Şimdi Ara

Ps3 Alınır mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar,konsol almayı düşünüyorum Ps3 aklıma yattı fiyatda uygun. Ps4 alamam bütçe yok.Standart kulllaniciyim 3-4 oyun oynarım orijinal oynarım, onlarda Fifa Pes yarış tarzı bir oyun olur belki de Bf tarzı bi oyun.Dvd'den alıp oynamayı düşünüyorum 12 GB yeterli mi bunu düşünüyorum teşekkürle .http://m.gittigidiyor.com/urun/aciklamasi/146365498

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: N'DexteR

12 Gb alma. Forumun ikinci el kisminda 500 gb lik superslim ps3 ler oyunlu olarak ucuz fiyata satiliyor.

Hocam ikinci el çok ters geliyor bana ya,12 alsam ne sıkıntı olur zaten DVD oynayacam,güncelleme vs yetmez mi?

Yetmez. Oyunlar cok update aliyor. Sirf gta v bile alsan sadece ona yetmez 12 gb oyle soyliyim.

Oynayacağım oyunlar Pes 2014,bir de Need For Speed olur yani,en fazla ek olarak bi oyun gelir oda Gta 5 vs olmaz hocam,zaten bi oyuna 150 Tl vericek maddi imkanım yok.Yinede yetmezmi sıktım seni biraz ama ?
  • Konsolu 2 oyun icin aliyorsan hic alma. Orjinal oyun fiyatlari dustu. 20 liraya tonla oyun var. 2 inci elctemiz referansli uyeler var. 400-450 liraya 500 gb ps3 satiyorlar oyunla beraber. Onlari takip etmeni oneririm.

GTA V ve Uncharted 3 oynamaycaksan alma.

ps3 şu anda alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 12 gb alinabilir zaten hard disk yuvasida var 2. El 2.5 inc 80 ve ya 160 gb hard disk alip takabilirsin ben oyle yapmistim bi ara elime kirilmis slim kasa gecmisti tum oyunlari netten indirip kurabiliyorsun en guzeli o last of us unchardet kill zone god of war serisi bunlari oynamak sart ps3 sahibi olunca pc de karsiligi olmayan oyunlar fifa bitti sayilir ps3 de artik old gen cikiyor kisaca 12 gb alip paran olunca bi disk alip ilerde hafizasinu yukseltebilirsin

Psn ID: ahmtayd
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtayd

Ps3 aldıracak oyunları oynamayıp iki üç oyun için niye para veresin kardeşim. Almışken efsaneleri oyna.

Ben bu isi rafa kaldırıyorum,para biriktirip birazda bekliyecem zaten acelesi yok 4-5 ay sonra alırım tam alırım fiyatlarda düşer hem 600-550 Tl falan olur, çek kupon ayarlarız sagolun :)

Orijinalden alıntı: webber

12 gb alinabilir zaten hard disk yuvasida var 2. El 2.5 inc 80 ve ya 160 gb hard disk alip takabilirsin ben oyle yapmistim bi ara elime kirilmis slim kasa gecmisti tum oyunlari netten indirip kurabiliyorsun en guzeli o last of us unchardet kill zone god of war serisi bunlari oynamak sart ps3 sahibi olunca pc de karsiligi olmayan oyunlar fifa bitti sayilir ps3 de artik old gen cikiyor kisaca 12 gb alip paran olunca bi disk alip ilerde hafizasinu yukseltebilirsin

Sagolun fikrm değişti :)

PS3 PSN: okantopuz10
  • 550 600 e duser demissinde zaten suan sifirlari ne kadar ki kalkip sony garanti alma paralel ithalat al kipa migrosda fiyatlar uygun oluyor media markt teknosa bimeks gbi yerlerden alma cok pahali 12 gb versiyonlari 500 tl ye bulursun rahat o paradan fazlada etmez zaten

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

Ps3 aldıracak oyunları oynamayıp iki üç oyun için niye para veresin kardeşim. Almışken efsaneleri oyna.

Ben bu isi rafa kaldırıyorum,para biriktirip birazda bekliyecem zaten acelesi yok 4-5 ay sonra alırım tam alırım fiyatlarda düşer hem 600-550 Tl falan olur, çek kupon ayarlarız sagolun :)

5-6 ay saha bekleyip alacaksan para biriktir. Paralel ithalat konsollar bile ikinci el 900 e gidiyor suan. O zaman ps4 alirsin parani cope atmamis olursun. Acele etme.

quote:

Orijinalden alıntı: Aspilicueta24

quote:

5-6 ay saha bekleyip alacaksan para biriktir. Paralel ithalat konsollar bile ikinci el 900 e gidiyor suan. O zaman ps4 alirsin parani cope atmamis olursun. Acele etme.

Hayırlısı hocam zamanı gelince bir daha bakarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: webber

550 600 e duser demissinde zaten suan sifirlari ne kadar ki kalkip sony garanti alma paralel ithalat al kipa migrosda fiyatlar uygun oluyor media markt teknosa bimeks gbi yerlerden alma cok pahali 12 gb versiyonlari 500 tl ye bulursun rahat o paradan fazlada etmez zaten

Migros 320 GB 550 Tl nasıl?

• Guzel fiyat hard disk oldugu icin verilir almayi dusunuyosan kacirma 2. Ellere millet bu fiyatlari cekiyor ps3 un 2. El piyasasi inanilir gibi degil o yuzden 550 tl guzel arkadaslar ps4 demis ama oyunlar cok pahali makina uygun fiyat olsada ben yerinde olsam 2. El slim kasa kirilmis bakardim piyasada arastirip bulmanin zor oldugu oyunlari netten direk indirp oynuyosun piyasasi 650 700 civari oyun bollugu acisindan parasini hak eder tabbi online oynayamazsin single takilirsin pc gibi oluyor indir oyna sen ikinci el oyun alicaksin orjinal alinca ortlama 20 lira werirsin bi oyuna elinde ki oyunu vererek 10 tane oyun ole alsan zamanla kirik cihazin maliyetini asar bazi oyunlari bulmAkta cok zor fazla uzattim ozetle illa sifir diosan 160 gb 550 tl guzel rakam 2. Sexenek benim tavsiye ettigim kirilmis ps 3 650 ye bulunur secim sizin tabii ki

• Ben bugun super slim aldim ikinci el.ilk kez ps alip kullaniyorm sifir niyetiyle gittim.. 12 gb sifir 600 tl. Adam okadar para verme 12 gb yetmez elimde sifir ayarinda cihaz var 400 tlye 50 gb hardisk taktik dedi. Sifir dusunuyorm desemde her turlu kefilim bunu al dedi. Bende onerdigi cihazi aldim kozmetik olarak 10 uzerinden 10. İyikide boyle yapmisim. Ps3 ikinci el alinca geri kalan butceye oyun aldim gta5 sadece 8 gb kapladi zaten. Pes13 smackdown falan derken 12 gb buldu. Almisken birkere aliyorsunuz kapasitesi yuksek alin

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.