Şimdi Ara

Bu Laptop alınır mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
98
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fiyata alınır mi butcem 50kya kadar birde asus tuf serisini kotuleyen arkadaşlarım var siz ne diyorsunuz

https://www.hepsiburada.com/asus-tuf-gaming-f16-fx608jh-rv082-intel-core-i5-13450hx-16gb-512gb-ssd-rtx5050-8gb-115w-freedos-16-165hz-wuxga-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00008YAFFT?ftid=ufq6d6twbdot8dzq&magaza=Teknorya&url_src=and-product-detail&utm_campaign=sc%3Ahb-ecom.sr%3Ainfluencer.md%3Alinkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Killwack -- 21 Kasım 2025; 10:59:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gayet iyi gocam hx serisi olduğu için undervolt yaparsın ancak laptoplar bakım ister 1 sene sonra termal macunda kurur fanlar da tozlanır bu işlerden anlıyorum derseniz alın anlamıyorsanız rahat servise ginderebileceğiniz laptoplar seçin monster gibi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Killwack

İşlemci ilk attığınız daha iyi sadece ssd farkı var detaylı bakamiyorum ama dediğim gibi en kralınıda alsan termal macunlar pump out oluyo sıcaklıklar fırlıyor ona göre almak lazım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ben de aşağıdakine yükseliyorum dün 46ydı; 44e düştü bugün 10 taksit +750 çip para ile hp victus olmasına rağmen r1 serisi olması nedeniyle kafam çelinmek üzere

amazon
    HP Victus | Intel Core i5-14500HX | 32 GB RAM | 1 TB SSD | NVIDIA GeForce RTX 4060 | 16, 1 inç 144 Hz FHD IPS | FreeDOS | Gaming Laptop | BK5R0EA
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0FH2SYGBM?m=A1UNQM1SR2CHM&tag=epeyh-21&_encoding=UTF8&aff_sub4=9

• Cabali C kullanıcısına yanıt

Hp victus serisi r1 dışında kötü mu

2. El bu pc alınır mı
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.