burada isi bilenler var.

Milletin yasli, hasta anasi babasi veya esi,kucuk cocugu olsa dahi bence ses sistemi ile oynanmali. Gece modu da var. Eviniz kucukse falan onemli degil gece modu var bebek uyanmaz.

Yaş kaç senin arkadaşım. Neden soruyorum onu da söyleyim bozulma diye..

Bu meretlerin ustunde sesi kapayip acmaya yarayan 1 cihaz üstünde 1 kumandada 2 tuş var.

Yukardada yazdığım gibi sesi etrafındakilerin rahatsız olmayacağı seviyede açarsın. Maksat sese cevresellik kazandirmak. Sanki 5.1 yada 7.1 hoparlorlerin hesinden aynı anda ses geliyor.

Apartmandayim yan odada uyuyan var ve ben baya baya DTS film seyredebiliyorum. Kimseyi rahatsız etmeden.

500 TL kulaklıga verene kadar git ses sistemi al (örnek Z5500) efendi gibi dinle. Ne pil sorunun olur ne kablo yetişmedi sorunu.

quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

quote:

Kulaklik falan gereksiz seyler. Firmalar bo$una 7.1 , 5.1 ses veren kulakliklar yapiyorlar. isi bilmiyorlar valla. Halbuki burada isi bilenler var.

Milletin yasli, hasta anasi babasi veya esi,kucuk cocugu olsa dahi bence ses sistemi ile oynanmali. Gece modu da var. Eviniz kucukse falan onemli degil gece modu var bebek uyanmaz.

Bırak adam o kadar para vermiş övsün biraz kendininkini de

Övmüyorum tavsiye ediyorum. Ayrıca öyle büyük bir rakamda degil, PS3 u aldığım fiyatın biraz üstünde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 6 Eylül 2011; 15:50:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: antoo

quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

arkadaslar amrikadan arkadasıma tritton ax 720 siparişi verdim sizce urun nasıl kullanan arkadaslardan yada bılgısı olan arkadaslardan yorumlar beklıyorum
    yurtdısı rewiewlar baya ıı oyuzden bu kulaklkta karar kıldım şimdiden teşekkürler

Maliyeti ne kadar ? Firebal bayramda 360tl civarı (indirimli ) şimdi 450TL civarı fiyattan satıyor. Böyle bir imkanınız varken keşke Astro A40 yada Tritton Ax Pro
    modeline yönelseydiniz.

110 dolar kardesım axpro vergıler dahıl 180 dolara gelıyodu benım ıcın sımdılık zor o parayı cıkartmam :((((((((( urun hakkında bı bılgın var mı pekı nasıl

Selam,

Kulaklığın fiyatı gayet iyi. Sharkoon Digital X Tatic ve Tritton Ax Pro gerçek Digital 5.1 kulaklıklardır. Tritton Ax 720 ise sanal Digital 5.1 kulaklıktır.

Gerçi yerli/yabancı kullanıcı yorumlarına bakacak olursak genel kanı pefrormans olarak gerçek ve sanal 5.1 kulaklıklar arasında kayda değer bir fark olmadığıdır.

Tritton Ax 720 için benim kullananların yorumlarından çıkardığım iki eksisi var.

1.Kulaklığın tasırımı ve ağırlığı nedeni ile belirli bir kullanım süresinden sonra rahatsızlık vermesi.

2.Mikrofonu ile ilgili problem yaşayanların olması (arızalanması)

Tabi bunlar subjektif yorumlar , kulaklıktan tam anlamı ile menun olan ve performans alan kullanıcılarda var.

Tritton kötü kulaklık yapmaz zaten. Arkadaşınızın üründen F/P olarak memnun kalacağını düşünüyorum. Ürünün ses kalitesi gayet iyi zaten bu konuda

pek olumsuz bir yorum da görmedim.

Arkadaşınız güle güle kullansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Official PS3 Wireless Stereo Headset

Ps3 için Headset (7.1)

http://playstationlifestyle.net/2011/09/06/official-ps3-wireless-stereo-headset-review/

99$ a sony pek adam gibi bişey satmaz. Bence alma niyetindekiler bekleyip yorumları okumalı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaslar amrikadan arkadasıma tritton ax 720 siparişi verdim sizce urun nasıl kullanan arkadaslardan yada bılgısı olan arkadaslardan yorumlar beklıyorum
    yurtdısı rewiewlar baya ıı oyuzden bu kulaklkta karar kıldım şimdiden teşekkürler

Maliyeti ne kadar ? Firebal bayramda 360tl civarı (indirimli ) şimdi 450TL civarı fiyattan satıyor. Böyle bir imkanınız varken keşke Astro A40 yada Tritton Ax Pro
    modeline yönelseydiniz.

110 dolar kardesım axpro vergıler dahıl 180 dolara gelıyodu benım ıcın sımdılık zor o parayı cıkartmam :((((((((( urun hakkında bı bılgın var mı pekı nasıl

Selam,

Kulaklığın fiyatı gayet iyi. Sharkoon Digital X Tatic ve Tritton Ax Pro gerçek Digital 5.1 kulaklıklardır. Tritton Ax 720 ise sanal Digital 5.1 kulaklıktır.

Gerçi yerli/yabancı kullanıcı yorumlarına bakacak olursak genel kanı pefrormans olarak gerçek ve sanal 5.1 kulaklıklar arasında kayda değer bir fark olmadığıdır.

Tritton Ax 720 için benim kullananların yorumlarından çıkardığım iki eksisi var.

1.Kulaklığın tasırımı ve ağırlığı nedeni ile belirli bir kullanım süresinden sonra rahatsızlık vermesi.

2.Mikrofonu ile ilgili problem yaşayanların olması (arızalanması)

Tabi bunlar subjektif yorumlar , kulaklıktan tam anlamı ile menun olan ve performans alan kullanıcılarda var.

Tritton kötü kulaklık yapmaz zaten. Arkadaşınızın üründen F/P olarak memnun kalacağını düşünüyorum. Ürünün ses kalitesi gayet iyi zaten bu konuda

pek olumsuz bir yorum da görmedim.

Arkadaşınız güle güle kullansın.

teşekkur ederım arkadasım bılgıler ıcın saol yanlıs bır tercıh yapmamıs olmamız benı memnun ettı :))

• Arkadaşlar çıkar çıkmaz alabileceğimiz bir yer var mı? veya yakın bir zamanda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

Arkadaşlar çıkar çıkmaz alabileceğimiz bir yer var mı? veya yakın bir zamanda?

Aslında sony mağazalarının getirmesi gerekiyor çıktığında ama şimdi sen bi sony mağazasını ara eski model şu ps3 mikrofonunu sor öyle bir ürün bilmiyoruz yada öyle bir ürün yok derler xD

(Şahsen başıma geldi)
  • yavaş çalışıyorlar orası doğru böyle bazı elemanlar alıcaklar her şeyi takip eden ve bunları bildiren zamanında getirmeye çalışan. yemin ediyorum her oyunu buradan alırdım yeter ki zamanında çıksın avrupayla filan aynı anda. sinema filan nasıl aynı anda çıkıyorsa neredeyse bütün filmler ülkemizde, oyunlarında öyle olmasını istiyorum ben. satış oranı artar filan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: In Isaac We Trust

yavaş çalışıyorlar orası doğru böyle bazı elemanlar alıcaklar her şeyi takip eden ve bunları bildiren zamanında getirmeye çalışan. yemin ediyorum her oyunu buradan alırdım yeter ki zamanında çıksın avrupayla filan aynı anda. sinema filan nasıl aynı anda çıkıyorsa neredeyse bütün filmler ülkemizde, oyunlarında öyle olmasını istiyorum ben. satış oranı artar filan.

sony center'lara gelir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Bu meretlerin ustunde sesi kapayip acmaya yarayan 1 cihaz üstünde 1 kumandada 2 tuş var.

Yukardada yazdığım gibi sesi etrafındakilerin rahatsız olmayacağı seviyede açarsın. Maksat sese cevresellik kazandirmak. Sanki 5.1 yada 7.1 hoparlorlerin hesinden aynı anda ses geliyor.

Apartmandayim yan odada uyuyan var ve ben baya baya DTS film seyredebiliyorum. Kimseyi rahatsız etmeden.

500 TL kulaklıga verene kadar git ses sistemi al (örnek Z5500) efendi gibi dinle. Ne pil sorunun olur ne kablo yetişmedi sorunu.

quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

quote:

Bırak adam o kadar para vermiş övsün biraz kendininkini de

Övmüyorum tavsiye ediyorum. Ayrıca öyle büyük bir rakamda degil, PS3 u aldığım fiyatın biraz üstünde.

Elbette ses sisteminden alınan çevresel sesi kulaklıktan alabilmek mümkün değil.

Ama herkesin kulaklığa yönelmesinde veya mecbur kalmasında ki neden ses yüksekliği.

Bu biraz sizin beklentinizle , çevrenizin durumdan ne kadar rahatsız olup olmadığı ile alaklalı bir konu.

Mesela gece modunda ki ses size yerterli gelebilir ama bana yada x kişiye yeterli gelmeyebilir.

Sizde yan odada uyuyan rahatsız olmazken bizde yan odada veya yan dairede uyuyan kafamıza tava geçirebilir.
    Bu konuda duvarların kalınlığı bile önemli bir etmen.

Mesela kendimden örnek verecek olursam bizimkiler bırakın ses sistemini televizyondan gelen sesten bile rahatsız oluyorlar.

Bu durumda ses sistemi çok istememe rağmen kulaklık benim için kaçınılmaz bir çözüm.

DTS ile film izlemekte müthiş bir zevk. Düzgün DTS destekli bir kulaklılk bulamadım. (TR'de)

Kötü alışkanlıklarınızı bırakmanız iyi olmuş.

Bende bir arkadaşımın beynini yıkıyorum.Ayda sigaraya veridiğin para ile şunu alırsın bunu alırsın diye ama daha ikna edemedim.

Benimde kötü bir alışkanlığım var (orjinal oyun) ve bırakmam mümkün değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

yaş 32 . 2 yaşında oğlum oyun oynadığım odamın bitişiğinde yatıyor.
    Açayım mı şimdi sesi ?
  • quote:

Ps3 için Headset (7.1)

http://playstationlifestyle.net/2011/09/06/official-ps3-wireless-stereo-headset-review/

İnceleme bugün hemen gelir diyordum gelmiş bile.Okumaya geçiyorum ben teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Ps3 için Headset (7.1)

İnceleme bugün hemen gelir diyordum gelmiş bile.Okumaya geçiyorum ben teşekkürler.

İncelemenin özeti kulaklığın F/P olarak oldukça iyi bir ürün olduğu. Ama bu inceleme doğru bir kanaat için yeterli değil.
    Daha fazla inceleme + kullanıcı yorumu gerekli.

Ayrıca MDR DS6000 - MDR DS6500 ( DTS destekli ) - DR GA200 - DR GA500 ( oyun kulaklıkları ) kulaklık modelleri gibi
    bu kulaklıkta Türkiye'ye uğramazsa şaşırmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkopol

yurtdışından alsak gümrükte sorun olur

Kaya ebaydan getiricem ben ürün çıkmış, 10 gün sonra elimde. Adama gift ve 50 dolar şeklinde göstermesini söyledim. Umarım bir şey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Kaya ebaydan getiricem ben ürün çıkmış, 10 gün sonra elimde. Adama gift ve 50 dolar şeklinde göstermesini söyledim. Umarım bir şey olmaz

Ben de bu tekniği kullanırım herhalde.
  • quote:

quote:

Kardeşim eline ulaşır ulaşmaz değerlendirmeni bekliyoruz. Şimdiden çevresel ses test videoları var onları indir ps3 nün içine at dursun. Ekranda sesin nerde olduğunu gösteriyor sende kulaklığı tak ve o anda ordan duyormusun bi bak. Mesel sağ arkanda ses beynindede sağ arkanda hissediyormusun. Sonuçda bu ürün sanal 7+1 kulaklık gerçek 5+1 veya 7+1 kulaklık gibi olmaz. Ben gerçek 5+1 üst düzey bir kulaklığın içini inceledim. Mesela içinde sağ tarafda çeşitli açılarda 3-4 hoparlör sol tarafda 3-4 hoparlör bunlar mini hoparlör tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

quote:

quote:

Kardeşim eline ulaşır ulaşmaz değerlendirmeni bekliyoruz. Şimdiden çevresel ses test videoları var onları indir ps3 nün içine at dursun. Ekranda sesin nerde olduğunu gösteriyor sende kulaklığı tak ve o anda ordan duyormusun bi bak. Mesel sağ arkanda ses beynindede sağ arkanda hissediyormusun. Sonuçda bu ürün sanal 7+1 kulaklık gerçek 5+1 veya 7+1 kulaklık gibi olmaz. Ben gerçek 5+1 üst düzey bir kulaklığın içini inceledim. Mesela içinde sağ tarafda çeşitli açılarda 3-4 hoparlör sol tarafda 3-4 hoparlör bunlar mini hoparlör tabi

sanal ve gercek 5.1 farkı yok gıbı...sanalda verır sesın nerden geldıgını...kulaklıklarda cok farketmez

• çok kasıyorsun ya bi tane jabra yeter sana
  • Benim bildigim piyasada zaten DTS destekli wireless oyun kulakligi yok. Hicbir markada yok.

Olmamasinin sebebi de DTS'in ozel bir lisans satmasi ve DTS ses alabilmek icin en dusuk arayuzun HDMI olmasi, optik kablo ile DTS ses aktarmazsiniz bant genisligi musade etmiyor.

Mevcut wireless oyun kulakliklar modeline gore (Tritton AX 720, Turtle beach,Sharktoon X-tatic, Astro A40 vs...) Dolby Digital Surround Sound, Dolby ProLogic, Dolby Headphone sesleri aktarabilir.

Keske DTS olsaydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Benim bildigim piyasada zaten DTS destekli wireless oyun kulakligi yok. Hicbir markada yok.

Olmamasinin sebebi de DTS'in ozel bir lisans satmasi ve DTS ses alabilmek icin en dusuk arayuzun HDMI olmasi, optik kablo ile DTS ses aktarmazsiniz bant genisligi musade etmiyor.

Mevcut wireless oyun kulakliklar modeline gore (Tritton AX 720, Turtle beach,Sharktoon X-tatic, Astro A40 vs...) Dolby Digital Surround Sound, Dolby ProLogic, Dolby Headphone sesleri aktarabilir.

Keske DTS olsaydi

sony de bır model var dts cozen ama baya yuksek fıyatı ve tr de bulmak cok zor...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.