Şimdi Ara

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
12
Favori
69.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DouBLeKeYF

Burak reyis hoş geldin bende diyordum ne zaman yazacak falan, yazılarını takip ediyorum çok faydalı bilgiler veriyorsun. Bende AX200 kullanıyorum.. Perde yönünden rahatsızım normal bir fonscreen perde kullanıyorum çok kötü değil ama çokda iyi değil... Ama projeksiyonuma diyecek yok... Sen nasıl memnunmusun performansından?

hoşbulduk dostum. AX200 ve onunla birlikte kullandığım cam tozlu perdemden gayet memnunum. 2000 lümen bir cihazla cam tozlu perdenin fazla ışıltılı olacağını bende dahil düşünenler olmuştu ? ama perde ebatının büyük oluşu bu sorunuda beraberinde getirmedi. gayet uyumlu bir ikili oldular.

• bu arada uzun zamandır Hi-def-man görünmüyor ?? umarım burada tekrar bizlerle birlikte olur birikimlerini paylaşır. sağolsun ben bu işe girerken bıkmadan sıkılmadan sorularıma cevap verip cihaz seçimimde ve özellikle perde alımımda çok yardımcı olmuştur .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 22 Kasım 2008; 16:32:55 >

Orjinalden alıntı: burak reis

bu arada uzun zamandır Hi-def-man görünmüyor ?? umarım burada tekrar bizlerle birlikte olur birikimlerini paylaşır. sağolsun ben bu işe girerken bıkmadan sıkılmadan sorularıma cevap verip cihaz seçimimde ve özellikle perde alımımda çok yardımcı olmuştur .

Evet ya Hi-Def-Mah epeydir gorunmuyor. Bir ara Lvnt vardi. Onun tecrubesi de fazlaydi bu konularda..

ACER H5350i
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • sayın bilgeolun avitec fiyat inceledim fakat urunleri paket halinde satıyorlar.yani komple sistem 15.000 eurdan baslayan fiyatlar.perdeleri gorunus olarak hosuma gitmedi.yurt dısı bilinen sitede buna benzer perdeyi 160 dolara almıştım bahcede ızlemek ıcın.galiba yine sansımızı yurt dısında denemek zorundayız.avitec fiyataları cok pahalı geldi.yinede cok tşkler bilginiz icin emeginize saglık
    saygılar
  • Arkadaşlar işlerin yoğunluğundan sizlerle bir süredir birlikte olamadım.

Beni hatırladığınız için teşekkürler.

Benim cihaz Panny PT-AE1000U .....

Birde eskilerden resim ekledim eğlence olsun....

Bu arada Andy1 arkadaşım elindeki mücevherin kıymetini bil lütfen. Benim favori makinemdir kullandığın JVC.

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB
    Deftec BP10 -Def Tech.CLR2000-Def Tech.BP2x-Def Tech. Sunfire HRS12 Sub.-PS3-DSMART-DIGITURK
  • sayın Hi-Def-Man tşkler urunum perde olmadıgından malesef oylece duruyor.şimdi perde arastırıyorum.aslında bu foruma uye olurken lcd ve plazma hakkındakı sizin gibi degerli bilgi sahıbı insanların goruslerıne gore urun sececektım fakat hafta bası dıger projeksıyon baslıgına goz atınca kendı cıhazımı degerlendırmek dusuncesıne kapıldım.motorlu perde bulmak sorun oldu normal perdede kullanmak ıstemıyorum orjinal perdesindeki goruntuyu cunki yakalayamadım yurt dısından bır sıteden almıstım sizin cihazınızda mukemmel perde boyutu nedir mumkunse perde markası birde fiyatı rica edicemçbilgiler icin tskler
    saygılar
  • Merhaba Bugun İtibariyle Acer 1150 Xd projeksiyon aldım 2.el. Bu ürün nasıldır aranızda daha once kullanan veya bilgi sahibi olan warmı?bide ürünü bilgisayarıma bagladım sonra goruntuyu 1280x800 yaptım fakat projeksiyon cihazı acılmadı sanırım cihaz desteklemiyor.birde simgeleri biraz bulanık gibi gosteriyor(hoş net'de olabilir daha once hiç projeksiyon cihazı kullanmadım).Bunlarda goruntu kalitesini arttırma gibi bir işlem yapılırmı?

Orjinalden alıntı: khaos

aşağıdaki projeksiyonu ev+okul için düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

ACER H5350i

www.istanbulbilisim.com.tr
    Acer H5350i DLP Projeksiyon
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/ACER_H5350i-DLP-PROJEKSIYON,4368.html

bu cihazdan daha iyi cihazlar var ben olsam başka markalara bakardım.acer larda lamba bulmak çok zor oluyor. toshıba nın xp serileri var bi mağazada dikkatimi çekti hem ufak hem çantası falan var hafif olduğu için rahatlıklada taşıyabiliyorsun. xp2 yi bi incele istersen

• Arkadaşlar crt projektor kullanan var mı? veya kullanmış olan. Ben Barco data 701 kullanıyorum. Kullananlar varsa bilgi paylaşırsak memnun olurum

Orjinalden alıntı: Slaughter

Merhaba Bugun İtibariyle Acer 1150 Xd projeksiyon aldım 2.el. Bu ürün nasıldır aranızda daha once kullanan veya bilgi sahibi olan warmı?bide ürünü bilgisayarıma bagladım sonra goruntuyu 1280x800 yaptım fakat projeksiyon cihazı acılmadı sanırım cihaz desteklemiyor.birde simgeleri biraz bulanık gibi gosteriyor(hoş net'de olabilir daha once hiç projeksiyon cihazı kullanmadım).Bunlarda goruntu kalitesini arttırma gibi bir işlem yapılırmı?

Cewap weren yokmu?

quote:

Merhaba Bugun İtibariyle Acer 1150 Xd projeksiyon aldım 2.el. Bu ürün nasıldır aranızda daha once kullanan veya bilgi sahibi olan warmı?bide ürünü bilgisayarıma bagladım sonra goruntuyu 1280x800 yaptım fakat projeksiyon cihazı acılmadı sanırım cihaz desteklemiyor.birde simgeleri biraz bulanık gibi gosteriyor(hoş net'de olabilir daha once hiç projeksiyon cihazı kullanmadım).Bunlarda goruntu kalitesini arttırma gibi bir işlem yapılırmı?

Cewap weren yokmu?

Slaughter arkadaşım cihazda görüntü kalitesini arttırma gibi bir durum sadece kullandığın kablonun daha kalitelisini alırsan biraz daha fark yaratacaktır. bu makinadan daha fazla bir performans beklemen yanlış bu cihazın gerçek çözünürlüğü 800x600 yani senin yapmış olduğun çözünürlüğü desteklemediği için en fazla 1024x768 çözünürlüğe kadar gösterecektir. simgeleri bulanık göstermesinin sebebide gerçek çözünürlüğü vermediğinden kaynaklanıyor olabilir yada focus ayarını tam yapamıyor olabilirsin.

• peki daha kaliteli kablo derken mesela hangisi ? Kablo onerisi yapabilirmisiniz?

peki daha kaliteli kablo derken mesela hangisi ? Kablo onerisi yapabilirmisiniz?

yukarda @bilgeolun kablo onerisini resimle eklemis
    saygılar
  • İyide benim Notebok'da vga war Projeksiyon cihazındada vga war.Yani iki ucuda vga olmasıl lazım.

İyide benim Notebok'da vga war Projeksiyon cihazındada vga war.Yani iki ucuda vga olmasıl lazım.

Siz zaten kabloyu biliyorsunuz

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB

Orjinalden alıntı: andy1

sayın etpalaz... size motorlu perde satan yer yada fiyat onerebilecegınız yer varmı sormak ısterım.yurt dısı fiyatları cok pahalı en azından amerikadan baktıgım perde fiyatları inanılmaz yuksek.urunu aldıgımda perdesini kaybetmışler.yardımcı olursanız sevinirim
    saygılar

Benim motorlu perdem yok. Cihazı alırken yanında hediye bir perde verdiler ama bildiğimiz sıradan perdelerden. Ben genellikle düz duvarda kullanıyorum. Perdeyle hiç uğraşmıyorum. Gayet de güzel oluyor
  • sayın etplaz orjinal perdesindeki görüntüyü anlatamam cok farklı ve goruntuler tamamen dogal...yurt dısından almıstım perde fakat neye benzedi anlatıyım crt tvler vardır goruntusu solmus silik gozukur ya aynen o şekilde.digerinde ise gorenler bu nasıl cihaz dıyorlardı.benim jvc yi gorup alanlar cok olmustu bodrumda enazından 4 tane bar bılıyorum :)..şimdilik arastırıyorum nasip artık bulamassam satarım cunki şuanki perde fiyatlarına o paraları vermem imkansız.yaz sezonunu beklyorum yurt dısından bakalım getırtebılırsem..amerıkada bazı sıtelerde acık artırma urunlerde denk gelebılıyor onları kolluyorum
    saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andy1 -- 23 Kasım 2008; 11:12:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.