R

Yüzbaşı
14 Mart 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 60 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Selam arkadaşlar dahili uydulu samsung smart tvmi optik kablo ile lg lhb675 ses sitemine bağladım,herşey çok güzel hiçbir sorun yok fakat ses kontrolünü tvden yapamıyorum,ses sisteminin kumandasından yapmam gerekiyor,daha önceki sisteminde tvnin kulaklık çıkışından eskı microlab solo 7 hoplarıma bağladığımda tvden kontrol edebiliyordum....şuanda tvnin sesini açtığımda sadece tvnin dahili hoplarının sesi açılıyor...çözümü varmıdır?
İllede dslr like diyorsun ve slr gibide performans istiyorum diyorsan,alabileceğin sadece bir cihaz var oda
Sony Dsc-R1 onunda sıfırı artık yok ama temiz bir 2.el bulursan en ucuz şekilde halletmiş olursun işi
Selam arkadaşlar,başlıktada bahsettiğim gibi ilginç bir sorunum var;

Evimde koridorda bulunan nişlerin içine 20cm lik 2 adet şerit led bağlamıştım ve hemen nişin yanına koyduğum anahtar ile bunları açıp kapatabiliyordum...Nette şöyle bir fotosel gördüm,anahtar kasası şeklinde ve çok pratik bir ürün;

Bağlantıyı yaptım,sensör algılamada sorun yok ama süre dolupta sönmesi gerektiği zaman sönmesi gerekirken sinyal gibi sürekli yanıp sönüyor...Tekrar önünden geçiyorum yanmaya başlıyor fakat yine süre dolduğunda söneyip yanıp sönmeye başlıyor...Önce bozuk dedim sonrada normal bir oda ampülünün anhatarında deneyim dedim ve sorunsuz çalıştı,sönmesi gerektiğinde pat diye söndü...Şerit ledde neden böyle birşey yapmış olabilir?
2004 model orijinal camlı klimalı ve 120bine kadar yetkili servis bakımlı doblo 1.9jtd mi satıyorum arkadaşlar,doblo düşünenler mutlaka değerlendirsinler...130 binde şuan ve 130 bin bakımı yapıldı,120 binde debriuaj baskı balata değişti,100bindede triger seti değişmişti yani masrafsız bir binici aracı...ilanımda 15,500 yazıyor 15 bine bırakacağım ve ayrıca 2013 1.dönem mtvsi dahi ödendi...daha masrafsız ve temizini bulmak çok zor,1,3multijetle kesinlikle kıyaslanamaz onlara toz yutturur vede daha az yakar,ş.içi 6lt nin üzerine kesinlikle çıkmaz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-fiat-emsalsiz-orijinal-klimali-camli-doblo-1.9-jtd-107102313/detay/
2.eline forumda 900TL civarı istenirken hatta yurtdışılar bile 800 lerde iken,sıfır TR garantili üstlelik taksitle 1.182TL sıcak geldi bana ?

http://www.vatanbilgisayar.com/Cep%20Telefonu/apple-app_iphone4_8_blk-iphone-4-8-gb-cep-telefonu-(siyah)/productdetails.aspx?I_ID=57826
Arkadaşlar geçen gün süperonline denemesi bedava kampanyası ile superonline fiber internete geçtik,kurulum yapıldı herşey çok güzel net çok hızlı,fakat bilgisayarlar ana bilgisayara bağlanmıyor?biz büromuzda ana bilgisayar üzerinden bir programla çalışıyoruz fakat ana bilgisayar bizi görmesine ve bilgisayarla girmesine rağman biz ana makinaya bağlanamıyoruz ve programımızı kullanamaıyoruz?

İlginç yanı eski modemimizi takıp ttnet internetimizi bağlayınca makinalar sorunsuz şekilde birbirine giriyor ve program çalışıyor?

Superonlie cılar 2 kere geldiler ve biz çözemedik bu işi bilgisayarcı çağırın dediler

Sizce sorun neden olabilir?

İnternette sorun yok tüm makinalar giriyor fakat ağ üzerinden birbirine giremiyor,eski ttnet modemi takınca giriyor??
Hakkında
Forum İmzası:
ADANA-SEYHAN
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 979
İkinci El Bölümü Mesajları: 169
Konularının görüntülenme sayısı: 27.392 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.