Şimdi Ara

ps3 gta 4 yardım lütfen bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle herkeze benden iyi geceler !!! Forumda yeniyim. ama bilgisayarım donanımhaber de pyunlar yerine girmiyor (bn google ye oyunlar yazarak girdim) neyse geçelim bunları ama konuyu yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden. arkadaslar şimdi ben ps3 ü me gta 4 aldım (orjinal) ve oyunu hile kullanmadan bitirdim.Ama gta 4 ü sewdiim için bırakamadım.Pc m kaldırmıyor bn de ps3 te oynuyorm bilirsiniz.Ama bu ps3 teki gta 4 e araba yamaları ya da herhangi bir yama bir mod yüklenebilirmi arkadaslar lütfen yardım edin baska oyun alacak param yok

şimdiden teşekkür ederim

• ps3 alacak paran var oyun alacak paran yok hahaa alemsin hacı
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • Blu-ray, PCye takılırsa içindeki dosyalar değiştirilebilir ama büyük ihtimalle dosya uzantıları farklıdır, açmak zor olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Brutal Kill

quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

Eğer oyunu ps3 için netten indirirseniz dosyalarını değişitebilrsin modlarla.(Diye Düşünüyorum )

Fakat o iş sadece kırık PS3ler'de oluyor. PS3 korsan oyun desteklemiyor. Yani bu imkansız gibi bir şey

Kırıktır zaten bence.
    Intel Core i7-6700 @3.40GHz | Zotac AMP! Edition Nvidia GeForce GTX 1070 |ASRock H170 Pro4/Hyper| 16GB-DDR4-2133MHz | 1TB 7200RPM WD Blue+1TB Hitachi 7200RPM HDD+2 TB Western Digital Harici | Windows 10 Pro | 35 MBit
    TürkNet
  • Kırıklıkla falan ne alakası var ki tak Blu-ray'i PC'ye (tabii Blu-ray okuyucu varsa) zaten içi görünür. Ama mod eklenir mi orasını bilemem.

TürkNet
  • İçinde sadece konsolun açabileceği dosya türleri varsa mod yapılmaz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.