Şimdi Ara

Ps Vitamı alsam Ps 3 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kafam çok karıştı Vitayı beğendim ama amacım mortal kombat ve virtua tennis 4 oyunlarını alıp oynamaktı ama yorumları okuduğuma göre kimse beğenmiyo bu oyunları bu oyunların görüntü kalitesi olsun ps 3 gibi görünüyo youtubeden izlediğimde gameplay videolarını ama herkes görüntülerine laf etmiş helede mortal kombatın görüntüsü berbat beklediğim gibi değil gibi yorumları duyunca hiç almayı düşünmediğim ps 3 ü düşünmeye başladım şuan sizce ne yapsam ps vita sony nin balonumu sizce de.Aleti haftaya alıcaktım fakat yorumları okuyunca bayağı soğudum aletten.beni aydınlatırsanız çok sevinicem arkadaşlar.Ps vita alanlar memnun mu cevap yazarlarsa çok mutlu olucam.Ayrıca ps 3 ü olanlarda vita hakkında ne düşünüyorlar yazabilirlerse çok iyi olur.

• VİTA alma bende var ama oyun yok henüz tam oturmadı piyasaya haftalık pss güncellemelerinde bile oyun vs. gelmiyor uygulamada yok 3,4 uygulama dışında. Şuan VİTA konsolu ölü
    Ps 3 almalısın capcanlı her daim güncel ve dolu dolu :)
  • 5 hazirandaki E3 ü beklicem sanırım orda tanıtılcak oyunlara göre kararımı verebilirim.Şimdi ps 3 alıpta E3 te 12- 13 gün sonra sony ps vitaya bi call of duty ,God of war ;assasins creed duyurursa kahrolurum valla :D.Bu arada vitadan memnun musun bide grafikler bakımından ps 3 gibimi yoksa benmi fazla iyi hayal ettim aleti.
  • Vita güzel bir alet fakat biraz beklemelisin eğer vita istiyorsan.
  • Para olarak bi sorun yok 2 sinden 1 ini alabiliyorum. Bu arada Ps vitanın grafikleri kötümü gerçekten yha ?
  • Vita beklenmeli.PS3 satip PS Vita almak hatasina dusmus birisi olarak soyleyebilirim ki PS3 ile PS Vita kesinlikle kiyaslanamaz.PS3 bambaska bir alet.

Ha bu demek degil ki PS vita kotu..sadece zaman vermek gerekiyor.Bu cihazin cikisi biraz da SONY nin en zor gunlerinde denk geldi.Zamanla duzelecektir Vita ama dedigim gibi beklemek lazim.PS3 alman daha mantikli olur su anda
  • Birisi el konsolu diğeri ev,kişisel olarak el konsolunda çok teferruatlı oyunları oynamayı sevmem koltuğa yayılarak büyük ekranda oyun oynamak daha güzel bence.Ps3 almalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladığım kadarıyla ps vita alanlar pek memnun değil aletten hem grafik olarak hem oyunlar olarak.Valla 1 hafta önce ps 3 almayı bırakın ,ps 3 aklımda bile yoktu kesin vita diyodumda böyle giderse ps 3 alıcam gibi kimse beyenmiyo ps vitayı ya da ps vitası olmayanlar ps vitayı kötülüyo bilmiyorum orasını ama ps vita kullanıpta mükemmel alet kesin al diyen birinide göremedim oda soğuttu beni aletten.
  • El konsolu istiyorsan PSP al.. Hem qrafikleri iyi hemde cok oyunu var.. EV konsolu istiyorsan PS3 al. Eger maddi acidan sorun varsa PS2 yi siddetle tavsiye ederim. AMA KESÌNLÌKLE PS VÌTA ALMA ONUN YERÌNE Psp al daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSP almam bu saatten sonra ya vita ya ps 3.psp ölü cihaz artık bundan sonra sony 1 seneye kadar psp yi tamamen bırakıp vitaya yüklenicektir
  • vita için bekle bence al ps3ü oyna
  • birisi mobil cihaz digeri evden disari cikmaz.......ilk önce gezerken oynamak istiyorsan Vita alinir , yok MK Virtua oynicam dersen, bu oyunlar ps3 icinde var.Bende ikiside var.Vitanin o kadar cok oyunlari yok.yil sonuna kadar birkac Blockbuster gelecek.Önemli olan sen ne istiyorsun.
  • Yha mortal kombatta ve virtua tennis te ps 3 kadar grafik verebiliyomu benim için önemli olan o
  • Dostum vite kullanmadım ama gercekten sony bu sefer cok guzel yaptı vitayı.Yanlız ilk olarak seçenegın ps3 olması kesinlikle yanı bunun baska bir secenegi yok :) Koltuguna uzanıp yanında ıceceklerın yıyeceklerınle oyun oynamanın tadı hıc bıseyde yok.Ps3 al zaten sürüsüne bereket olmayan oyun yok gow dan baslarsın uncharted ınfaomus bilmem ne derken senı kaç sene ıdare eder.Daha sonra vita alırsın acelesı yok vitanın ama paran varsa ikisinide al derım
  • Büyük ihtimal ps 3 alıcam. hem aleti kırdırırım kullanırım kafama göre, yükletirim 320 gb a full oyun keyfime bakarım valla.Ps vita dan tamamen vazgeçtim gibi pek iyi yorum yk alet hakkında.
  • Vita aldım ve önermiyorum... EV KONSOLU HER ZAMAN 2 ADIM ÖNDE , AYRICA VITA İÇİN ÇOK ERKEN... Zaten fiyatları çok çabuk düşecek .
  • her ikisi de var.birini diğerine tercih edemem fakat genel olarak ps3 garanti tercih olur.
  • Vita alacaksan bekle 2 ayrı paket geliyor vita için.Biri WİFİ li artı 120 tl lik Uncharted Golden Abyss ve 4Gb hafıza kartı ile birlikte 249 euro.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 24 Mayıs 2012; 1:00:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıllar önce PSP aldım ve oynaması fazla zevk vermiyor çünkü ekran küçük. PS3 almanı öneririm.
  • Önceliğiniz PS3'den yana olmalı kesinlikle, ilerleyen zamanlarda taşınabilir konsol ihtiyacı hissederseniz eğer PSVita'yı o zaman PS3'e ek olarak düşünebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.