Şimdi Ara

GTA 5 Arabam Yok?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Story Modunda oynuyordum. Kendime internetten bir araba aldım bir ara yolun ortasında bıraktım nede olsa satın aldığım araba garaja spawn olur dedim ama ne garajımda nede evimde değil araba Polis karakoluna gittim onlar mı çekti diye ama oradan da yoldan bulupta aldığım başka bir araba çıktı sadece. Bu araba nereye gitti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa oynuyorsunuz galiba. ınternetten satın aldıgınız araclar kalıcı olarak sızde kalmaz gıdıp garajınıza koymanız lazım yolun ortasında bırakırsanız kaybolur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sophie Dee

ilk defa oynuyorsunuz galiba. ınternetten satın aldıgınız araclar kalıcı olarak sızde kalmaz gıdıp garajınıza koymanız lazım yolun ortasında bırakırsanız kaybolur

Evet yeni aldım oyunu, tüh kötü oldu bu :/

Edit: Teşekkürler cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefelon -- 29 Aralık 2015; 20:19:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ilk defa oynuyorsunuz galiba. ınternetten satın aldıgınız araclar kalıcı olarak sızde kalmaz gıdıp garajınıza koymanız lazım yolun ortasında bırakırsanız kaybolur

Ne alakasi var ya ? Eger ortaya koyduysan garaja spawn olur arac eger polis cekerse ve ustune farkli arabani cikarirsan bu sefer sigortayi ararsin sigorta ucretini yatirirsin ve ya yine garaja spawn olur ya da sigortanin her zaman spawnladigi yere spawn olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

quote:

Ne alakasi var ya ? Eger ortaya koyduysan garaja spawn olur arac eger polis cekerse ve ustune farkli arabani cikarirsan bu sefer sigortayi ararsin sigorta ucretini yatirirsin ve ya yine garaja spawn olur ya da sigortanin her zaman spawnladigi yere spawn olur :)

Sigorta story modunda yok hocam sadece online da var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

quote:

Orijinalden alıntı: HamikisiOne

quote:

Sigorta story modunda yok hocam sadece online da var.

Story hic oynamadim sadece online acmak icin bir gorev yaptim :D

• Rockstar da artık Online'a önem verdiği için hikaye modunda bu tür eksikler var maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV HerYerde Aynı Araba Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.