Şimdi Ara

## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, artık birçok insan PS3 sahibi, ve PS3 lerini evlerinde gerek LCD TV ler ile gerek Monitörler Gerek se Tüplü TV ler ile kullanıyorlar...

LCD TV ye sahip arkadaşların işi kolay, HDMI kablosu ile seside görüntü ile taşıyorlar ve TV nin hoparlorlerinden ses alıyorlar... Bu bence yeterli değil ama... HDMI ile pisko ses sistemlerine bağlayanlardan bahsetmiyorum tabi : )) orası hayli yeterli bi durum ortaya çıkarıyor

Tplü TV kullanan arkadaşlar da aynı şekilde AV kablosu, SCART ile hem ses hem görüntü alıyorlar, bu bi öncekinden biraz daha vasat bir sonuç veriyor ses konusunda...

Monitör kullananlar ise farklı yöntemlere baş vuruyor...

ben şahsen: PS3 ün AV çıkışını kullanıyorum sesiçin... L ve R ses çıkışını teke düşüren dönüştürücü ile (2-3 ytl lik bişey) PC min SES KARTI nın Line in kısmına giriş yapıyorum ve PC me bağlı 5+1 Cambridge soundworks ten çıkış sağlıyorum... Tabi bu çıkış 5+1 falan olmuyor.. bildiğimiz Stero oluyor.. Ve AV kalitesi ile tabi, yani vasat.

Burada PS3 üne Digital Ses Sistemleri bağlayan arkadaşları görmek istiyorum, tavsiyeleri ne olur? benim gibi PS3 e ses sistemi bağlamak isteyenlerin oldugunu düşünüyorum onlara bir yol gösterebilir. Piyasadaki hesaplı dijital çıkışlı Ses ssitemleri hangileri bunları paylaşabilirler... Piyasada Bi Logitech Z-5500 Efsanesi var tabi ama ona 650 YTL vermek biraz zorluyor insanı... değer bir ürün ama onun yerine daha makul 200 ytl civarında bi ses sistemi bulabilmiş değilim... Oyunları 5+1 kalitesinde oynamak büyük bir zevk olur zannımca.

evet arkadaşlar? hangi sistemleri kullanıyorsunuz? Önerileriniz neler? Resimli analtımlarda bulunabilirsiniz. sizler öneri verdikçe bu ilk sayfaya ekleyebilirim onları sıralayabilirim. maksat bir klavuz olsun insanlara. katılımınızı bekliyorum.

Z5500 (her PS3 sahibi (veya muzik sever birçok kişinin) rüyası)

CREATIVE INSPIRE GD580 bu biraz daha hesaplı 390 YTL civarında piyasada. Satış Sitesi

KODA AM 993 5+1 Set **STOPLOCK STEREO HEDİYELİ** 90 YTL +13 YTL ulaşım = 103 YTL (bombaya bak sen) (ben sipariş verdim bakalım nolcak) (LINK)
    Çıkış Gücü RMS (W) 20 x 5 (Uydu) + 60 W (İNCELEME 2. SAYFADA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 14 Haziran 2007; 13:24:36 >

• firstline kulaniyorum optik aux vcr pc çıkışlari mevcut ve fiyatıda carefourda 200 ytl civari...ben 1,5 sene önce 360 ytl ye almiştim...
    Serhan UYGUR PS5 - Meta Quest 3 - Samsung UE55NU8000 4K - Samsung UE43NU7120 4K , PC&Ps5
    Tek Aşk BEŞİKTAŞK - Psn:GodPower XLiveID; serhanuygur
  • vestel tam benlik eğer optik çıkışı varsa.

Benim aradığım 2+1 veya 5+1 optik çıkışlı 200 ü geçmeyecek, hafiftende iyi ses vercek.

Var mıdır acep?

PSN: fuzuli
  • arkadaşlar daha ucuz yollu bişeyler yok mu? bu Vestel iyimiş ama Sony'nin yanına Vestel hiç gitmez. zaten yeminliyim eve Vestel namına hiçbirşey sokmuyorum.

Orjinalden alıntı: serhanuygur

Model ismi nedir? Resmi varmı? bizim adanadaki Carrefourda varmıdır acaba incelesem gidip... Sesinden memnunmusun? baslar tizler?

zaten firstline ler sadece carefourda satilio git bak çok uygun bir fiyat ve çok sağlamlar.ayaklı kolonlari var benimkine şuan ps3 pc tv ve dvd player aynı anda bağli
    hangisini dinlemek istersem kumandanın modundan ona geçiş yapiorum.DTS ve dolb digital destekliyor. pro locig II de var.bence git bak carefoura ben 1,5 sene once aldım ve çok memnunum serhan ama satip 7+1 almayı istiorum.bende 7+1 al...
    Serhan UYGUR PS5 - Meta Quest 3 - Samsung UE55NU8000 4K - Samsung UE43NU7120 4K , PC&Ps5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Z-5500 istiyorum ama fiyatların düşmesi lazım 7.1 katili
    Alışveriş listem: Soulfly1,kelto3, sansarsansar, Spirit_of_Sly, telsim81, MegriM, Eci_i, celchuk, crowded, Jöntürkler, Trusen, Ralph, Mydonose13, Blur, saykokemal, supermanTr, nucLear, gu_ven-gencler, mempa, emirkaraguler89, Sabah Kahvesi, gisigisi, Factotum., Hasancı Balık, kmlcck, muzaffer_k, Urzais100, UlasAsmadili, killforyou09, trust88,gs007tr, Ohzman, murlek, Ahm3tt,cakal41234 ,commando_xr, SquallTr, ps2mania, ayteknoloji, SUPPERMAN, burowan, manowar2401, gokalp00, titipoco, meceh, Ahmet©, Heradon,Nerding_Gamers, Enes Eyibil, pudinkk (55 Referans)
  • Z5500 rulzzz... +

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." M. Kemal ATATURK
  • quote:

fiyatı uygun olursa neden 7.1 olmasın : )))) araştırıyorum işte. aradıgımı bulur bulmaz alıp bağlayacam siyah incime. bu vestel hesaplı, özellikleride fena değil aslıdna...

benim bildiğim 7.1 sedece HDMI dan veriyor PS3. yalnışmıyım?

araştırdım netten bi forumda bi kişi şöyle demiş

quote:

You guys using optical are doing it backwards.

You need to start using a receiver with HDMI 1.1 inputs.

That way you can play Resistance and watch Blu-ray titles with Linear PCM 5.1/7.1 audio tracks on your home theater speakers.

PS3 does not allow LinearPCM 5.1/7.1 via optical/toslink. Even if it did, there are no current receivers which accept LPCM 5.1/7.1 via optical anyway...

yani dediğin dogru sanırım Digitalden zaten 7.1 die bişe yokmuş, HDMI ile oluyormuş o , Digitalden 5.1
    kampanya yapıyor ve ben kaçırıyorum.
  • quote:

o da 550 ytl civarı kardeş : ))) 550 veridkten sonra 100 ytl daha veririm 2 kati güçlü 5500 ü alırım

500W RMS az değil ama bana z5400 de yeterdi ,şu kapanyayı bir daha yapsalar keşke.
    310W RMS ama Decoderli,THX,DTS Optik girişe sahip daha ne olsun

Z5500 ü bana göre iyi kılan özellikler bir decoder iki 500w rms

• Bende Pilips HTR 5000 var.Zamanında Philips DVD Player ile 469 YTL'ye,yani iyi bir fiyata almıştm....

Serhan,

signore'un başlığına bir bak istersen.Creative için sadece dekodere gidiyor para diyordu.O hoparlörler çok iyi değilmiş sanırım.Z5500 yerine de biraz daha para biriktirip PRO sistem tercih edilmeli diyordu.Çok büyük fark oluyormuş....

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Arkdaşlar bende PS3 alınce ses sistemi almam lazım.Sese karşı zaafım vardırda
    PS3 ün arkasındaki optik çıkışından direk hoparlör sistemimize bağlıyoruz dimi.Tabi sistemimizdede optik çıkışı olmak zorunda.
    Yanlış bişey sölemedim dimi?

doğrudur.

PS3 ten DTSli 5.1 için Optik girişli decoder şart .

Orjinalden alıntı: DarkSleep__

Arkdaşlar bende PS3 alınce ses sistemi almam lazım.Sese karşı zaafım vardırda
    PS3 ün arkasındaki optik çıkışından direk hoparlör sistemimize bağlıyoruz dimi.Tabi sistemimizdede optik çıkışı olmak zorunda.
    Yanlış bişey sölemedim dimi?

PS3'te bulunun optik çıkış.Ses dekoderinde olması gereken optik giriştir....
  • alıcaksan adam akıllısını al bence. Logitech al. Optik giriş olan birşey al kesinlikle. Yokas hiçbir anlamı yok. Ve ayrıca bu 5 +1 sistemini etrafına dizmesen almanında hiçbir anlamı kalmıyor.

Optik giriş olması çok önemli. Büyük ölçüde fark yarartıyor. Oyunlar sırf görüntüden ibarret değil. Seste görüntü kadar önemli. Aldığın tv ye ne kadar önem veriyosan ses sisteminede o kadar önem ver. Bu arada ses sistemiyle gecenin bir vakti korku oyunları oynama. İnsan tırsıyor, arkadan ses filan geliyor. Durmadan oynarken arkasına bakma ihtiyacı duyuyor...
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.