Arkadaşlar merhaba. Haftada 6 gün antrenman yapıyorum. Bunun 3 günü vücut geliştirme, 3 günü takım antrenmanları. Dizimi sakatladığımdan yaklaşık 3 hafta antrenmanlara ara vermek zorunda kaldım. Gelecek hafta takım kampı olacak 2 hafta süreyle. Bazen günde 2 antrenman yapacakmışız 2 hafta boyunca. Bu süre boyunca ve daha sonrasında protein tozu kullanmak istiyroum. Bu arada yurtta kalıyorum, ne kadar dikkat etsem de düzenli beslenemediğimin bu yüzden de antrenmanlarda tam verim alamadığımın farkına vardım. Antrenmanlara başladığımdan beri (yaklaşık 4 ay) 5 kiloyu kas ve yğ ortak olarak aldım ama kas kütlem yetersiz geliyor. Bana hem protein tozu önerip hem de onu nasıl kullanmam gerektiğini öğretirseniz çok sevinirim.
Boyum 1.70 Kilom 62
eğer sporcuysan ve gücün yetersiz geliyorsa miyofibril hipertrofisi yap vücut geliştirme yerine bana göre, protein tozunu antrenmandan hemen sonra suyla ya da gece yatmadan önce içeceksen süt ile karıştırıp içebilirsin.Uygun fiyatının yanı sıra zengin BCAA ve yüksek protein oranı içeren ultimateyi öneririm.