Şimdi Ara

## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serhanuygur

dolby 2 kanallada olur, o bir decoding sistemidir solid, dolby - THX falan... zaten 2+1 de 3 kanal eder basslar ve tizler ayrılır falan fistan

Ben de olmaz diye biliyorum.

THX de sertifikadır bir ses tarzı değildir diye biliyorum.Hatta Star Wars yapımcı stüdyosunmun verdiği sertifika olması lazım.

Signore gelsin aydınlatır bizi.Bugün girer sanırım foruma.Ben hala 5.1 gerekir diye biliyorum Dolby Digital ses için...
  • tamam işte Dolby de bir sertifika değilmi? yani tarz derken ondan bahsediyorum bi Decoding sistemi ve sertifikası değilmi? (THX ayrıca bir de firma o ayrı konu) demek istediğim zaten 2+1 de 3 kanal oluyor ya, hani senin dediğin yer egeliyor yine. kanallara ayırıyor sesi L-R , ve Sub olarak.

Ama THX sadece ir sertifika.Bir decoding şekli değil.Benim bildiğim bu ama neyse önemli dğeil.Bizden daha iyi bilen biri gelir ve aydınlatır konuyu....
    "My mind is one with my soul..." "I am near, yet so far away..."
    "Through the eternal flame, i travel..."

|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n ||
  • yok zatne bizde surround olur demedik ;) solid ile Dolby ne THX ne onun bilgi paylaşımını yapıyoruz birbirimize karşı ama solid 5 kanala ayrıma değil o ayrı konu : )) 4 uydulu Dolby de gördüm , 10 kanallı dolby de gördüm

Orjinalden alıntı: serhanuygur

yok zatne bizde surround olur demedik ;) solid ile Dolby ne THX ne onun bilgi paylaşımını yapıyoruz birbirimize karşı ama solid 5 kanala ayrıma değil o ayrı konu : )) 4 uydulu Dolby de gördüm , 10 kanallı dolby de gördüm

Evet o olabilir.

Ama 2.1 olmaması lazım.Çünkü Dolby'de ses önde sağ ve sol hoparlöre,arkada sağ ve sol hoparlöre bir de merkezdeki hoparlöre dağıtılıyor.İşte bir yerdena yak sesleri geliyor bir yerden ağaçların hışırtısı falan.

En iyisi signore'u beklemek.Bilgimiz kısıtlı çünkü bu konuda biraz.

Ya da bu işi gerçekten iyi bilen biri varsa o bizi aydınaltırsa iyi olur....

• kaliteli thx destekli 4 ve 5.1 kanallı hoparlör sistemi ile thx flimlerinizi mükemmel kalitede izleyebilirsiniz

arkadaşlar hiç ucuz yollu digital hoparlör Gören Bilen yokmu şimdiye kadar konuştuklaırmızdan farklı? 200 Ytl civarı, adam akıllı tatmin edici ses veren.

Ucuz ötesi.https://secure.elektroniksepet.com.tr/UrunDetay.aspx?UrunID=425
  • yaklasik 2-3 yildir GD580 kullaniyorum. hem xbox'dan hem ps3'de guzel performans veriyor, ama eksikleri yok degil tabiki. logitech ise canavar, tam anlamiyla canavar bir sistem. biraz para harciyabilirseniz direk logitech alin uzuuuun bir sure kullanin. ama imkanlar sinirli ise creative de super is gorur. piyasada varmi bilemiyorum eski bir sistem azcik .

GD580
    uydular 6w
    subf 80w
    1xoptik

Logitech
    uydular 60w
    subf 180w
    1xoptik

Orjinalden alıntı: surur1

Ahanda sana bitpazarından bir set buldum.

bundan 4 tane alıp 20+4 home cinema sistemi yapılabilir walla

• quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Z-5500 fiyatına çok daha kaliteli ses alinabilecek bir pro ses sistemi toplaniyormus.O fiyatı veren için onu almak çok daha mantikli diyordu signore.Ki kendisi ses sistemi konusunda baya iyidir.

haklısın galiba solidfb ben de kendi evinde hi-end ses sistemi kullanan ses manyağı amcama z5500 ü savunuyodum bana yeter falan gayet iyi diye ama amcam da ısrar ediyodu o paraya çok rahat pro sistem amfili falan alırsın diodu biraz üstüne ekleyerek . aslında ses sistemi için verebilecek 1000ytl olsa alınmayacak sistem yok ama ... signore acaba 600-700ytl civarında pro sistem önerebilirmi bizlere 2.el de olabilir ...

Orjinalden alıntı: surur1

Ahanda sana bitpazarından bir set buldum.

Bu koda am993 de nasıl fiyatı 90 ytl anlamadım optik giriş vs dolby çözücü herşey var 5*20w bide 60w subwoofer 90 ytl mi??Yanlışlık olmasın yoksa hemen hücum....

• diğer sitelerde 200 ytl 300 ytl falan yazıyor hep. ya yanlışlık var ya diğer sitelerden alanlar feci kazıklanıyor :)

bi de sisteminde optik giriş olmadığı için sistem yenilemek isteyenler için şöyle bi çözüm buldum. optikten koaksiyele dönüştürücü.

http://www.amazon.com/DAYTON-DAC-OC-OPTICAL-COAXIAL-CONVERTER/dp/B0002MQGQS

## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme

• VESTEL HT-728DT var bende bu sistemde optik çıkış varmı ben göremiorum varsa çok mutlu olcam hemen bi optik ses kablosu alcam yardımcı olursanız sevinirim [email protected] yada pm lütfeeeenn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 11 Haziran 2007; 21:57:41 >

## PS3 İÇİN DİJİTAL GİRİŞE SAHİP HESAPLI SES SİSTEMLERİ##KODO inceleme

update ettim 1. mesajımı.

Çıkış Empedansı (Ohm) 4
    Çıkış Gücü RMS (W) 20 x 5 (Uydu) + 60 W
    Hassasiyet (dB) 86 ± 2
    Frekans Tepkisi (Hz) 20~20.000
    Hoparlör Boyutları Ön (İnch) 3
    Hoparlör Boyutları Merkez (İnch) 3
    Hoparlör Boyutları Arka (İnch) 3
    Hoparlör Boyutları Subwoofer (İnch) 6,5
    Dahili AC-3 Dekoder, DTS & Dolby Pro-logic II dekoder VAR
    Optik Giriş VAR
    Sanal 5.1 Surround Mod VAR
    Koaksiyel Giriş VAR
    Stereo Giriş VAR
    DSP Modu 7 adet
    Bas & Tiz Kontrolü VAR
    Uzaktan Kumanda VAR

yani şimdiye kadar gördüğüm en uygun fiyatlı çıkışlarıda fena olmayan bir Set bu... çok ilginç. aldım wallaha... umarım altından bişe çıkmaz. size haber veririm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 11 Haziran 2007; 21:57:03 >

• aradım sordum bugun kargoya veriliyor, yani fiyatta yanlışlık yok isteyenler alabilir ;) yarın elime geçince bi kaç test yaparım
  • Hojam dene bakalım anında görüntü yaparım bende...Fiyat inanılmaz ama tahminimce bu aynı modelin hoparlörleri değiştirilmiş hali...Bütün heryerde fiyat 400 civarı ve hoparlorler uzun insan boyu olanlardan...İnşallah iyidir de hemen verelim sipariş....
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.