Şimdi Ara

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
12
Favori
70.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...14...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Size Hava Atmak için Değil Ama Bilgi Vereyim Dedim...:)
    Projeksiyon Olarak Serdar ORTAÇ da Panasonic PT-AX200 kullanıyormuş...
    Bir arkadaş vasıtası ile öğrendim, menejerini tanıyormuş konu geçmiş sormuş, bende kullandığım için mutlu oldum.:)

Orjinalden alıntı: DouBLeKeYF

Arkadaşlar Size Hava Atmak için Değil Ama Bilgi Vereyim Dedim...:)
    Projeksiyon Olarak Serdar ORTAÇ da Panasonic PT-AX200 kullanıyormuş...
    Bir arkadaş vasıtası ile öğrendim, menejerini tanıyormuş konu geçmiş sormuş, bende kullandığım için mutlu oldum.:)

bende öle bişiler duydum hatta facebook ta ib nin grubunda fotoları var sanırım ordan almış olabilir.
    Beyaz mat saten duvara yansıtıyorum ve 225/125 cm boyutlarında görüntüyü 5 metreden seyrediyorum ve memnunum. Genede perde arayışım devam ediyor. DVD bağlantısını S-video kablo ile yapıyorum. "I am a Legend, Dark Fury" filmlerinde aldığım keyfi hala unutamıyorum. Projeksiyonun bana verdiği tatmini başka bir cihazın vereceğine inanmıyorum. Birde HD Projeksiyon + Stewart perde olsa tadından yenmez valla...
    Saygılar,
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    görüntü çok tatmin edici olmadı. divx - dvd - hd video denedim.
    divx film bilgisayarda izlediğim kadar kaliteli değildi.
    dvd filmin görüntüleri çamur gibiydi.
    hd filmin görüntüsü de divx film gibi tatmin edici değildi.
    acaba bunların nedeni vga çıkışın analog olması ve görüntüyü duvara yansıtmam olabilir mi?
    görüntü kalitesini artırmak için ne tavsiye edersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensonmohikan -- 26 Kasım 2008; 18:55:59 >

• Çok etkileyeceğini zannetmiyorum. Ama sonuçta digital bir yayın izliyorsanız digital bir bağlantıdan bağlaman daha iyi performan getirir görüntüy...

quote:

Orjinalden alıntı: ensonmohikan

dizüstü bilgisayarımı vga - dvi kablosu ile projeksiyona bağladım.
    dizüstü bilgisayarı projeksiyon cihazını en fazla 1024*768 (60 Hz) olarak gördü.
    (normalde 1280*720 çözünürlüğe sahip)
    acaba bunların nedeni vga çıkışın analog olması ve görüntüyü duvara yansıtmam olabilir mi?

!!!_aNLaMaK iÇiN İNaNıYoRuM_!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: ensonmohikan

dizüstü bilgisayarımı vga - dvi kablosu ile projeksiyona bağladım.
    dizüstü bilgisayarı projeksiyon cihazını en fazla 1024*768 (60 Hz) olarak gördü.
    (normalde 1280*720 çözünürlüğe sahip)

sayın ensonmohikan kesinlikle duvara yansıtalan bir cihazın goruntusunden bir sonuc beklemeyın cunki goruntu dagılır.bu yuzden cihazım dolapta duruyor perde şart elbetteki kaliteli bir perde standart perdelerdende cihazın tam performansını alamazssınız goruntu puslu yada detaylar silik cıkarcaktır.yaklaşık 6 aydır perde peşindeyim cunki fiyat olarak istedigim perde 2000 euro cıvarlarında.orta kalite bir perdeyle yeterli bir görüntü alabilirsiniz yurt dısında yaklasık 300 dolar cıvarı satılıyor.
    saygılar

• Arkadaşlar madem böyle bir club var bende de Panasonic PT 1000U model PJ var bunu belirteyim ve Perde konusunda önerilerinizi rica edeyim

Orjinalden alıntı: vudo

Arkadaşlar madem böyle bir club var bende de Panasonic PT 1000U model PJ var bunu belirteyim ve Perde konusunda önerilerinizi rica edeyim

sayın vuda kaliteli goruntu istiyorsan pahalı fakat normal birsey istiyorsan 100 dolardan baslıyor canvas urunden 70x112 cm ebatlarda cok var.fakat bana göre almaya değmez.favı markalar var onlarda 250 dolar cıvarı ama kalitesi yok abatları cok kucuk 49x87 cm 60x105 lerse 350 dolardan baslıyor.acıkcası hdmı fılm zevkıyle ızlemek ıstıyorsan perde ıcın enaz 1000 doları gozden cıkarmalısın.
    saygılar
  • teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için.
    projeksiyon dünyasına yeni adım attım.
    yardımlarınızın bana katkısı çok büyük emin olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensonmohikan -- 27 Kasım 2008; 20:22:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: andy1

quote:

Orjinalden alıntı: vudo

Arkadaşlar madem böyle bir club var bende de Panasonic PT 1000U model PJ var bunu belirteyim ve Perde konusunda önerilerinizi rica edeyim

acıkcası hdmı fılm zevkıyle ızlemek ıstıyorsan perde ıcın enaz 1000 doları gozden cıkarmalısın.

Çok paraymış. Ben bir ara evin duvarını mat beyaz a boyamıştım gayet de iyiydi aslında -handmade, elyapımı- bir perdem var onda da mükemmel görünüyor, acaba deneyen var mı bu pahalı perdeler ve ucuz perdeler arasında nasıl bir fark var, ne kadar farkediyor? Yada testini yapmış bir site falan ? uçuk paralar bunlar bir perde için

PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB

• PROJEKSİYON KULLANICILARI FUN CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ensonmohikan -- 11 Aralık 2008; 8:55:17 >

• Herkese selamlar, yaklaşık 2 aydır bu forumları takip ediyorum. Bundan iki hafta önce EPSON TW700 aldım. Bu forumdaki bilgili ve profesyonel görüşlere sahip arkadaşların yanında amatör kalırım haliyle. Cihazdan çok memnunum ve sanırım artık ileriki yıllarda da projeksiyonsuz yapamayacağımı sanıyorum :)) Herkese iyi günler, keyifli seyirler dilerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bfedakar -- 12 Aralık 2008; 14:32:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bfedakar

Herkese selamlar, yaklaşık 2 aydır bu forumları takip ediyorum. Bundan iki hafta önce EPSON TW700 aldım. Bu forumdaki bilgili ve profesyonel görüşlere sahip arkadaşların yanında amatör kalırım haliyle. Cihazdan çok memnunum ve sanırım artık ileriki yıllarda da projeksiyonsuz yapamayacağımı sanıyorum :)) Herkese iyi günler, keyifli seyirler dilerim...

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım o makinenin tipi çok hoş tombik biişi görüntüsinden memnunmusun istersen bizimle resimlerini paylaş arkadaşlarda görmüş olurlar.

• Arkadaşlar merhaba bende projeksiyon fanı olmak istiyorum ama küçük bir odam az bi param war. Elimde ki kıt imkanları werimli kullanıp bu klubün üyesi olmak war aklımda. Bi ara bi projeksiyon bakmıştım geçmiş zaman kendi dvd divx playeri haporlörleri kumandası ws. wardı 1000 liraydı . Bu konuya daha sonra dönücem

Ama şimdi dediğim gibi küçük bi odam war we yeni bir pc ile beraber film we oyun için bi projeksiyon cihazı düşünüyorum. Kablo sorununu ortadan kaldırmak için wi-fi kullanabileceğim bir makine görüntü kalitesini etkiler mi wb. sorunlara takılıyor aklım ama bilgi sewiyemde yeterli değil açıkçası sizin tawsiyeleriniz bekliyorum hee bu konuya tekrar dönücem demiştim işte o yukardaki kendi playeri ws. olan makina o dönem beni cezbetmişti ama kısmet olmadı siz bu hususta ne düşünürsünüz ?

Neyse çok dağanık yazdım inşallah derdimi anlatabilmişimdir. İlginize şimdiden teşekkür ederim

• 
Sayfa: önceki 123456...14...33
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.