Şimdi Ara

PS3'e Soğuk Duş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni bir rapora göre PlayStation Network'de meydana gelen sorunların ardından PlayStation 3 takaslarının sayısında önemli bir artış yaşanıyor.

Edge'e göre İngiliz perakendeci kaynaklar, PS3 takaslarında son birkaç haftada 'dev bir yükseliş' gördüler. Bir kaynağa göre ise PS3 takasları, 'yüzde 200'e kadar' arttı. Bu takasların yarısı para karşılığında yapılırken, diğer yarısı ise Xbox 360'ı almayı tercih ediyor. Bir başka oyun satıcısı ise Edge'e bu takasların oyun meraklılarının haftalardır çevrim içi oyun oynayamaması yüzünden meydana geldiğini söylüyor.

PlayStation Network'e şu aralar hala bağlanmak mümkün değil, ancak Microsoft'un çevrim içi alternatifi Xbox Live, sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu da çevrim içi oyun oynamak isteyen oyuncuları geçiş yapmaya zorluyor.

Bununla beraber takas sorunun evrensel olmadığı, bazı bölgelerde beklenenin üzerinde bir takas gerçekleşmediği söyleniyor.

kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17862160.asp?gid=234

• iyi oldu artık sadece gerçek ps3 oyuncularının ps3ü var.
    ps3 efsanedir 1 ay daha açılmasa yine bırakmazdım ben bu kara kutuyu.

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

iyi oldu artık sadece gerçek ps3 oyuncularının ps3ü var.

Aynen cok dayandık ama sonunda açıldı.

Chuck - House M.D. - Supernatural - Prison Break - Dexter - Doctor Who - Game of Thrones - Arrow - Sherlock - Da Vinci's Demons - Blue Mountain State - Suits - Spartacus - How I Met Your Mother - The Big Bang Theory - The Walking Dead - Breaking Bad - Community - Vikings - The Bible - Legend of the Seeker - My Boss My Hero - Unubore Deka - Heroes - Naruto - One Piece - Bleach - Fairy Tail - Katekyo Hitman Reborn - Sword Art Online - Btooom - K-Project - Accel World - Hunter x Hunter 2011 - Shingeki no Kyojin
  • Bilgisiz cahil haber editörleri insanları da bilgisiz ve cahil yapıyor. Şimdi hürriyete üye olup PS3 ile 1 haftadır online'a girilip oyun oynanabiliyor yazsan %99 yorum yayınlanmaz. (Kendi yayınlanmayan yorumlarımdan biliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 24 Mayıs 2011; 13:59:24 >
    Tavana değil gökyüzüne

Psn:Brkeyp
  • haberi yapan geleceğe dönüş terk.

Bir fanboydan alıntı: "Bence bu olay Playstation markasının da bitişini simgeliyor. Bu olayla birlikte Playstation da Dreamcast gibi tarihin tozlu raflarında yerini alacaktır. Microsoft ve Nintendo, Sony'yi piyasadan silerler diye düşünüyorum."
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

haberi yapan geleceğe dönüş terk.

İmzandaki alıntı dikkatimi çekti, geleceği görmek diye ben buna derim

GAMER'S ROOM
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

haberi yapan geleceğe dönüş terk.

(Güç + Karizma) birleşmesi ile meydana gelen Beyaz Büyü.....
  • Daha düne kadar ps3 satışları katladı diye haber çıkiyordu bugun soguk duş :)

Orijinalden alıntı: profiteer

Bu haberi kim yaptıysa teknoloji ile arası sıfır bu belli insan gelişmeleri takip eder yahu.. PlayStation Network 1 haftayı aşkındır Online
    adamlar hala bağlanmak mümkün değil demiş

Ehehe, bende çok güldüm o kısıma. Bravo Hürriyet işte habercilik anlayışı budur.

•  PS3'e Soğuk Duş
    Bölüm Sonu Canavarı candır, hayattır
    cCc BSC cCc

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

iyi oldu artık sadece gerçek ps3 oyuncularının ps3ü var.

zaten 1 ay'a yakın kapalı kaldı.. tarihin en büyük fiyasko ve skandallarından birine imza atıldı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.