Şimdi Ara

PS2 KOMPONENT KABLO SORUNU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 3004-R MODELİ PS2 SAHİBİYİM . ALDIĞIM PS2-PS3 UYUMLU KOMPONENT KABLO İLE YENİ ( PLAZMA)TELEVİZYONUM' DA BAĞLANTI YAPTIĞIMDA SADECE SES ALABİLİYORUM , GÖRÜNTÜ GELMİYOR ? ACABA SORUN NEREDE OLABİLİR !!! PS2 'NİN KENDİSİN'DEN KOMPONENT İÇİN GEREKLİ AYAR DEĞİŞİKLİĞİNİ YAPTIM .

• sorun ps2 nin ta kendisinde! aynı model ps2 aynı kablo ve aynı tip tv ile bende denedim , cıkkk,olmuyor. daha sonra slim kasa ps2 ile denedim,oldu.demekki sorun ne kabloda,ne tvde ,sorun ps2 modelinde.bizimkiler eski kasa olduğu için bi sıkıntı yapıyor ama çözümü bulamadım henüz.
  • bende slim kasa var onda da olmadı ama hurda (!) psone min scart girişi ile çözdüm
  • mertkosova kardeş birde ps2 nin setting ayarlarından video setting bölümünde ybpcpr gibi bir yazı var bu kısmı aktif et.yani rgb yazanı deyil, diyerini seç.birde bu şekil bak.belki bir faydam olur inşallah.o zaman tahminim hurda ps2 nin rgb kablosuna ihtiyacın olmayacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurmurat360x -- 24 Haziran 2007; 1:49:23 >

• kalın kasalara hurda mı diyosunuz?

eger ogleyse tank kasa deyin şuna yaw

daha iyi isim

Orjinalden alıntı: magicool

kalın kasalara hurda mı diyosunuz?

eger ogleyse tank kasa deyin şuna yaw

daha iyi isim

Niye "hurda" diyorsunuz yaw, taş gibi alet, sorunsuz. Ayrıca içine istediğiniz harddisk'i atabiliyorsunuz ek kalabalık, kablo vb olmadan (ayrıca power supply da aletin içinde olduğundan, kablo kalabalığından kaynaklanan hurda görünümü de olmuyor ortalıkta)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 Slim HDMI kablo problemi
    6 yıl önce açıldı
    PS3 Component Kablo?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

mertkosova kardeş birde ps2 nin setting ayarlarından video setting bölümünde ybpcpr gibi bir yazı var bu kısmı aktif et.yani rgb yazanı deyil, diyerini seç.birde bu şekil bak.belki bir faydam olur inşallah.o zaman tahminim hurda ps2 nin rgb kablosuna ihtiyacın olmayacaktır

çok saol da gerek yok ps1 in kabolsu iş görüo

bunu nasil cozerim???

aydahm olmaması için sebep yok ya.Kesin bir yanlış vardır.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

ya arkadaşlar yukarıda Ugurmurat arkadaş söylemiş sebebini.Önce normal kablo ile açın settingden ybprb ne ise onu seçin kapatıp componentle açın olay bu kadar basit.

myfranco aynen dedigin gibi yapiyorum ama yine ses var goruntu yok. bendeki kablo joytech fusion component kablo, ps2 de eski kasalardan, ve TVde ses var goruntu yok... bu sorunu yasayan baska birileri var mi nasil cozdunuz arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydahm -- 2 Ağustos 2007; 19:40:10 >

Orjinalden alıntı: aydahm

quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

ya arkadaşlar yukarıda Ugurmurat arkadaş söylemiş sebebini.Önce normal kablo ile açın settingden ybprb ne ise onu seçin kapatıp componentle açın olay bu kadar basit.

myfranco aynen dedigin gibi yapiyorum ama yine ses var goruntu yok. bendeki kablo joytech fusion component kablo, ps2 de eski kasalardan, ve TVde ses var goruntu yok... bu sorunu yasayan baska birileri var mi nasil cozdunuz arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim...

Benimki de eski kasa ve ilk taktığımda aynı sorun olmuştu.Daha sonra settingden ypbrbyi seçtim ve sonra açtım.Eğer inatla olmuyor ise başka bir tvde deneyebilirsin.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• ben plazmaya vgadan bağladım ps2 i
    fakat görüntü yeşil neden acaba
    ps2 component kablo ve ayarlar tamam

Sorun eski kasa olmasından kaynaklanıyor herhalde, durum öyle gösteriyor.
    Kabloyu Ps3 aldığımda kullanacağım hayırlısıyla

bazı tvler y pb pr bazılarıda y cb cr imiş yani biri digital.

ps2 ikisini de gönderiyor fakat tvinin de ayarı yapılmalıymış

benim tvimde böyle bir ayar yok. (106 plazma vestel)

o yüzden vga inden bağlıyorum
  • ya bende rgb kablo aldım daha iyi görüntü verdiğini duydum ama görüntü yeşil başka bi tv bulup deneyeceğim sorun kabloda mı acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.