Şimdi Ara

MGS: Rising MGS4'ün oyun motorunu kullanmayacak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  MGS: Rising MGS4'ün oyun motorunu kullanmayacak...

MGS: Rising, MGS4'teki oyun motorunun aynısı kullanmayacak. Onun yerine, Kojima Productions firması Pc, Xbox360 ve PS3'ü destekleyecek bir multiplatform oyun motoru yapıyorlar.

ilk baştaki bazı tedirginliklere rağmen, oyunun hayran kiltlesine multiplatform oyun yapımının son oyunlarının gölgesinde kalmayacagını garanti ettiler. Aslında, Kojima Productions, MGS: Rising'in MGS4'ten daha iyi görüneceği sözünü bile verdiler.

MGS4 halen bu nesildeki en iyi görünen oyunlardan biri. Bu oyun motorundan tekrar faydalanılmayacagını görmek utanc verici...

Ceviri bana aittir...

Kaynak :

http://www.examiner.com/examiner/x-6894-SF-Console-Game-Examiner~y2009m6d12-Metal-Gear-Solid-Rising-wont-use-MGS4-Engine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 13 Haziran 2009; 7:01:50 >

• Kullanamaz tabi diğer konsol sağolsun

Çeviri yaparken burayı atlamışsın. Yazının hepsini çevirirsen bence tarafsız haber olur.
  • UNCHARTED 2 gibi oyun varken aynı motorla yapsalardı ayıp olurdu neler yapılabilir en güzel örneği, Ayrıca PC donanımıda hızla ilerliyor, DX 11 destekli ekran kartları ve WIN 7 arefesinde grafik alnında çok daha ileri düzey iş çıkartılabilir...

X360 zaten sınırda aralarında en şansız olanı X360 sahipleri olacaktır, tabii kötü olacak anlamında değil 3 arasında en kötü olanı olacaktır....

Ben PC sürümünün eğer port gibi bir yöntem olmaz ise kesinlikle hepsinden dah güzel grafik vereceğine kesin gözüyle bakıyorum yeter ki PS3 de yapıp PORT etmesinler...

Orjinalden alıntı: ahmettombak

In fact, Kojima Productions even promise that Metal Gear Solid: Rising will end up looking better than Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

Çeviri yaparken burayı atlamışsın. Yazının hepsini çevirirsen bence tarafsız haber olur.

Aslında, Kojima Productions, MGS: Rising'in MGS4'ten daha iyi görüneceği sözünü bile verdiler.

bu ne demek acaba? bana ceviri işini ögretme isteersen Tarafsızlık hikayesi okumayın burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LesEnfantsTerribles -- 13 Haziran 2009; 18:24:46 >

Orjinalden alıntı: TURK-ŞAD

UNCHARTED 2 gibi oyun varken aynı motorla yapsalardı ayıp olurdu neler yapılabilir en güzel örneği, Ayrıca PC donanımıda hızla ilerliyor, DX 11 destekli ekran kartları ve WIN 7 arefesinde grafik alnında çok daha ileri düzey iş çıkartılabilir...

X360 zaten sınırda aralarında en şansız olanı X360 sahipleri olacaktır, tabii kötü olacak anlamında değil 3 arasında en kötü olanı olacaktır....

Ben PC sürümünün eğer port gibi bir yöntem olmaz ise kesinlikle hepsinden dah güzel grafik vereceğine kesin gözüyle bakıyorum yeter ki PS3 de yapıp PORT etmesinler...

bence ps3'ten port edip rezil edecekler.
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

quote:

Orjinalden alıntı: ahmettombak

In fact, Kojima Productions even promise that Metal Gear Solid: Rising will end up looking better than Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots.

Aslında, Kojima Productions, MGS: Rising'in MGS4'ten daha iyi görüneceği sözünü bile verdiler.

bu ne demek acaba? bana ceviri işini ögretme isteersen Tarafsızlık hikayesi okumayın burda.

Ben okurken orayi atlamisim o zaman. Neyse bence orjinal metnin yazari tarafli bir arkadas. Daha iyi grafik sozu verilirken eski motorun kullanilmayacak olmasi utanc verici diyen yazar tarafsiz degil birazcik. Zaten Shui Ta nin tipinden Xbox i pek sevmedigi anlasiliyor.
    ''Perhaps Playstation 3 fans can find solace in this announcement by the fact that it also lowers the chances of Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots being ported to the Xbox 360.'' Hatta bu yazdigi ile pekistiriyor.

• orda bence utanc vericiden kastı xbox pc ve ps3 için olacak MGS rising'te kullanılmaması değil, bu motorun sadece MGS4 ile sınırlı kalmasıdır..

Bardağın dolu tarafı hesabı

Orjinalden alıntı: LesEnfantsTerribles

orda bence utanc vericiden kastı xbox pc ve ps3 için olacak MGS rising'te kullanılmaması değil, bu motorun sadece MGS4 ile sınırlı kalmasıdır..

Bardağın dolu tarafı hesabı

Yeni yapilacak motorun Mgs 4 motorundan daha iyi olacaginin sozunu verdilerse benim icin sorun yok o motorun Mgs4 ile sinirli kalmasinin. Bana sonucta Cin Ali grafikleriyle de MGS yapsalar yine oynarim Mgs Mgs dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmettombak -- 14 Haziran 2009; 18:20:22 >

Bana sonucta Cin Ali grafikleriylede MGS yapsalar yine oynarim Mgs Mgs dir.

+1907
  • Bu da demek oluyor ki; MGS Rising'in 1080p çıkması imkansız. Ayrıca MGS4'ün grafik modellemesiyle yapmamaları daha iyi olmuş çünkü MGS4'te bi yığın AA eksiği ve oyunun aksiyonlu yerlerinde rezalet FPS hataları ile dolu idi. Umarım bu sefer bu problemlerin üstesinden gelirler.

Ayrıca Yeni Nesil bir oyun konsolu için yapılacak bir oyun en az; native olarak 720p çözünürlüğe sahip olmalı ve oyun 60 fps şeklinde akmalı (GT5'in yapımcısının söyediği gibi; "60 fps akıcılığı olmayan oyun, oyun değildir"). MGS4'te bize 640p'yi ve bi yığın FPS hatasını yedirmişlerdi.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.