1000 altın için - R1 ve L1'e basılı tutarak X, X, X, O, O, Üçgen, Kare tuşlarına basın Sınırsız Kartal Görüşür (Eagle Vision) için - Oyunu bitirdikten sonra kartal görüşünü Animus'un içinde istediğiniz yerde kullanabilirsiniz. Ceza almadan öldürmek için - Oyunu bitirdikten sonra Animus'un içerisinde herkesi öldürebilirsiniz. Gücünüz (Synchronization) azalmayacaktır.
Alıntıdır
arkadaşlar bu oyunda dilenciler çok can sıkıcı,yapıştılarmı bırakmıyorlar,nasıl sadaka verildiğini bilen varmı,yazık sevinsin garipler
Bunlar X360 içinde geçerlidir herhalde ?!
altın sahibi olmanın ne gibi bi etkisi var oyuna
Bunlar pek yararlı hile kodları değiller. Hatta bunlar hile kodları değil, oyunu bitirdiğinizde size verilen ödüller. Xbox versiyonu için de geçerli tabi ki.
Dilencilere sadaka verilmiyor sanırım ama bir köşede çok güzel bıçaklanıyor
quote:
Orjinalden alıntı: .ZeuS.
Bunlar pek yararlı hile kodları değiller. Hatta bunlar hile kodları değil, oyunu bitirdiğinizde size verilen ödüller. Xbox versiyonu için de geçerli tabi ki.
Dilencilere sadaka verilmiyor sanırım ama bir köşede çok güzel bıçaklanıyor
Kesinlikle benimde çok severek uyguladığım bir yöntem
arkadaşlar bende oyunu bitirdim sanıyorum ama bitirdimmi bitirmedimmi açıkcası emin değilim:D en son bizim master kara büyücüyü öldürdüm, sonra animus a dondum duvarda kelebek etkisi motifindeki yazıyı gördüm. okadar. bütün bayrakları vs toplayayım diyorum fakat master ı öldürdüğüm bölümden bi önceki memory blok dan anca başlıyorum. anlamadım açıkcası ben bitirmişmi oldum şimdi :D
ya cok zor bir bolumde kaldim, 5-6 tane adam kitap yakiyorlar ondan sonra binadan disari cikiyorlar amcimiz onlari oldurmek, oldurmek kolay da yanina yaklasmak zor mubarek askerler radar gibi hemencecik anliyorlar sinirlendim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme