Şimdi Ara

Ps Vitamı alsam Ps 3 mü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yalnız ps 3 alırsam kesin kırdırıcam aleti ,ps vita alırsam 3-4 orjinal oyunla idare ederim herhalde.Bu arada ps vita + 16 gb hafıza kart+ 2 oyun amerikadan gelicek eğer vita almaya karar verirsem bunların hepsi yaklaşık 675 tl gibi bişe yapıyo onuda göz önünde bulundurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uummuuttss

arkadaşlar yalnız ps 3 alırsam kesin kırdırıcam aleti ,ps vita alırsam 3-4 orjinal oyunla idare ederim herhalde.Bu arada ps vita + 16 gb hafıza kart+ 2 oyun amerikadan gelicek eğer vita almaya karar verirsem bunların hepsi yaklaşık 675 tl gibi bişe yapıyo onuda göz önünde bulundurun.

Vita oyunlarının fiyatları araştırmadın galiba. Ps3 oyunlarının fiyatarından aşağı kalır yanı yok. Sana tavsiye eğer genelde evde oyun oynacaksan kesinlikle ps3 al ve kırdırma işlerine girme 2-3 temiz oyunun olsun daha sonra takaslayarak veya satarak gidersin.

edit : imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 24 Mayıs 2012; 8:29:57 >
  • Şu an PS3 almanın tam zamanı. Vita için erken fazla oyunu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Önceliğiniz PS3'den yana olmalı kesinlikle, ilerleyen zamanlarda taşınabilir konsol ihtiyacı hissederseniz eğer PSVita'yı o zaman PS3'e ek olarak düşünebilirsiniz.

Diyene bak
  • bence ps 3 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheMarjinaLs

quote:

Orijinalden alıntı: owL ®

Önceliğiniz PS3'den yana olmalı kesinlikle, ilerleyen zamanlarda taşınabilir konsol ihtiyacı hissederseniz eğer PSVita'yı o zaman PS3'e ek olarak düşünebilirsiniz.

Diyene bak

Bende PS3 de var, o nedenle sorun yok.
  • sakın kırdırma gibi bir hataya düşme!
  • Sanırım xbox 360 slim 250 gb almaya karar verdim ps 3 den daha çok hoşuma gitti.Hemde oyun sıkıntısı yok yazın suyunu çıkartırım aletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uummuuttss

Sanırım xbox 360 slim 250 gb almaya karar verdim ps 3 den daha çok hoşuma gitti.Hemde oyun sıkıntısı yok yazın suyunu çıkartırım aletin.

Sanırım oyunları korsan oynayacaksın.
  • Öyle düşünüyorum.Ps 3ü kırdırma işlemi çok karışık ve sıkıcı hemde her oyun çalışmıyor.Aleti yazın kullanıcağım için ps 3 ün yanına aldığım 3-4 oyun bana yetmez diye düşünüyorum.X box ında işlemcisi, rami ekran görüntüsü ps 3 ten daha üst seviyede oda fikrimi değiştirdi.Tek eksisi Gow Uncharted gibi bazı oyunlar x box da yok ama x box ında kendine özel oyunları var sonuçta.
  • Şu tarz sorularda büyük şaşkınlık yaşıyorum diyebilirim.. Yahu o minicik ekranda oyun oynanır mı hiç? Vitacı arkadaşlar hemen parlamasın, size sonsuz saygı duyuyorum ama ben bir el konsoluna hayatta para vermem.. Yani sorunun cevabı kuşkusuz PS3..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.