Şimdi Ara

PS3 İçin uygun fiyatlı hoparlör yada ses sistemi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende PS3 var ve onu 106 ekran plazma tv ile kullanıyorum, fakat Tvnin hoparlörleri maksimum oyun keyfini yaşamak için yeterli değiller elbette, o yüzden gü.çlü ve tok bir ses sistemi gerekiyor, galiba PS3'ler digital ses sistemleri ile uyumlular.

Bende evde ayrıca Philips HTS3100 ses sistemi var fakat bu analog ve scart ile bağlı TV'ye, bununla bağlanır mı acaba ?
     PS3 İçin uygun fiyatlı hoparlör yada ses sistemi ?

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=TR&slg=TUR&cat=DVD_HOME_THEATER_CA&sct=HOME_THEATER_SU&session=20081104030856_78.161.199.110&grp=HOME_ENTERTAINMENT_GR&ctn=HTS3100/12&mid=Link_ProductInformation&hlt=Link_ProductInformation

• Bende LG HT902TB var. Optik girişli, memnunum. Tavsiye ederim.
    Pulse Live
  • Paraya kıy derim ve Logitech Z-5500 al hiç düşünmeden.

Zaten fiyatı inmiştir herhalde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: KoalaX

Paraya kıy derim ve Logitech Z-5500 al hiç düşünmeden.

800 YTL küsür diyor Hepsiburada.com'da bu fiyat zaten PS3 kadar ! Bana uygun fiyatlı bir çözüm gerekli, zaten sadece arada bir açıp oynadığım PS3 için kullanacağım sadece onun dışında bir kullanım amacı olmayacak.

Kadıköy Exa'ya bak derim bi.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende çok memnunum

Orjinalden alıntı: tammel

quote:

bende çok memnunum

Kesinlikle.
  • Everest H5402. Kendim kullanmaktayım ve çok memnunum. Optik ile PS3 Coax ile de bil. bağladım. Her ikisinde de 5.1 i alabiliyorum. Sesi gayet tatmin edici ve en önemlisi fiyatı ben aldığımda 200 ytl civarındaydı... Şimdilerde dolar değişti fiyat ne olmuştur bilemem...
  • Aynı konuyla ilgili ben de bir başlık açmıştım 2 ay kadar önce, orada da fiyat/perfomans olarak Everest H5402 öne çıkmıştı. Henüz almadım başka masraflarım yüzünden ama kullananlar çok memnun, ben de bundan alıcam. Hoperlöre 500-600 YTL vermek istemiyorsan budur...

quote:

Orjinalden alıntı: megaturk

Everest H5402. Kendim kullanmaktayım ve çok memnunum. Optik ile PS3 Coax ile de bil. bağladım. Her ikisinde de 5.1 i alabiliyorum. Sesi gayet tatmin edici ve en önemlisi fiyatı ben aldığımda 200 ytl civarındaydı... Şimdilerde dolar değişti fiyat ne olmuştur bilemem...
  • Ben HT902TB yi 12 ay önce aldım, 1000 YTL ye almıştım. Çok iyi bir sistem. Benim diyen hoparlör sistemine taş çıkarır. Z-5500 de harika fakat o multimedia hoparlör sistemi. Şimdi z-5500 sahipleri kötü bir şey dedim zannedip atlayacaklar, hayır kötü bir şey demedim, peşinen sakin olun . HT 902 TB ise Cinema in box tabir edilen ev sineması seti, 1000W (PMPO değil, toplamı gerçekten 1000W).

Tabi neticede high fidelity, high-end bir cihaz değil, ne olursa olsun kaliteli bir toplama sistemle yarışamaz fakat oyun oynamak çok keyifli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Shepard -- 5 Kasım 2008; 18:41:47 >
  • everest h5402 yi bulamıyorum hiçbir yerde. hepsiburada gönderemedi, gg de satan kalmadı... kısacası internette yok. ankaradayım ve nerede bulabileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardım rica ederim.

psn : demirarca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ahmeteyup

Everest H5402 si olanlar buradan arka girişlerinin resmini çekip koyabilir mi acaba?
    Kumanda ile girişler arasında kolaylıkla geçiş yapılabiliyor mu?

Uzaktan kumandası ile girişler arasında geçiş yapabiliyorsun. Hatta master sesi açıp kapaya bildiğin gibi 6 hoparlörden her birine ayrı ayrı ses konusunda hükmedebiliyorsun.

Fotoğrafı yakında koymaya çalışırım...

Orjinalden alıntı: CDUST

everest h5402 yi bulamıyorum hiçbir yerde. hepsiburada gönderemedi, gg de satan kalmadı... kısacası internette yok. ankaradayım ve nerede bulabileceğim hakkında bir fikri olan varsa yardım rica ederim.

http://www.segmentbilgisayar.com/product.asp?P_ID=730 linkte ulaşabileceğiniz telefon numarası var. Arayın belki ellerinde kıyıda köşede kalmış birkaç tane vardır.

http://www.koysepete.com/en+ucuz+everest+h5402+105w+rms+51+optik+uzaktan+kuma+106816.aspx burada satılıyor ama fiyatı çok yükselmiş.

http://www.sibertek.com/pinfo.asp?pid=9025 buradaki fiyatı biraz daha uygun.

Umarım yardımcı olabilmişimdir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.