Şimdi Ara

Protesto Başlamıştır... Twitterdan Ttneti Protesto Ediyoruz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
5.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: HurtLocker

bu tagı nasıl kullanıyoruz twitter ım var ama aktif olmadığımdan bilmiyorum ?

mesaj yazma bölümüne #DusukHizaHayir yaziyorsunuz sonrada istediginiz mesajı ekliyorsunuz bukadar veya eklemeyin farketmez.

ilk 10'da görünmesini istiyorsak ilk başta herkes 140 karaktere sadece #DusukHizaHayir tagını yazmali yani

quote:

#DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir

atacagınız bu tür twit'in sonuna 1 - 2 - 3 ... gibi sürekli atarsak flood korumasından da kurtulabilirsiniz.

örn:
    quote:

#DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir 1

quote:

#DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir 2

quote:

#DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir #DusukHizaHayir 3

gibi...

ben bu şekilde 100 mesaj atmayi planliyorum

• Modemim sürekli reset atıyor kendine net gidiyo sürekli.Modemin arızasından değil ,siz neyden olduğunu anladınız.

gerçi çok ses getirmesi lazım dikkat çekmesi için anca ozaman olur bu dedigim
  • Up

T.C. Yeditepe Üniversitesi
    2014-2015 Girişliler

Hukuk Fakültesi ♦ Forum Konusu
  • ben varım.ttnete tweet atmak için açmıştım :)

yazacaklarımızı konu altına editlersen sevinirim.hele (code) komutunu kullanırsan şahane olur.code kullanmayı bilmiyorsan örnek:

dh 
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh
    dh

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx (geçici olarak sapphire 5750) / lg w2230s
    lustral special / prozac 20mg / tranxilene 5mg / rileptid 1 mg / remeron 15mg
    ŞEKERSİZ ÇAY İÇENLER [FAN CLUB] / CAMFROG SÖNMEZ -PALTALK- TIKLA VE DETAYLARI GÖR, SÖNMEZ DAYIYLA SOHBET ET ;)

• MG ready enemy spotted ready for wawe .....go gogo

Orijinalden alıntı: McCarty

quote:

Orijinalden alıntı: siyahgözlübezelye

Protesto yapılmaz, edilir.Eylem yapılır.
    Uygun başlık türleri :

TTnet'i protesto edelim.
    TTnet'e tepkimizi gösterelim.
    TTnet'i kınayalım.
    TTnet'e dilekçe yazalım.

Bunlardan birini seçersen daha iyi olur.

Ya hocam Allah aşkına yapmak, etmek, zıplamak ne farkeder ? takılmayın bunlara lütfen amaç burada Sesimizin çıkması.
    akşamda görücez bakalım gercekten duyarlımıyız ? Gerçekten 1 kaç twit atmaya bile çekinecek miyiz ?

ben #DusukHizaHayir hashtag'ını kullanmamdaki nedenhttp://www.dusukhizahayir.com/ siteye destek amaçlı olsun diye yazdım.

Yine ortak bi hashtag bulalim onuda ekleriz mesajımıza. Bunları problem yapmayalim

Düşüncen çok güzel ama düzgün yazarsak çok daha güzel olur diye dedim

Yoksa tabi ki #DusukHizaHayir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mental Yatırım -- 23 Nisan 2012; 23:47:47 >

• bende varım
  • Ben de varım.
  • Ben de varım hacılar :D İllahlah ettik artık. Ya adil kullanım kotası diye bir şey varmış. Ama ne hikmetse internet limitsizmiş. Daha 6 gb kotalı paket satılıyor inanamıyorum. Tttnet avrupaya açılıyorum diyor. Acaba burada fiyat, kota ve kalite farkıyla oralarda barınabilecek mi? teknoseyir.com a girin orada zaten incelemeleri var. 1 ayda sıksan sıksan 20 gb harcıyorsun. Adil kota kullanımı 25 gb saçmalığa bak. Onu da geç 100 mbit internet diye ölüyorlar ama onada 25 gb kota koyduruyor ttnet. Superonline ilk zamanlarda adil kota kullanımı koymuyordu ama fiberneti ttnet ile döşedikleri için mecbur baskıya dayanamadı kotayı 25 gb yaptı. Soruyorum size. Hızı 100 mbit olan bir fibernet kullanıcısı bir kaç saat sonra kotasını doldurduktan sonra ne yapacak. Ha kota koydun neden o kadar hız verdin. Kota olmazsa Türkiye de internet çöker. Alt yapı yokki. En dandik ucuz makineleri atmışlar merkez pttlere ordan millete hizmet veriyorlar. Tabii sunucular kaldırmıyor ki o kadar ağırlığı. Avrupa virgin media bile acımasız olarak anılıyor. Acımasızlık da ney biliyor musunuz? Adamlar günlük kota koymuş. Misal diyor ki şu saatler aralığında şu kotayı geçemezsin. Eğer geçersen hızını düşürürüm. Ama sabaha tekrar normale dönüyor. Ey avrupalılar siz gelin buraya acımasızlık görün. Neyse yine celallendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarp159 -- 23 Nisan 2012; 18:45:31 >

• Ben de varım hacılar...
    Lenovo IdeaPad Y510P / Logitech Z5500 / Buffalo LinkStation 1 TB
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.