evet arkakadaşlar bi motor hastası olarak şöyle adamakıllı süper grafikleri olan bir motor oyunu düşünülüyormu yada nezaman çıkar bilen varsa çok sevinirim çünkü merakla bekliyorum xbox360 a moto gp 2007 çıkmıştı sanırım 2008 de olabilir ama ps3 de hala yok
valla ps2'de tourist tropy diye gt5'in yapımcıların çok iyi bi oyunu vardı ancak süper grafik için pd'nin yapacağı bir motor oyunu beklemen lazım.
Yokra PC'de RAPELAY diye bi oyun vardı o tarz bi motor oyunu mu istiyosun. Japonyada kesin vardır da ingilizcesini bulamazsın
MotoGP superdir ama PS3'e de bi motor oyunu lazım mı orası tartışılır. Gidipte motor oyunu kim alsın. :) Hastası varsa alır o ayrı tabi...
Gerçeği super oluyor ama...
uperbike 08 diye bir oyun var.
ne zaman çıkacak ya da iyi mi olur bilemem. ama yarış tarzı sevenlere hitap ediyor.
Ps3 sahibi olarak sunu diyorum ki Ps3 e ne zaman adam akıllı oyun çıkmış ki motor oyunu çıksın
quote:
Orjinalden alıntı: chupacabra
Ps3 sahibi olarak sunu diyorum ki Ps3 e ne zaman adam akıllı oyun çıkmış ki motor oyunu çıksın
Aynen öyle ama bunu söyleme bidaha sonra kızıyorlar...
niye yaa güzel oyunlarda var
quote:
Orjinalden alıntı: chupacabra
komiksin
mesela TEST DRIVER UNLİMİTED ın yenısı ps3 e cıksa harıka olur walla.. ordakı motorlar olsun arabalar olsun cok iyidi...
motor oyunu yokki zaten ps3 te,adam gibisi olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Innocence
Tamer,
durup durup 12'den vuruyorsun.
ne laf ya
yi-haaaaaaaa orange box rules
motorstorm tam olarak motor oyunu olmasada idare etsin ark
quote:
Orjinalden alıntı: pegasusxx1975
quote:
Orjinalden alıntı: Innocence
Tamer,
durup durup 12'den vuruyorsun.
ne laf ya
yi-haaaaaaaa orange box rules
koray geldimi turuncu kutu ?
sen hangi kargoya verdin planet earth ü ?
koray half life ı mı aldın tamer den hadi iyisin süper oyun ya bir de uzun ki valla araç da kullanıyorsun bol bol iyisin hadi
koray orange online için bir ipucu vereyim,oyun bölge ayırdığından usa hesabıyla girmen gerekiyor online a,diğer hesaplarla girersen kabul etmiyor kitleniyor ! gerçi 2-3 gün önce bir yama çıkardılar belki düzeltilmiştir,dene bakalım
daha gelmedi orange box.
tavsiye için teşekkürler.
usa'den girerim.
zaten default hesap benim o.
bu arada sinan bey toplantı ne zaman?
Halan daha ps3 e oyun çıkmıyor diyenler var ya.Sen desene şuna param yetmiyor oyun almaya...
Motor oyunu çıksın, hatta kötü deyin, yine de alırım...
aslında öyle bir oyun olmali ki otomobil ile motor (motorstorm gibi arcade değil) beraber olmalı...
yani bir yarista, bir lamborghini ile ducati kapışabilmeli...ama gerçekçi olmalı, GT gibi..