Şimdi Ara

Prometheus (2012) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
653
Cevap
6
Favori
30.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • filmi izledim, çok güzeldi, şimdi sitesindeki sorualrı ve cevapları okuyabilirim sonrada bonuslar gelsin..

Orijinalden alıntı: paardon

Genel olarak beğenilmeyen bir film olmuş sanırsam. 1080p indirdim. Yorumlara baktıktan sonra izlemeden sildim. Yorumlar çok değişik biri çıkıp, '' Dostum şu filmi izle, çok beğeneceksin. '' desin artıkta izliyim yahu

İnsanların beğenmeme sebebi şu herkes Alien ile kıyaslıyor oysa bu tamamen farklı bir film , Alien filmi izlemek amacıyla sinemaya gittiğimde bende hayal kırıklığına uğradım ancak dün bilgisayara indirip yeniden izlediğimde çok beğendim Alien'dan bağımsız bir film olarak güzel Alien devamı bir film olarak kötü.

Orijinalden alıntı: X-FI

http://www.prometheus-movie.com/
    http://www.projectprometheus.com/

evvet şu 2 siteyide inceledikten ve birkaç youtube videosu izleidkten sonra şu an filmi 1080p izlemeye geçiyorum daha sonra ise bluray extrasları izleyeceğim (3 gb civarı) 14 tane silinmiş sahne( hepsi) + 4 tane weyland files videosu.

@paardon: pişman olursun.

bu kesilmiş sahnelerde ne gösteriyo yada nerden temin etcem indiririm
  • deleted secenlerin neden filme gömülmeyip ayrı verildiğini anlamadım

@Marjinals99: dostum PM atamıyorum sana, sen bana at ordan cevap vereyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 30 Eylül 2012; 12:34:16 >

birde predator lerin atalarıyla ilgili film çekseler seri tamamlanacak hatta daha da tutulabilir bence.

aynen ya predatorları görmek isteriz acayip karizmaları var, ikinci filmde predatorlar da işin içine girerse diye bekliyorum ben acıkcası.

Orijinalden alıntı: FreeRun

quote:

birde predator lerin atalarıyla ilgili film çekseler seri tamamlanacak hatta daha da tutulabilir bence.

aynen ya predatorları görmek isteriz acayip karizmaları var, ikinci filmde predatorlar da işin içine girerse diye bekliyorum ben acıkcası.

Şimdi bunlar bir silah olarak geliştiriyorlar alien leri belkide predatorlerle savaşmaları içindir olabilir , güzelde olur . Bu arada harbiden karizma yaratıklar o omuz topları çok şekil Belki 3. bir ırk çıkartır ridley hoca oda olur merakla bekliyoruz

Steam
  • malum yerlerdeki AMIABLE versiyonu nasıl arkadaşlar? Upscale mi? Biraz daha Beklemeye gerek var mı?

@Marjinals99: ben dün izledim komple extrasları alternative giriş ve son dışında diğer 12 tanesi pekte kayda değer şey sunmuyor..
    @FreeRun: öyle çünkü bunlar değiştirilmiş (altered) sahneler çoğu, silinmiş (deleted) sahne yok gibiydi sanırım 1-2 tane var sadece.

extralarda tek kayda değer yer uyanınca Engineer ın konuşması : Engineer uyandığında "Neden buradasınız", diye sorar, Sir Peter Weyland "ölümsüzlüğü arıyorum" yanıtını verir , engineer ın "neden sonsuza kadar yaşamak istiyorsun" sorusuna ise Sir Peter Weyland "bizi sen yarattın , -David-8 i göstererek- onu da ben yarattım o kusursuz, biz yaratıcılarız, biz Tanrıyız, Tanrılar Sonsuza kadar yaşamalı" der.

bunun üzerine engineer davide dokunur ve kusursuz denen şeyin kafasını kopartır..

filmde bu konuşmanın eksik olması , davidin eski dilde ne söylediğini anlayamamıza yol açıyor.. film bu noktada havada kalmıştı... extralar işe yaradı..

bir de çok önemli olmasa da, "alternatif son"da , davidin dr.Shaw'a engineerların geldiği yer hakkında "cennet" tabirini kullandıklarını söylemesi...

Orijinalden alıntı: sg888

quote:

@Marjinals99: ben dün izledim komple extrasları alternative giriş ve son dışında diğer 12 tanesi pekte kayda değer şey sunmuyor..
    @FreeRun: öyle çünkü bunlar değiştirilmiş (altered) sahneler çoğu, silinmiş (deleted) sahne yok gibiydi sanırım 1-2 tane var sadece.

extralarda tek kayda değer yer uyanınca Engineer ın konuşması : Engineer uyandığında "Neden buradasınız", diye sorar, Sir Peter Weyland "ölümsüzlüğü arıyorum" yanıtını verir , engineer ın "neden sonsuza kadar yaşamak istiyorsun" sorusuna ise Sir Peter Weyland "bizi sen yarattın , -David-8 i göstererek- onu da ben yarattım o kusursuz, biz yaratıcılarız, biz Tanrıyız, Tanrılar Sonsuza kadar yaşamalı" der.

bunun üzerine engineer davide dokunur ve kusursuz denen şeyin kafasını kopartır..

filmde bu konuşmanın eksik olması , davidin eski dilde ne söylediğini anlayamamıza yol açıyor.. film bu noktada havada kalmıştı... extralar işe yaradı..

bir de çok önemli olmasa da, "alternatif son"da , davidin dr.Shaw'a engineerların geldiği yer hakkında "cennet" tabirini kullandıklarını söylemesi...

evet öyle..

ahah süper

bu arada google prometheus engineer behind scenes yada sadece prometheus engineer yazın görseller (pictures) bölümüne
    ARCTIC Liquid Freezer II 360
    Asus TUF Gaming Z590-PLUS
    G.SKILL Trident Z RGB DDR4-4400MHz
    XFX SPEEDSTER QICK 319 AMD Radeon™ RX 6700 XT BLACK
    CORSAIR RM850x 850 Watt 80 PLUS
    Asus TUF Gaming VG27BQ
  • Filmi izledim konusuyla çok havada kalan bir film olmuş bence yani beklentilerimin çok altında kaldı filmdaha iyi bir senaryo ve görsel bekliyordum ama gerçekten hayal kırıklığı oldu benim için...

Filmin sonunda 10 saniyeliğine çıktı iyi mi.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.