Şimdi Ara

PS2 DEKİ EN ZOR OYUN : BLACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu oyunu sabırla oynadım ve bir yere geldim geçemiyorum. Görevin adı: Hunt suspect lenox... Tam 4 chekpoint yaparak , sabırla oynayarak bu bölüme geldim. Burada sağdan, soldan üstten, alttan her yerden ateş ediyorlar. Adamları vuruyorum, artarak geliyorlar. Ps2 de bu kadar zor oyun görmedim Easy de oynamam rağmen oyun çok zor. Yazık 3 saatik emeğime Hiç değilse belli yerlerde save yapılabilirdi. Grafik , ses harika. Oynanabilirlik sıfırrr. Oyunlarda en nefret ettiğim şey, kapalı bir ortamda bitmek tükenmek, bilmeden gelen düşmanlar Oyuna ölümsüzlük , vb hileleri bile koymamışlar. Malesef aslında çok beğendiğim bu oyunu daha fazla oynamayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Ekim 2006; 0:38:51 >

• Oynanabilirlik değilde zorluk derecesi sıfır desen daha doğru olur. Yoksa oyun rahat oynanıyor. Oyun zor, evet benim de öyle 6-7 saatlik zamanlarım boşa gitti bi kaç kere. Ama oluyo konsantre olunca. Gerçek olduğunu düşün, öyle oyna

Leo'ya sor yada, adam black'in kitabını yazdı... 'İtinayla oyun bitirilir' by Leo
  • o kontrollerle yönettiğim adam spastik gibi hareket ediyor. nerden mause klavye nerde analog kol. ordan 3-5 kişi dicek sen yapamıosun kolun suçu ne dicek ama önemli olan çoğunluğun rahatça oynayıp oynayamaması. net cafede 5-10 yaşındaki velet bile fps yi allah gibi oynarken ben evde black oynarken kabız gibi kontroller yüzünden az daha kanser oluyordum.
  • ben bitirdim ama sadece son bölümünde tıkanmıştım meğer kolayı varmış

önemli olan oyunun püf noktalarını bulmak...

bide en zor oyun demişsinsen hiç dmc 3 oynadınmı
  • Nerdesin bilmiyorum ama bende sadece sonunda zorlanmıştım o oyunun.Sende sonundaysan eğer karşıdaki duvarda askerlerin olduğu yeri parçalayınca ordan geçiyorsun ve oyun bitiyor.Yoksa tövbe billah adamlar bitmiyor.
  • ygultekin82; Son chekpointte dar bir geçitten geçiyorum , üst tarafta merdiven olan, alt tarafta ise ağır makineli askerlerin, bulunduğu bir yer. Gidecek hiçbir yer yok .Merdivenden yukarı çıktığımda bu kez karşıdan ateş ediyorlar. Sağdan soldan zırhlı askerler geliyor ve işimi bitiriyor. Karşıda yuvarlak bir kapı var.. Sağında ve solunda önce kapalı olan , daha sonra askerlerin çıkıp ateş ettiği siperler var. Hiçbir yere gidemiyorummm. Yardımmmmmmmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Ekim 2006; 1:45:15 >
  • Ya tüm askerleri tek tek öldürüp karşıda açılan kapıya gideceksin yada paso orda takılacaksın. Sırtını son çekpointun kapısına ver hatta son çekpointun kapısı kapanmasın dikkat et, uzaktan sniper ile öldürebildiğin kadaradam öldür. Bi kere içeri girersen kapı kapanır çünkü. Sen öldürdükçe sana doğru gelmeye çalışacaklar. Sonra azaldıklarında içeri doğru ilerle. Ardından tek tek haklamaya başla adamları. Ama baya head shot yapman şart, yoksa sittin sene geçemezin, malesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps3 En iyi Yarış Oyunu ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sağdan soldan geldikleri yere köşeden dalıp temizler orayı mekan tutup geleni vurursun kalkanlı zibidileri el bombasıyla indirebilirsin başka türlü olmuyor (oluyorda zor oluyor önce ayaklarına sonra kafasına sıkıyoruz) ve devamlı geldikleri yeri tahrip etmeden o bölümü geçemiyorsun bir şekilde mekanlarına gidip etraftaki patlayan varilleri patlatıp el bombası atıp kesinlikle açıkta rambo gibi dalmadan geçiyoruz böyle yapmazsan gelir buraya çok zor vb.. yazarsın. el bombası hayati malzeme mutlaka sandık vb.. varsa etrafta vurup patlat içinden çıkıyor. oynadığım en güzel fps black, konu namına bişi olmasada oynanabilirlik süper olmuş.
  • oyunu bıtırdım cok zor olmasada yine bazı yerleri zor
  • ps2 de değilde xbox da oynasan geçerdin o bölümü... malum xbox joistiği dünyanın tek fps oyun oynanabilen süper düper züper joistiği...
  • quote:

rebellion Tarih 28 Ekim 2006; 0:53:20
    ben bitirdim ama sadece son bölümünde tıkanmıştım meğer kolayı varmış

önemli olan oyunun püf noktalarını bulmak...

bide en zor oyun demişsin sen hiç dmc 3 oynadınmı

Aynen katılıyorum Rebellion.Hayatımda gördüğüm en kazık oyunlardan biridir DMC3.Özellike HARD mode Son Boss kapışması isilik çıkarttı bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

ps2 de değilde xbox da oynasan geçerdin o bölümü... malum xbox joistiği dünyanın tek fps oyun oynanabilen süper düper züper joistiği...

Olabilir ama burada ps2den bahsediyoruz.
  • zor oyun ve black=puhahhaha
  • Bu bölüm oyunun son bölümü mü arkadaslar? Malesef save olmadığı için o kadar yeri baştan oynamak zorundayım. Bence bu oyundaki bölümler bu kadar uzun tutulacağına, biraz daha kısa ama fazla sayıda bölümler tasarlanabilirdi. O bölümü çok basit bir yer gibi yazmışsınız. Oyunu zorlaştıralım derken saçmalımışlar bence. Bir oyunu zor yapmanın en basit yolu kapalı bir mekana sınırsız düşman koyarak, oyuncuyu ,oyundan soğutmaktır. God of war ın son kısmındaki cratosun klonlarının art arda geldiği bölüm bile bundan kolaydı. Oyunun bu bölümünde sınırsız düşman olduğu için ve bir çıkış yolu olmadığı için şimdilik oynamayacağım. Kesin bir çözüm yolu yazarsanız belki oynayabilirim. Etrafta kırılabilen patlayabilen, her şeyi patlattım ama nafile.... Düşmanlar çoğalarak gelmeye devam ediyorlar. Bu oyun genel olarak zor değil, ama oyunun bu bölümü gerçekten insanı bıktıracak cinsten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Ekim 2006; 12:19:00 >

• oyunun tek kötü tarafı save olmayışı ... daha önce de bu konuda yazmıştım tamamen oyunun firmasının kıllığı...neden bir çok oyunda kaldığın yerden devam ediyon save yapıyonda burada yapamıyon....
  • PS2 deki FPS lerin save sistemi berbat. Mesela M of honor European assaultta save olmadığı için ,öldüğünüz zaman oyunun başından başlıyorsunuz. Bir oyunda zorlu birkaç yeri geçtikten sonra bir anda pisi pisine ölüp, oyuna baştan başlamak kadar, saçma birşey yoktur. Black' i tam 3 saat boyunca bıkmadan ,usanmadan oynadım. Artık bölümün biteceğini ve oyunun saveleceğini düşünürken bir anda karşıma bu saçma bölüm çıktı. Oyunu iyi bilenler; anlattığım bölümde amacımız nedir. Sabredip tüm düşmanları öldürmek mi ? ( imkansız ve bıktırıcı ). Yoksa bir kapıyı patlatıp içeri girmek mi? O bölümde saklanmak için bazı küçük odalar var. O odalarda saklanırken bir de bakıyorsunuz ki odanın açılmayan kapısından bir düşman içeri girdi... Birçok oyun bitirdim , oynanışı bu kadar zevk veren; ama save sisteminden dolayı bu kadar itici gelen bir oyun daha görmedim Mesela URBAN CHAOS isimli FPS yi ps2 de çok rahat bir şekilde bitiridim Çünkü bölüm uzunlukları, chekpointler çok tutarlı hazırlanmıştı. FPS , olsun başka türde olsun, bir oyunun amacı ,oyuncuya zevk vermektir. ızdırap vermek değil!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo23 -- 28 Ekim 2006; 14:29:40 >

• Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışmışlar,sen son bölümdesin,enerjilerini vs. çok iyi kullanman lazım.Adamlar bitmek bilmiyor.O yüzden bir şekilde karşı duvarı el bombası ile parçalayıp oyunu bitirmen lazım,yoksa seni bitirirler.Ben o bölümde joysticki kaç kere yere attım,öğretmenevinde kalıyordum yan duvarlardan uyarı vurmaları vs. elektrikler kesik,jeneratörü heran kesebilirlerdi.Gece 1.10 itibari ile bitmişti.Nerdemiydim oyunu bitirirken?Güçlükonak/Şırnak,asker öğretmen.
    Neyseki bitti ya,hatıraları canlandırdınız valla
  • Beyler ben normalde bitirdim de...black ops da bitirebilen bir baba yiğit var mı?

bitirdiyseniz özel bir şey verio mu?
  • Ygultekin82 ; senin yardımların ve diğer arkadasların yardımları için teşekkürler. Duvarı yıkman gerek derken , yuvarlak kapının olduğu yeri mi kastediyorsun. Kenarlarında daha sonra , düşmanların çıkıp ateş ettiği siperler var. Bombayı tam olarak nereye atmalıyım? Yuvarlak kapının altına , siperlere birkaç bomba attım hiçbir şey olmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneren

ps2 de değilde xbox da oynasan geçerdin o bölümü... malum xbox joistiği dünyanın tek fps oyun oynanabilen süper düper züper joistiği...
    büyük bi değişim var gibi ama çözemedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.