Şimdi Ara

PS3 Ekran ayarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün aldım oyuncağımı ancak bağlayıp oyunu açtığımda tv de ekranın sağ ve sol kenarlarından siyah şeritler var tam kullanmıyo ekranı.çözünürlükle falan mı ilgili nasıl düzeltirim ? teşekkürler...

• alet açılırken açma tuşuna(ps in üstündekine) uzun süre bas 3defa bip yapıcak ayarları yapar kendisi sonrada sana sorar bu tarz bişeydi hatırlamıyorum tam dene deneye bulursun 3 defa bip yapsın yeter

Ayrıca PS3'den; display settings bölümünden lcd nizin desteklediği formatları işaretlediğinizden emin olun.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • eğer üsten kesik altan kesik ise monitorun hdcp desteği yoktur

Orijinalden alıntı: ScanServ

eğer üsten kesik altan kesik ise monitorun hdcp desteği yoktur

TV de demiş arkadaş.

Ayrıca HDCP desteği olmazsa görüntü hiç gelmez sanırım.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • merhaba arkadaşlar...
    öncelikle teşekkür ederim yorumlarınız için ama çok alakasız bir şeymiş problem.
    ben dvi to hdmi kabloyla daha önce pc yi tv ye bağlıyordum. pc den değiştirmiştim ayarları. ps3 kablosunu diğer porta takınca halloldu.tekrar teşekkür ederim :))

Orijinalden alıntı: kerimjabbar

arkadaşlar ps3 ümü daha önce başka bi tv de kullandım ama şuan ki tv de ses war görüntü yok.hdmi ile bağladm ama scart girişleri yanımda degil.nasıl yapabilirim bana acil yardım edermisiniz

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

alet açılırken açma tuşuna(ps in üstündekine) uzun süre bas 3defa bip yapıcak ayarları yapar kendisi sonrada sana sorar bu tarz bişeydi hatırlamıyorum tam dene deneye bulursun 3 defa bip yapsın yeter

Bunu uygulayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.