Şimdi Ara

Ps2 LaunchElf + Sms M.Player Kurulumu (+ikon+arka fon) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
9
Favori
47.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar en basta mustafa892 arkadasımızın koydugu download linki ölü. baska link verebilecek olan varmı?

Bir de herşeyi hallettim de su sms i cd siz calıstıramadım. Yardımcı olabilecek varmı?
  • quote:

Arkadaslar en basta mustafa892 arkadasımızın koydugu download linki ölü. baska link verebilecek olan varmı?

Bir de herşeyi hallettim de su sms i cd siz calıstıramadım. Yardımcı olabilecek varmı?

bu sitedeki dosyamı onu biliyorum başka bir siteden buldum ama dosya içeriği aynı güle güle kullan.

[code]http://ul.to/bi4731/code]
  • ulen konuya bak. hortlayıp hortlayıp duruyor. keşke elimde olsa da tekrar upload edebilsem.
  • bu arada dosya şifreliymiş
    Şire : Spartan
    Link:
    http://ul.to/bi4731
  • off gözüm korktu hiç uğraşmayım
  • Ustalar linkler kırık ,acaba elinde olan bir arkadaş dosyayı yeniden paylaşabilirmi?
  • selam bu launch.elf dosyasını nasıl yazdırıyoruz. yazma programı iso falan destekliyor .elfi tanımıyor
  • Arkadaşlar ben şimdi 'e basılı tuttum. Program açıldı. Sonra o 3 dosyayı Copy yaptım. Mc0 a geldim oraya Paste yapamadım bi yardım edin nolur ya...
  • launc.elf dosyasını olduğu gibi dvdye yazdırıyorsun. gerisini hatırlamıyorum denemiştim birkere benim cihaz usb lerimin hiçbirisini görmedi bende sildim attım.
  • Yav bir dur bakayım, eğer benim arşivde varsa hala CD imajını bir ara upload edeyim buraya...

Ben hala PS2'den seyrederim divxleri. Hem de 1080i upscale olarak!..

(Evde ayrıca PS3 olmasına rağmen)

Sevgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Febr -- 19 Şubat 2011; 0:40:51 >
  • Anlamadınız galiba programı açtım o 3 dosyayı Copy yaptım MC0 a girdim paste yapamadım. Olay böyle bi el atarsanız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şansal A -- 19 Şubat 2011; 12:18:14 >
  • Anladım sorunuzu. Merak etmeyin.
    Eğer dediğim imajı yollayabilirsem şunları yapabileceksiniz.
    uLaunch Elf programını çalıştırabilecek ve USB bellekleri görmeniz için gerekli olan IRDX dosyaları da imajın içinde olduğundan USB bellekleri rahatlıkla çalıştırabileceksiniz. USB belleğe, sıralamasını vereceğim dosyaları kopyalamanız gerekecek. Daha sonra da bu programı çalıştırıp hafıza kartınıza kurulum yapacaksınız ve her seferinde CD ile başlatma derdiniz bitecek.
    Şu eve bir uğrayabilsem...

Sevgiler...
  • http://r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com/files/448771133/SMS_player.rar (aradaki tire (-) leri kaldırın)

Öncelikle PS2 imajını CD'ye en düşük hızda yazın.

MC BOOT KURULUMU klasörünü USB belleğe atarak PS2 ye bağlayın.

CD yi PlayStation'a takarak başlatın.

Çıkan menüden Browser'a girin, Mass seçin.

MC BOOT KURULUMU klasörü içinden FREE MCBOOT ELF i çalıştırın.

Bir hafıza kartı takarak kurulumu tamamlayın.

Türkçe altyazı klasörünü USB belleğe atın.

mtf uzantılı dosyaları Launchelf yardımıyla ms0:/SMS/ klasörünün altına kopyalayın.

Bu kadar...

Eğer daha iyi bir dosya paylaşım alanı biliyorsanız lütfen ekleyelim. Bir de bilmem nasıl olur, bu açıklama mesajı konunun başına eklenirse kullanıclara yardımcı olacaktır.
    Bu versiyon eskiden olduğu gibi sadece Orijinal SONY marka hafıza kartlarına değil, tüm kartlara kurulan versiyon.

Sevgiler...

• Ben buraları yaptım da Arkadaşın dediği 3 klasörü kopyaladım. Ama MC0 a bi türlü atamıyorum. Atarsam iş bitti. Senin dediğin yerleri de yaptım.
  • Ama benim dediğim sistemde hafıza kartına bir şey kopyalamıyorsunuz ki!..
    Program kendi yapıyor her şeyi.

Saygılar...
  • Arkadaşlar bu SMS Playerin filmlerde hangi dosya türlerini desteklediğini bilen varmı? .avi leri çok güzel oynatabiliyorum. Dün .mp4 uzantılı bi filmi oynatmak istedim uzun süre "dosya bilgisi alınıyor" dedi ve takıldı kaldı, açmadı. Bi de altyazı ayarları nasıl olacak düzgün görünmesi için? Harici srt altyazılı bi filmi açtım altyazılar karışık kuruşuk çıkıyor.
  • ps2 ana konumuz gelebilirsiniz isterseniz

http://forum.donanimhaber.com/m_17919337/mpage_88/f_/key_//tm.htm#47017646

@elaziz23

video olarak avi'den başka bişi oynatmaz diye biliyorum

karışık kuruşuk altyazı nedir, türkçe karakter mi desteklemiyor
  • heavy metal boy arkadaşım cevabın için teşekkür ederim. Elimdeki filmleri avi ye convert etmem gerekecek..) Altyazılarda belki değişik gelebilir ama bazı kelimeleri tersten yazıyor bazı kelimelerde de harflerin yerlerini değiştiriyor. Ayarlarını çok fazla kurcalamadım.
  • ya benim sorunum var hafıza kartı kafayı yediği için formatladım içindeki saveler ve programlar gitti savelerin yedeği vardı uçmadı ama programları yedekleme gereği duymadım zaten çipi takan adam yüklemişti sms ile launchelfi bunları yükleyeceğim ama

1-son versiyonları vede türkçe olan fw leri sitede varmı ?

2-sms programı yüklenince nasıl açılıyordu program yüklüyken adam kağıta yazmıştı tuşlara falan basarak açılıyor diye kağıt kayboldu proda formattan sonra gitti sms nasıl açılıyor skinleri nasıl değiştirilir ve türkçeleşir ?

3-ulancelf skin değiştirme,dili türkçeleştirme son fw varmı nette bir sürü video var değişik skin arka plan eklenmiş olarak

4-swapmagic,ps2 media player,hd Project hangi modellerde sorunsuz çalışır?

5-900004 lere uyarmı bu yöntemler
  • link çalışmıyor yenileyebileccek olan var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.