Şimdi Ara

--PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
425
Cevap
11
Favori
120.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • @medeni conan yapmanız gereken şey dvı bağlantı kablosunu Tv Box ile birlikte gelen dvı-vga dönüştürücü ile monitörünüzün vga girişine bağlamak hepsi bu Daha sonra aldığınız Tv Box da bulunan ve Ps2 den en iyi görüntüyü almanızı sağlayacak bağlantıyı kullanarak oyun oynayabilirsiniz.
  • yani bu tv boxu aldığım zaman monitörün vga çıkışına bağlayabiliyorum.tekrar teşekkür ederim venom çok yarıdımcı oldun.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: medeni conan

    yani bu tv boxu aldığım zaman monitörün vga çıkışına bağlayabiliyorum.tekrar teşekkür ederim venom çok yarıdımcı oldun.


    Rica ederim Dediğim gibi Tv Box'ı ister Dvı ister Vga bağlantısını kullanarak bağlayabiliyorsunuz
  • Kısa ve öz en iyisi component
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Estargeus

    Kısa ve öz en iyisi component


    O da çok kısa oldu canım
  • Öncelikle sarfettiğin emek için teşekkürler herşeyiyle mükemmel olmuş.Sormak istediğim bir konu var avertv dvı box 9 almayı düşünüyorum elimde komponent çıkışlı bir samsung receiver var bu cihazı komponent olarak dvı box a bağlarsam dijital olarak tv izleyip izleyemeyeceğimi merak ediyorum.
    Teşekkürler
  • benim bir sorum olacaktı Biraz araştırma yaptım ve ps2 komponent kablo bulamadım Acaba ps3 ile ps2 nin komponent kabloları aynı mı?
  • @akyildiz041 ben teşekkür ederim ne demek Sorduğunuz soruya cevap vereyim şimdi öncelikle Tv Box DVI 9 analog bir ürün o nedenle dijital bir receivera bağlamanız ondan dijital görüntü alacağınız anlamına gelmiyor. Tabi bu durum cihazdan iyi görüntü alamayacağınız anlamına da gelmiyor ama ürünün dijital olmadığını söyleyeyim

    @eeerdem Ps3 için alacağın komponent kablo Ps2 de sorunsuz çalışacaktır merak etme
  • wenom kardeş merhaba. internetten compenet kabloyu aldım. senin resimde gösterdiğin kablonun aynısı ama görüntü de hiçbir değişiklik yok. resident evıl code veronicayı hala çok kötü gösteriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: woop

    wenom kardeş merhaba. internetten compenet kabloyu aldım. senin resimde gösterdiğin kablonun aynısı ama görüntü de hiçbir değişiklik yok. resident evıl code veronicayı hala çok kötü gösteriyor.


    Böyle bir şey mümkün değil farkındaysanız ilk sayfada iki bağlantı şekli ile de aleti bağladım ve görüntülerini koydum aradaki farkı görmüşsünüzdür heralde. Sizde bir fark olmaması mümkün değil mutlaka bir şeyi eksik yaptınız veya yapmadınız. Ps2 nin sistem ayarları menüsünden RGB ayarını YPbPr seçeneğine getirin kablo bağlantılarının doğru olup olmadığını kontrol edin video kanalı komponent te olsun bunları bir kontrol edin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 22 Mart 2008; 20:27:09 >
  • Sayın wenom ps2 sistem ayarlarını nereden yapıyoruz bilmiyorum. komponet videoda. bilgisayar kasasısyla mnütörü bağlayan kabloyu tv kartıyla monitör arasına bağladım. çeviric felan gerkıyor mu acaba. reismlerde tam net görünmüyor neyi nereye bağladığını gösteren bir resim koyarsan çok sevinirim. ekran kartından ayar gerekıyor mu acaba
  • bu arada bendeki komponet kabloda üste kırmızı beyaz sarı hemde alta kırmızı mavi yeşil olanlar tek kabloda. bitişik yani. altısını birden takıyorum. sadece kırmızı mavi yeşili de denedım ama hiç görüntü yok.
  • @woop sorunu halletiniz mi bilemiyorum ama ben duruma bir açıklık getirmek istiyorum. Yanlış hatırlamıyorsam tv kartınız Avermedia Tv Box DVI 9 idi. Şimdi öncelikle Ps2 nizin sistem menüsünden video ayarını doğru yapmanız gerekiyor aksi halde komponent bağlantıda görüntü alamassınız. Ps2 niz açıldığı zaman browse seçeneğinin altında ki sistem seçeneğine giriniz. Burada video kısmı olacak (farklı bir şey yazıyorda olabilir şuan hatırlayamadım) muhtemelen seçili olan RGB dir siz onu değiştirin zaten iki seçeneğiniz var siz komponenti seçin yani YPbPr seçeneğini seçin Bir de tv kartınızı Ps2 ye bağlarken bence monitör haricinde bir şey araya katmayın yani pc nizin ekran kartından yararlanmaya gerek yok tv kartınızı direk monitörünüze bağlayın ve o şekilde çalıştırın Ps2 nizi Tv kartınızın kumandasında ki source tuşu ile de komponent i seçin hepsi bu Aldığınız kabloyu da merak ettim resmini koymanız mümkünse bir zahmet buraya koyuverin.
  • wenom800 dostum merhaba ben s-video bağlantısını biraz değişik yaptım bir ucu dişi bir ucu S olan bir kablo aldım. sarı kabloyu buna taktım kırmızı ve beyazı da avermadia w7 box ın beyaz ve kırmızı girişlerine taktım ama görüntü istediğim gibi olmadı resmi upload yapyorum sence bu görüntü normal mi değilse senin resmini gönderdiğin kablodan arıycam ama mantıken aynı işlevi görüyor o yüzden resme bir bakmanı rica ediyoru :)

     --PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım)

     --PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım)



    r e s i m u p lo a d .us olacak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2n2 -- 4 Nisan 2008; 23:48:47 >
  • çok yararlı çalışma eline sağlık
  • god of war da bende daha iyiydi karanlıktı ama daha keskindi,ayrıca ben benim kutuyu yazılar uzuyor beyazlar cızırdıyor diye servise verdim makine değişti şuan kullanıyorum altyazılar falan herşey yerli yerinde hoş 40 günde geldi alet ama napalım montörde oynamak için benim tahminim bu vatan bigisayarın depoda rutubetten bozukluk oluyor haberiniz olsun.(kablo paslı çıkmıştı hatta)
  •  --PS2 CRT/LCD MONİTÖRLERE NASIL BAĞLANIR, EN İYİ GÖRÜNTÜ NASIL ALINIR-- (Resimli anlatım)







    Play Station 3 Bağlayabileceğiniz TV BOX FOREX marka 5830E üründür.HD kalitesinde çıkış verir. YPBR girişi vardır.

    Özellikler

    LCD ve CRT Monitör üzerinde Televizyon Keyfi
    Tak ve Kullan, Programa İhtiyaç Duymaz
    4:3 ve 16:9 Ekran Modları Arasında Kolay Geçiş
    Full-band TV sinyal Alışı
    Titreşimsiz Yüksek Çözünürlük ve Net Görüntü
    Gürültüyü azaltıcı 3B Ses Filtresi
    PIP Özelliği
    Çoklu Kanal Gösterimi
    3D Efektlere Sahip Kullanıcı Dostu Menü
    MMI Arabirimi Sayesinde DVD/PS2/PS3/XBOX/KAMERA Gibi Multimedya Aygıtlara Bağlanabilme
    Otomatik Kapanma / Açılma Özelliği
    Tam Fonksiyon Uzaktan Kumanda
    Dahili Hoparlör
    FM Fonksiyonu
    MMI Ypbpr Girişi


    Teknik Özellikler

    Güç Girişi :DC 5V_700mA
    RF Girişi:48-862MHz
    AV Girişi:1Vp-p/75 Ohm (PAL/NTSC/SECAM)
    Çözünürlük:(Seçilebilir) :1680*1050px
    Yatak Frekans: 37KHz-64KHz
    Dikey Frekans: 60Hz-75Hz (refresh rate)
    TV Sistemi:PAL-B/G, NTSC-M + PAL-M/N, PAL + SECAM-D/KB/G


    NOT : Bu ürünü çalıştırmak için işletim sistemine veya bilgisayar kasasına ihtiyacınız yoktur. Sadece monitör ile çalışabilme özelliğine sahiptir.
  • Bende vatandan kampanyalıken Avermedi Tvbox DVI 9 aldım, hem wii hem ps2 hem psp bağlamak için yanlız biraz hüsran oldu.Psp progressive de görüntü gelmiyor. wii 480p de çalışmıyor.Komponent te kullansam istediğim şekilde kullanamadım şuan sadece arada tv izliyorum o kadar, açıkçası tv bağladıgımda wiiden daha iyi görüntü alıyorum tv yaydığı için.Monitorde Samsung 940 BW 19" Progressive olayına bir çözüm olsaydı mükemmel bir alet olurdu...
  • @karaduvar upload ettiğiniz resimlere baktım ama s-video bağlantılı bir ps2 de bu kadar kötü bir görüntü olması hiç normal gelmedi bana açıkcası. Ben s-video bağlantısı ile de kullandım ps2 yi ama daha sonra komponent kablo ile değiştirdiğim için şu an onun verdiği görüntünün fotosunu çekip buraya koyamıyorum ama sizin verdiğinizden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim bence siz yeni bir s-video kablosu alıp öyle bir bağlantı yapmayı deneyin sonuç muhakkak farklı olacaktır. Mavishop adresine girerseniz orada s-video kablosunu görebilirsiniz ps3 için olan s-video kablosu ps2 için de uyumludur

    @metintekin teşekkür ederim saolun

    @sefa249 yaşadığın sorunu biraz daha detaylı anlatır mısın acaba? Benim tv box da sadece nba tv de beyazların cızırdaması durumu var onun dışındaki kanallarda bir sorun yok ayrıca yazılar ile ilgilide bir sorunum yok ps2 tv box a bağlıyken hiç sorun yaşamıyorum ama dediğim gibi nba tv bazen izlenmeyecek kadar kötü oluyor aşırı beyaz noktalar olduğu zaman feci cızırdama oluyor ve beyaz noktalarda hafif uzamalar oluşuyor.

    @_U_U_R_ bu ürünü yeni gördüm bende hatta internetten özelliklerini okudum fiyat/performans oranı çok yüksek bir ürün gibi görünüyor ama ne kadar kaliteli ve dayanıklıdır orasını bilemiyorum doğrusu. Kullanan arkadaşlar varsa burada ürünün perforansından bahsederlerse sevinirim.

    @semsemwar keşke almadan önce yazımı okusaydınız ben ürünün progresif tarama özelliğinin olmadığından bahsetmiştim hatta ürünün en büyün eksiğinin bu olduğunu da söylemiştim ama onun dışında pek bir eksik tarafı da yok açıkcası. Wii den iyi görüntü alamamanıza şaşırdım doğrusu yani komponent bağlantı ile tatminkar görüntü alamıyor musunuz hakikaten? En azından ps2 de sorun yaşamamışsınızdır çünkü bende ürünü ps2 mi bağlamak için kullanıyorum ve gayet iyi bir sonuç alıyorum.
  • Ps2 component kablo olmadığından orjinal kabloyla bağladım bağladığım gibi çıkardım :(
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.