Şimdi Ara

PlayStation 1 Oyunu Nerde Bulurum Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
28.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Yeniyim Seneler önce ps1 im vardı hala duruyo tüm oyunlar cizildi gitti kayboldu falan maç oyunum vardı özellikle bilgisayarda oynamaktan daha zevkli şöle ucuza ps1 oyunu bulabilirmiyim sizce yada başka yöntem varmı

3 Tane kol var öle arkadaşlar falan gelince oynamak istiyorum ama herkes playstation 2 üstü oyun satıyor :( adana - çorum tüm çarşılara baktım hiç bir yerde yok şuan çorumdayım net üzeri falan alabilirim yada ücretsiz falan indirmek varsa eski diye indirebilirim tabi oluyo cdye çekim

Edit Arkadaşlar Forumda Yeniyim Nereye Açıcamı Bilemedim Yanlış Yerse Kusra Bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhotoShop Man -- 6 Nisan 2012; 18:19:56 >

• Sahibinden de satanlar var
  • Benim de kenarda PS one'ım var. Arada sırada Resident evil, dino crisis oynamak istediğinde, takıyorum lcd'ye oynuyorum. CD satın almana gerek yok. Nette ps1 oyunlarının iso dosyaları var. İstediğin oyunun iso dosyasını internetten indirip evinde boş cd'ye yazdırıp, istediğin oyunu oynayabilirsin
  • İnternetten indir hiç para verme bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Corvette_

İnternetten indir hiç para verme bence.

internetten indir derken simdi ben fifa 2005 indirip cdye çeksem oynanırmı biri 50 tane 30 tlye satıyım diyo fakat -18 yaşında olduğum icin kart falan işlerine giremem onaysız paypalımda 10 tl var onuda kullanamıyorum zaten
  • Dostum para vermene gerek yok. Git 25kuruştan 20 tane CD al. Ya da 25'lik cdlerden al. 20 tane oyun için vereceğin para en çok 7 lira. Başkasından almana gerek yok. Cd yazıcın varsa, oyunları netten indir.

Tüm PS1 oyunlar için siteler:
    http://www.trfighters.net/bolum.php?f=76

http://www.emuparadise.me/roms/psx/

Alcohol 120% programını indirip, indirdiğin iso dosyasını Playstation yazdırma seçeneğiyle CD'ye yazacaksın. en düşük hızlarda yazdırmalısın ki CD'yi yazarken sorun çıkmasın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fraulein -- 7 Nisan 2012; 11:37:51 >

• buraya bi bak istersen psoyunmerkezi.net
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 wii oyun listesi sizce nasıl ?
    14 yıl önce açıldı
    Bir playstation oyunu arıyorum
    16 yıl önce açıldı
    Bir oyun arıyorum (PlayStation 1)
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.