Şimdi Ara

## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle ses siteminin odaya nasıl konulduğunun çok önemi var.Şuan benim odamda çok düzensiz duruyor.Tam keyif alamıyorum.

Ancak ksımetse bu hafta salona koyunca TV'yi falan ki salon kullanılmıyor,o zaman harika olacak işte....
  • Sizlere tek önerim z5500 çünkü en kralı o fiyat olarak pahalı olabilir ama o parayı her türlü hak eden bir sistem z5500 almasan gidipte optik çıkışı olan bir sisteme 400 ytl vereceksiniz ve eve geleceksiniz sesi açınca keşke z5500 alsaydım dememek için diyorum sonuş olark arada en fazla 200 ytl oynayacak ve 200 ytl içinde birakılmaz bu sistem aklında kalacağına evinde kalsın Killzone 2 deki o patlama sahnesini z 5500 de düşünemiyorum kapartır adamı

Diger ses sistemlerini de dinlemek lazim.

Tabii ki PC ses sistemlerinde en iyisidir bana göre de Z-5500.Orası ayrı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidfb -- 8 Haziran 2007; 12:38:48 >
  • Benden size tavsiye sakın vestele bulasmayın ses kalitesi berbat Bass sesleri zonglayarak cıkıyor arkadas aldı ,aldıgı gibi geri verdi inanın Show marka 5.1 sistemler bile daha kaliteli ses veriyor vestelden,onun yerine logitech veya sony tercih etmeniz daha isabetli olur.
  • ben receiver olarak sony str db 795 kullanıyorum 7.1 gayet iyi bir cihaz stereo performansıda tatmin edici yani müzik dinlerken falan memnunum tv ,dvd, digiturk hepsi buna bağlı tv den ses almıyorum bütün sesleri anfi üzerinden alıyorum, ps3 bağlantısıda gayet başarılılı bir çok ayar seçeneği olduğu gibi konsollar için hazır game modu da mevcut sesin kanallara dağılımı oldukça iyi ps3 çıkışının 5.1 olmasına rağmen anfinin game modunda cihaz 7.1 bağımsız ses verebiliyor yani mesela oyun sırasında arkada bir olay oluyorsa arkadaki kabinler bağımsız yanda bir olay oluyorsa yandakiler bağımsız çalışabiliyor. artık bu model 0 olarak bulunmuyor daha üst serileri çıktı 798 modeli varhttp://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=2532306 fiyatı 360 € muş araştırırsanız daha uygun fiyata da bulunabilir . bütçesi uygun olanlar için kesinlikle tavsiye ederim.

• bende cambrge sounworks kullanıyorum ps2 imde 2001 yılında 270dolara almıstım hala kullanmaktayım optik,dijital ve koaksıyonel girisleri mevcut.Toplamda 80 vatt ses cıkısına sahip düsük gelebilir ama orta buyuklukteki bir oda icin gercekten tatmın edici bir ses;(tabi benim fikrim),aslında lg nın dvd li ev sinema sistemleri var sanırım optik ses girisi olan modelleride mevcut bunlarda ciddi düsünülebilir bence hem ps3 fazla yüklenmemis oluruz blurey ve oyunlar dısında hemde bir muzık setinden kurtuluruz hemde home sin
    emamız olur( evet cok iyi fiki kanımca)gel ps3 gel

herkese selamlar

• beyler taaa kaç sene önceki amfilerde bile optik giriş bulunuyordu hatırladığım kadarıyla. o zamanlar dvd olayı çok meşhurdu tabi. 5.1 falan büyülemişti herkesi.

böyle toplu bir sistem alacağınıza 2. el falan eski model bi amfi bulsanız kaça patlar acaba. bi de 5+1 kolon alınsa üstüne gene 2. el veya 0 olabilir.

bakın mesela bu ürün 150 ytl miş.

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4030715
  • LG LH-T9654 1000 Watt, Optik giriş, HDMI çıkışa (+ component,scart vs.vs.) sahip DVD Player lı ve DTS Decoder lı bomba bir ev sinema sistemi. Onu almayı düşünüyorum yakın zamanda. Fiyat problemi olmazsa kaçırılmayacak bir sistem bence. Bir şekli var zaten sistemin salonunuz yada odanız uzay mekiğine dönüyor Sistemi Teknosa da inceledim 40 kademe ses seviyesinden 18 e getirdi adam, teknosada başka çalan hiçbirşey duyulmuyordu bu sistem yüzünden. Bir subwoofer var dev gibi ve 20-25 kg arası ağırlıkta. Taptım resmen o ses sistemine ya.

Fiyatı 999YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Haziran 2007; 16:17:43 >

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

LG LH-T9654 1000 Watt, Optik giriş, HDMI çıkışa (+ component,scart vs.vs.) sahip DVD Player lı ve DTS Decoder lı bomba bir ev sinema sistemi. Onu almayı düşünüyorum yakın zamanda. Fiyat problemi olmazsa kaçırılmayacak bir sistem bence. Bir şekli var zaten sistemin salonunuz yada odanız uzay mekiğine dönüyor Fiyatı 999YTL

yaa adam hesaplı demiş sen 999 ytl diosun
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • beyler benim odamda yer sıkıntısından dolayı 2+1 optik ses sistemi arıyorum. eğer önerceğiniz bi sistem varsa lütfen esirgemeyin (not: kesinlikle 2+1 olmalı)

ya yokmu şöyle fiyat performansta zirve yapan bi optik home cinema sistemi ya

PSN: fuzuli
  • z5400ün arka kolonları kablosuz değil miydi?
    yoksa o başka bir model miydi?

Orjinalden alıntı: solidfb

Z-5500 fiyatına çok daha kaliteli ses alinabilecek bir pro ses sistemi toplaniyormus.O fiyatı veren için onu almak çok daha mantikli diyordu signore.Ki kendisi ses sistemi konusunda baya iyidir.

Decoderli mi toplanıyormuş Z5500 parasına, hemde Z5500 den iyi?
    THX desteği vamıymış? Ne konuda iyi olabilir merak ettim doğrusu.

Orjinalden alıntı: oldkhn

quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Z-5500 fiyatına çok daha kaliteli ses alinabilecek bir pro ses sistemi toplaniyormus.O fiyatı veren için onu almak çok daha mantikli diyordu signore.Ki kendisi ses sistemi konusunda baya iyidir.

Decoderli mi toplanıyormuş Z5500 parasına, hemde Z5500 den iyi?
    THX desteği vamıymış? Ne konuda iyi olabilir merak ettim doğrusu.

Verdiğim linke bir bak istersen.

Z5500 800 ytl diye biliyorum.Mesela amfi 2.el alınabilir.

Ben değil signore söylüyor Z-5500 ile pro bir sistem arasında kalite farkı olduğunu.Ben dinlemedim ama kendisine güvenim sonsuzdur.Ki bu forumda ses sistemleri konusunda kendisi kadar bilgili birine rastlamadım.....

THX başka bir oalydır.

DTS,Dolby Digital vs. tabii ki var.Örneğin Yamaha bir amfi vardı fiyat-performans oranı çok iyi olan.

Eğer merak ediyorsan kendisine sorabilirsin....

• quote:

Orjinalden alıntı: ^mrtalb^

beyler benim odamda yer sıkıntısından dolayı 2+1 optik ses sistemi arıyorum. eğer önerceğiniz bi sistem varsa lütfen esirgemeyin (not: kesinlikle 2+1 olmalı)

Yav zaten benim bildiğim bu Dolby Digital'in mantığı sesi kanallara yaymaı.Olmaz yani 2.1 ile Dolby Digital ses.Zaten Dolby Digital 5.1 diye geçiyor.

Bence takma kafana,imkanınv arsa al bir 5+1 sistem,en kötü duvara falan monte edersin....

• Aslında bulabilirseniz jazz veya creative decoderler var bunlardan birini alıp 5+1 le rahat bir şekilde kullanabilirsiniz hem masrafsızda olur ben öyle yaptım.Jazz decoder ve philips mms 460
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.