Şimdi Ara

## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhanuygur

PAin SURUR1 Oha Çok Saol Abi :)) süper bişe o ya... 90 ytl Patlat patlat yensiini al hahahaha : ))) o neymiş bi sipariş verim ben ondan bakalım bişe olursa bana olsun beyler

Hadi bakalım inşallah iyi çıkar. Ses verse yeter zaten. Buraya izlenimlerini yazmayı unutma

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

z5400ün arka kolonları kablosuz değil miydi?
    yoksa o başka bir model miydi?

Z5450.

öncelikle şunu belirteyim optik veya Coaxial bağlamayacaksanız analog u sadece L ve R olmak üzere iki kanal, sadece optik ve coax tan 5.1 elde ediyorsunuz. ürünün malzemesi fena değil (bunların hepsi tabi fiyatına göre düşünerek söyleniyor.. unutmayalım 90 ytl bu hoparlör) hatta malzeme iyi denilebilir.

Hoşuma giden Çok güzel bir detay var onu hemen paylaşmak istiyorum sizlerle, Okulda Akustik dersinde görmüştük, kaliteli ses sistemlerinde Woofer ın ayakları yere ne kadar az temas ederse titreşiminden ne kadar az kaybederse verdiği bass sesi o kadar etkili olur, ve temiz olur. Bu Setin woofer inin ayakları bir KONİ şeklinde ve 4 ayağın sadece en ince noktası yere basıyor, onu ucuna da KAvucuk ayaklar yapmışlar onların üstüne oturtuyorsunuz... Hani woofer öyle aham şaham bi woofer değil ama bu detayı düşünmeleri çok hoş.
     ## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme

biraz önce bahsettiğim gibi setin en zayıf yanı Woofer i... GÜM GÜM bas vurmuyor.. ama hani ses abanmadan müzik dinleyenler için orta seviye seslerde verdiği bass tatmin edici düzeyde.. (bazıları bassı çok yüksek sevmez yani) Yüksek Seslerde bass Patlama yapmıyor ama misl benim cambridge soundworks ün yanında sönük kalıyor baya. Verdiği Ses Temiz , sesini sonuna kadar açmadıkça 90 YTL lik bir hoparlör gibi durmuyor. Bugun optik kabloyu almak için gittiğim ses sistemleri satıcısındaki en ucuz Çinmalı Hoparlörler bile 200 YTL idi... bunu düşünecek olursak,

Bu hoparlörü aldıgımdan dolayı hiç pişman değilim, PS3 üm ile bana surround ses kalitesini muhteşem bir biçimde olmasa bile , yaştacak bir hoparlör.. hemde 90 ytl...

subwoofer kasa büyüklüğü, görüntüsü olarka bir resim koydum, uydular 15 cm fln yüksekliğinde, isterseniz onlarında resmini koyarım (şarjım bitti şimdi çekemedim eheheh)

• quote:

Orjinalden alıntı: _PainKilleR_

diğer sitelerde 200 ytl 300 ytl falan yazıyor hep. ya yanlışlık var ya diğer sitelerden alanlar feci kazıklanıyor :)

bi de sisteminde optik giriş olmadığı için sistem yenilemek isteyenler için şöyle bi çözüm buldum. optikten koaksiyele dönüştürücü.

http://www.amazon.com/DAYTON-DAC-OC-OPTICAL-COAXIAL-CONVERTER/dp/B0002MQGQS

dostum,
    bu aleti amazon türkiye'ye gönderiyor mu? ya da buradan nereden alabiliriz?

PSN ID: orion75 / BATTLEFIELD3.

• quote:

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Wallaha bu sabah kargo elime ulaştı, ürün ilk bakışta güzel görünüyor önündeki ekranı aynalı fln bişey.. içinden ne yazık ki Optik kablo çıkmıyor, gittim 5 ytl ye 1 mt optik kablo aldım bende.

öncelikle şunu belirteyim optik veya Coaxial bağlamayacaksanız analog u sadece L ve R olmak üzere iki kanal, sadece optik ve coax tan 5.1 elde ediyorsunuz. ürünün malzemesi fena değil (bunların hepsi tabi fiyatına göre düşünerek söyleniyor.. unutmayalım 90 ytl bu hoparlör) hatta malzeme iyi denilebilir.

Hoşuma giden Çok güzel bir detay var onu hemen paylaşmak istiyorum sizlerle, Okulda Akustik dersinde görmüştük, kaliteli ses sistemlerinde Woofer ın ayakları yere ne kadar az temas ederse titreşiminden ne kadar az kaybederse verdiği bass sesi o kadar etkili olur, ve temiz olur. Bu Setin woofer inin ayakları bir KONİ şeklinde ve 4 ayağın sadece en ince noktası yere basıyor, onu ucuna da KAvucuk ayaklar yapmışlar onların üstüne oturtuyorsunuz... Hani woofer öyle aham şaham bi woofer değil ama bu detayı düşünmeleri çok hoş.

biraz önce bahsettiğim gibi setin en zayıf yanı Woofer i... GÜM GÜM bas vurmuyor.. ama hani ses abanmadan müzik dinleyenler için orta seviye seslerde verdiği bass tatmin edici düzeyde.. (bazıları bassı çok yüksek sevmez yani) Yüksek Seslerde bass Patlama yapmıyor ama misl benim cambridge soundworks ün yanında sönük kalıyor baya. Verdiği Ses Temiz , sesini sonuna kadar açmadıkça 90 YTL lik bir hoparlör gibi durmuyor. Bugun optik kabloyu almak için gittiğim ses sistemleri satıcısındaki en ucuz Çinmalı Hoparlörler bile 200 YTL idi... bunu düşünecek olursak,

Bu hoparlörü aldıgımdan dolayı hiç pişman değilim, PS3 üm ile bana surround ses kalitesini muhteşem bir biçimde olmasa bile , yaştacak bir hoparlör.. hemde 90 ytl...

subwoofer kasa büyüklüğü, görüntüsü olarka bir resim koydum, uydular 15 cm fln yüksekliğinde, isterseniz onlarında resmini koyarım (şarjım bitti şimdi çekemedim eheheh)

vay be cidden 90 ytl'miş. hayırlı olsun serhan

stoklar bitmeden kapışın. beğenmezseniz 200'e satarsınız. :D

@pegasusxx1975, hiç bir bilgim yok doğrusu...

• Hayırlı olsun ya.Müthiş bir fiyat.90 YTL'ye de birkaç şey eksik olsun yani.Ses sistemim olmasa alırdım direk.Bu fiyata optik girişi olmayan sürüyle sistem var.Çok enterasan ya....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 13 Haziran 2007; 19:02:18 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlasAsmadili -- 13 Haziran 2007; 19:21:47 >
    PSN: UlasAsmadili
  • ah ne yazık ki Vestelin setinden digital giriş yok.. anc abi decoder ile bağlanabilir :(( yanlış anlama sayesinde ilk sayfadaki listeye girmiş, hemen kaldırdım geri

bu kodaları alıp 150 ytl den piyasaya sürsek para kazanırmıyız acaba

Ses sisteminin üstünde ses ayarı yok , bütün ayarları kumanda üstünden yapılıyor, beklenmedik ayarlar var bu fiyattaki bir hoparlörde karşımıza çıkan, Surround Speakers Delay ; arka hoparlörlerden gelen sesi 0 ile 40 ms (30 da olabilir) arası ayarlayabiliyorsunuz, sesi zenginleştirmeye yarıyor, aynı şekilde surround hoparlörlerin sesi de ayrı olarak kısılıp açılıyor. 5 - 6 Çeşir Preset Equaliser var, Matrix - Live - Movie - Hall - Theater - Concert - Stadium (belki hatırlayamadıgım bi iki tane daha vardır) DSP özelliği kapalı iken düz bir ses verirken bu ayarlar ile ses zenginleşiyor. (buda artı bi özlelik gibi)
    quote:

Orjinalden alıntı: DefCon33

bu setin dekoderi yok bildiğim kadarıyla o zaman nasıl sesleri çözüp gerçek 5+1 veriyor
  • Bende pc ye bağlı t7900 var.8w 6 tane uydu 20w merkez 24w woofer..İdare ediyor fena değil.Şmdi bu koda da 20w 5 tane uydu ve 60w woofer var alacağım ses 7900 den fazlamı olacak?Ses kalitesi de fena değilse....Alıyorum.....Birde anlamadığım nokta koda markasını hi fi dendimi akla gelen üst düzey markalardan biri olarak biliyorum el yapımı hoparlorler falan...harman kardon, bose, koda bunlar üst düzey bildiğim kadarıyla ama bu koda ne ayak 90 ytl?Acaba çakma falanmı?:...Ismarlıyorum son 1 dk......
  • ahahahahha :D Wallaha elindeki hoparlörlerin sesini bilemicem ama bunun sesi beni mutlu etti açıkçası 90 ytl ye göre... diğer hoparlörlerimin yanında biraz sönü kaldı tabiki ama sonuçta o başka bu başka.. ortada 90 ytl lik bir fiyat var yani dediğim gibi bass lar haricinde n.ş.a da kullanımda hiçbir sorununu görmedim... koda nın offical web sitesine bakabilirsin, diğer ürünler için, bahsettiğin markamı değilmi die :)
  • Yaaaa nası inceleme yapıyosam bende : ))) bişey daha unuttum yanında STOPLOCK mu ne hediye ediyolar ya : )) oda KASETÇALARLI ARABA TEYBINIZI, KILITLI BİR KASET ŞEKLİNDE APARAT İLE ARABANIZIN DİREKSİYONUNA BAĞLAMAK SURETİ İLE HIRSIZLARA KARŞI BİR KORUMA SİSTEMİ :D onuda belirtim
    PSN: ibolution, PS3 60 GB Pal, 226BW
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.