Şimdi Ara

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
12
Favori
70.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...16...30313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konu epey gerilere düşmüş. biraz öne alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: palego

öne alalım hocam
    lg pf80g ile ekle benide. letgoda dolaşırken uygun fiyatlı buldum aldım :)
    ekledim

Orijinalden alıntı: bilgeolun

ekledim

Alıntıları Göster
    Beni de ekler misiniz hocam? viewsonic pro7827HD.

Benim lg pw800g led projeksiyon cihazım, son bir aydır ışık şiddedi azaması ve bundan dolayı oldugunu dusundugum renk solması var.Resimde herhangi bir bozulma yok. 30 000 saat omru oldugu soylenıyor daha 1500 saat bıle kullanmamısımdır. Acaba projeksiyon lambasımı omrunu tuketti veya projeksiyon mercek lamba vb. temızlık mı yapılması gerekıyor.

Orijinalden alıntı: muhabd

Merhabalar,

Benim lg pw800g led projeksiyon cihazım, son bir aydır ışık şiddedi azaması ve bundan dolayı oldugunu dusundugum renk solması var.Resimde herhangi bir bozulma yok. 30 000 saat omru oldugu soylenıyor daha 1500 saat bıle kullanmamısımdır. Acaba projeksiyon lambasımı omrunu tuketti veya projeksiyon mercek lamba vb. temızlık mı yapılması gerekıyor.

Bende de öyle oldu maalesef ışık azalması ve sararma yaptı cihaz. İzleniyor mu evet izleniyor ama 30 bin saat falan hikaye gerçi ben 5 yıl kullandım o da var. Ama teoride 20 yıl gitmesi lazımdı olmadı :)

TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • Optik kısmını açtım cihazın, içinde led lambaların önüne konulmuş kare seklinde şeffaf bir plastık madde vardı. Bu madde ısıdan kapkara olmus, ısıgı karsı tarafa az geciriyordu. Bu parcayı bulamadım piyasada. Bende kazıyıp , üzerindeki yanıkları yok ettim. Şimdi bu şekilde kullanıyorum. Işık şiddeti orjinale yakın bir hal aldı. Bu parçayı bulan olursa lütfen bana ulaşşın.

ssın.

• 
Sayfa: önceki 1...16...30313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.