Şimdi Ara

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
12
Favori
70.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234567...14...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cok yakinda club a ben de giris yapiyorum..

bilgisi olan arkadaslar fikir ve goruslerini paylasirlarsa sevinirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_28490548/tm.htm
  • selamlar arkadaşlar, LG AH115 model projeksiyon, 1280 x 720 p, HD READY, HDMI girişli falan... bir iki firmada fiyatları ucuz geldi bana, cihaz nasıldır bilginiz var mı? bu cihazı kullanan var mı? ben almayı düşünüyorum... fiyatı: 1300 ytl 12 taksit...
    Teşekkürler...

Orjinalden alıntı: gurgenta

cok yakinda club a ben de giris yapiyorum..

Çok başarılı görünüyor, özellikle Reon işlemcisi sayesinde, SD yayınlarında ciddi bir iyileşme göreceğin kesin, şimdiden hayırlı olsun, fiyat ne kadar?

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

Orjinalden alıntı: gurgenta

cok yakinda club a ben de giris yapiyorum..

Çok başarılı görünüyor, özellikle Reon işlemcisi sayesinde, SD yayınlarında ciddi bir iyileşme göreceğin kesin, şimdiden hayırlı olsun, fiyat ne kadar?

yorum icin tesekkur ederim.. perde secimi konusunda dayardimci olursaniz sevinirim.. tavan asma aparatini turkiye de bulmak zor olmayaktir diye tahmin ediyorum ama ?

• Slm Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Siz kullanıcılara 2 sorum olacak. 800*600 gerçek çözünürlükle 1024*768 gerçek çözünürlük arasında ev de fark olurmu. Cihazlar 1280*1024 ü destekliyor. Acele cevap.

Orjinalden alıntı: baskentli0658

Slm Arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Siz kullanıcılara 2 sorum olacak. 800*600 gerçek çözünürlükle 1024*768 gerçek çözünürlük arasında ev de fark olurmu. Cihazlar 1280*1024 ü destekliyor. Acele cevap.

Cozunurluk destegi farkli bir konu. Fakat goruntu kaynaginiza gore SVGA ile XGA arasinda goruntu kalitesi bakimindan fark olacaktir.
    (Biraz gec oldu. elde olmayan sebepler!)

Orjinalden alıntı: Forever79

IVO T1800 sayılır mı

Saydık
  • Bende mp511+ aldım ve perde ile kullanmaktayım.Sd yayınlarda başarılı, hd yayınlarda başarılı bulmadım.VGA kablo bağlantısıyla projeksiyon bağlantısını yapmaktayım.Bu projesiyon hakkında fikrinizi merak etmekteyim.Benide fun clup dahil edebilirsiz.

EPSON DM-1

Orjinalden alıntı: fat1453

Bende mp511+ aldım ve perde ile kullanmaktayım.Sd yayınlarda başarılı, hd yayınlarda başarılı bulmadım.VGA kablo bağlantısıyla projeksiyon bağlantısını yapmaktayım.Bu projesiyon hakkında fikrinizi merak etmekteyim.Benide fun clup dahil edebilirsiz.

Kullanmis oldugunuz cihaz daha cok prezantasyonlar icin tasarlanmis bir model. Yanlis hatirlamiyorsam zoom ozelligi yoktu. 800x600 cozunurlugu var. HD yayinlar icin pek elverisli degil. Benq bu modelden sonra MP512 modelini cikartti.
  • Bilgeolun hocam ,dediğiniz gibi 800x600 doğal çözünürlükte ,fakat 1280x1024 e kadarda desteği var.Sadece dijital zoom özelliği var. Sd yayınlarda ve dvd filmlerde doyurucu bir görüntü verdiğini düşünüyorum.LCD ve plazmalara göre çok çok iyi bir ürün.Gündüz kullanımdada doyurucu bir görüntü veriyor.

Bilgeolun hocam ,dediğiniz gibi 800x600 doğal çözünürlükte ,fakat 1280x1024 e kadarda desteği var.Sadece dijital zoom özelliği var. Sd yayınlarda ve dvd filmlerde doyurucu bir görüntü verdiğini düşünüyorum.LCD ve plazmalara göre çok çok iyi bir ürün.Gündüz kullanımdada doyurucu bir görüntü veriyor.

Evet ama goruntuleri 1280x1024 e cikarmiyor. bu cozunurlukteki goruntuleri 800x600 e sıkıştırıp oyle gosteriyor.

Orjinalden alıntı: bilgeolun

quote:

Bilgeolun hocam ,dediğiniz gibi 800x600 doğal çözünürlükte ,fakat 1280x1024 e kadarda desteği var.Sadece dijital zoom özelliği var. Sd yayınlarda ve dvd filmlerde doyurucu bir görüntü verdiğini düşünüyorum.LCD ve plazmalara göre çok çok iyi bir ürün.Gündüz kullanımdada doyurucu bir görüntü veriyor.

Evet ama goruntuleri 1280x1024 e cikarmiyor. bu cozunurlukteki goruntuleri 800x600 e sıkıştırıp oyle gosteriyor.

Evet bilgeolun hocam,dediğiniz gibi
  • Bende katılayım Gruba .Kullandığım Projeksiyon ise ofisteki demolar epson tw 700 tw 2000 sony serisi ... diye gidiyor ama evimde ise yakında değiştirmeyi düşündüğüm VIEWSONIC PJ513D var.Meslek gereği tüm projeksiyon cihzları geçiyor elimden yardıma ihtiyacı olanlaraelimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.

Şu Tw700 ile Panasonic Ax200'ü bir yanyana koyup test etmek imkanınız oldu mu acaba ?
  • Arkadaslar yararlı bı topıc olmus. Bendede Benq W5000 full hd var. Bunu Turkiye ye ilk sokan ben olabilirim. Biliyorsunuz benq taiwan malıdır. 2008 Mart ayında Benq bunu Taipe, Taiwan da buyuk bi elektronik fuarda sergiledi ordan aldım bende, hatta adam ilk sana sattık demıstı ilk gunu kaptık malı. pesin 3100 dolara aldım cıkarkende vergiden dustu 2900 dolara geldı yanılmıyorsam. Alet devasa bısey 12 kılo kadar ve super bi goruntu veriyor

Yaklasık 100 ınc lık motorlu perde yaptırdım ozel sıparıs ama aılemle yasadıgımdan bızımkıler duvarı delıp monte etmeme ızın vermedı :D bıkac aya kendı evıme tasındıgımda perdeyıde asarız artık. Su an duvarda ızlıyorum ps3 baglı bluray den cok iyi performans alıyorum ara sıra da oyun patlatıyoruz

Bi iki foto koyim dedim ama hata verdi. Tekrar denerim sonra. Salıcakla kalın dostlar

• w5000 kullanan biriyle karsilastim nihayet. bir kac resim koyarsaniz memnun kaliriz. O kadar iyi kıyım bir makinaki tavana asmaya korkarim dogrusu. düşer müşer aman allah korusun..
    Lambasini kac saat kullandiniz? neredeyse 1 seneyi devireceksiniz!

Cihazı alalı 1 yıl oluyor nerdeyse ve daha bir gün bile lamba ömrünü düşünerek cihazı kullanırken tereddüt ettiğim olmamaıştır.
    Tv de isledim,filmde isledim,düğün vcd leri bile isledik yaniii ve daha lamba ömrünün %10 una gelememişim,cihazı değiştirmek için lamba ömrünü beklemek bayaa bi uzun sürecek sanırım

Sonuç olarak benim gibi ev kullanıcıları için lamba ömrü pekde dert edilecek birşey değilmiş aslında...
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.