Şimdi Ara

Ps3 için Headset (7.1) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.712
Cevap
7
Favori
83.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkopol

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Benim bildigim piyasada zaten DTS destekli wireless oyun kulakligi yok. Hicbir markada yok.

Olmamasinin sebebi de DTS'in ozel bir lisans satmasi ve DTS ses alabilmek icin en dusuk arayuzun HDMI olmasi, optik kablo ile DTS ses aktarmazsiniz bant genisligi musade etmiyor.

Mevcut wireless oyun kulakliklar modeline gore (Tritton AX 720, Turtle beach,Sharktoon X-tatic, Astro A40 vs...) Dolby Digital Surround Sound, Dolby ProLogic, Dolby Headphone sesleri aktarabilir.

Keske DTS olsaydi

sony de bır model var dts cozen ama baya yuksek fıyatı ve tr de bulmak cok zor...

hocam o kulaklik PS3 uyumlu degil PC&Audio sistem uyumlu diye biliyorum, bu yuzden mesajimda "wireless oyun kulakligi" diye ozellilke belirttim.

• bılmıyorum ona sımdı bakarım gercı onemlı degıl onu bulma sansımız yok zaten.... Ama ps3 ıcın wıred daha ıyı su konumda yer sorunu yoksa tabı..
  • Bu kulaklık PC'ye falan uyumlu olacak mı yoksa only ps mi? Sadece ps ise alacaklardan vazgeçenler olabilir şahsen ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Bu kulaklık PC'ye falan uyumlu olacak mı yoksa only ps mi? Sadece ps ise alacaklardan vazgeçenler olabilir şahsen ben.

Ben de bu yüzden almayacağım hem müzik hem de oyun için kulaklık alamam valla oyunlara para kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ヤシン

Bu kulaklık PC'ye falan uyumlu olacak mı yoksa only ps mi? Sadece ps ise alacaklardan vazgeçenler olabilir şahsen ben.

Kulaklık kılavuzunda "Bazı PC ler için uyumludur. fakat Sony her bilgisayarda çalışacağının garantisini vermez" şeklinde bir yazı varmış.Bence PC'de uygun program da çıkarsa sorunsuz çalışacaktır.Ama 7.1 sanal ses sadece PS3 için geçerli, belirtmekte fayda var.

Bu arada Youtube video incelemeleri gelmeye başladı.Genel olarak çok başarılı bulunmuş.Videolardan birkaç tanesi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyBlitz -- 7 Eylül 2011; 2:06:12 >

• quote:

Benim bildigim piyasada zaten DTS destekli wireless oyun kulakligi yok. Hicbir markada yok.

Olmamasinin sebebi de DTS'in ozel bir lisans satmasi ve DTS ses alabilmek icin en dusuk arayuzun HDMI olmasi, optik kablo ile DTS ses aktarmazsiniz bant genisligi musade etmiyor.

Mevcut wireless oyun kulakliklar modeline gore (Tritton AX 720, Turtle beach,Sharktoon X-tatic, Astro A40 vs...) Dolby Digital Surround Sound, Dolby ProLogic, Dolby Headphone sesleri aktarabilir.

Keske DTS olsaydi

Ufak bir düzeltme yapayım. DTS Optic kablo ile alinabilir. DTS-HD ve TrueHD için HDMI bağlantı gerekli. Bunlarda bilindigi gibi 7.1 ses aliyorsunuz.

Ayrıca DTS yi işleyebilmek için bir donanim şart, Bundaki gibi tak usb ye kablosuz aparat oturdugun yerden DTS işit işi şimdilik yalandır. Dolby ses verir tahminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 7 Eylül 2011; 10:02:23 >

• Sipariş eden varmı varsa Ne zman eline geçicek
  • Valla elim gidip duruyo ama son anda vazgeçiyorum..
    Biraz daha beklemek en iyisi galiba,en azından kullanıcı yorumları gelene kadar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dievas

http://www.mapmodnews.com/article.php/PS3-7.1-surround-headphones-coming bunu tercih ederim

Biz de bu headset hakkında konusuyoruz zaten

Beyler bu arada ben izmir deki bi tane Sony satış mağazasını aradım kulaklık ancak eylül sonu ekim başı gibi elimize ulaşır dediler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyitKoyuncu

quote:

Orijinalden alıntı: dievas

http://www.mapmodnews.com/article.php/PS3-7.1-surround-headphones-coming bunu tercih ederim

Biz de bu headset hakkında konusuyoruz zaten

Beyler bu arada ben izmir deki bi tane Sony satış mağazasını aradım kulaklık ancak eylül sonu ekim başı gibi elimize ulaşır dediler.

Eger öyleyse beklerim aysonuna kadar problem değil.Kargoydu,gümrüktü uğraşacağıma elden alırım daha iyi..
    Bende sorayım bugün bakalım ne cevap verecekler.
    Sagol bilgi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentencedTR -- 7 Eylül 2011; 16:21:36 >

• Adam ya haplanmis, ya asosyalin krali bu nebicim konusmak, ne bicim tanitim yapmak

• quote:

Orijinalden alıntı: cryptdlg

quote:

Keske DTS olsaydi

Ufak bir düzeltme yapayım. DTS Optic kablo ile alinabilir. DTS-HD ve TrueHD için HDMI bağlantı gerekli. Bunlarda bilindigi gibi 7.1 ses aliyorsunuz.

Ayrıca DTS yi işleyebilmek için bir donanim şart, Bundaki gibi tak usb ye kablosuz aparat oturdugun yerden DTS işit işi şimdilik yalandır. Dolby ses verir tahminim.

ufak bir ekleme de ben her ikimizin mesajina yapayim: DTS-Hd DTS-MA olan sesler 24bit olan ses, 5.1 ACC olan Dolby Digital Surround Sound, Dolby ProLogic, Dolby Headphone sesler ise 16bit.

Yani DTS'ten DTS'e fark var, isteyen arkadaslar http://www.dts.com/DTS_Audio_Formats/DTS_Audio_Formats.aspx adresinden farklari inceleyebilir.

• Ben bundan kullanıyorum. Tritton ax pro çok çok memnunum. Ama Türkiye de bulmak imkansız gibi birşey. Abd de satılıyor. Türkiyede resmi olarak satılan Sharkoon X-tatic 5+1 digital kulaklık tavsiye ederim.

Ps3 için Headset (7.1)

Ps3 için Headset (7.1)

• quote:

Keske DTS olsaydi

Optik kabloyla DTS aktarılabilir. Hdmi gerektiren DTS-HD MA

Bu arada kulaklıklardaki küçük çoklu hoparlörler satış için göz boyama biraz. Çünkü konumlandırma yapamayacağınız kadar yakın duruyorlar kulağınıza. Gerçekten kaliteli stereo bir kulaklık çok güzel bir surround tadı yaşatabilir. Yeter ki ses buna uygun kaydedilsin, ya da işlensin. Örneğin binaural kayıtlar çoğu ses sisteminden daha iyi sonuç verir düzgün bir kulaklıkla. Kulaklığınızı takıp bir deneyin

TIKLA

• amazon.com'dan 94$'a verdim siparisi

Ps3 için Headset (7.1)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.@.N

quote:

Orijinalden alıntı: soldat88

quote:

Orijinalden alıntı: zack06

Official PS3 Wireless Stereo Headset

Ps3 için Headset (7.1)

http://playstationlifestyle.net/2011/09/06/official-ps3-wireless-stereo-headset-review/

İnceleme bugün hemen gelir diyordum gelmiş bile.Okumaya geçiyorum ben teşekkürler.

İncelemenin özeti kulaklığın F/P olarak oldukça iyi bir ürün olduğu. Ama bu inceleme doğru bir kanaat için yeterli değil.
    Daha fazla inceleme + kullanıcı yorumu gerekli.

Ayrıca MDR DS6000 - MDR DS6500 ( DTS destekli ) - DR GA200 - DR GA500 ( oyun kulaklıkları ) kulaklık modelleri gibi
    bu kulaklıkta Türkiye'ye uğramazsa şaşırmayın.

çok iyi kulaklık...bir yerle görüşüyorum getirtirse sizede haber veririm hemen.

• quote:

amazon.com'dan 94$'a verdim siparisi

Ps3 için Headset (7.1)

amazon.com gönderiyor mu tr'ye?
  • bu aletin nasıl şarj olduğunu bilen var mı? dualshock'lar gibi mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.