Şimdi Ara

PROJEKSIYON DUVAR RENGI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MRB ODA DUVARLARI KUM BEJI PLASTIK DAHA IYI PERFORMANS ICIN DUVAR HANGI RENK YAPILMALI GRI OLARAK BILGI VERMIS OLAN ARKADASLAR VAR KARARSIZ KALDIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

• Ben daha önceki evimde duvarı özel olarak projektör için boyatmıştım.
    Rengini internetten okuduğum bazı bilgiler doğrultusunda zorla boyacıya yaptırdım.

Çok açık bir krem rengi içine bir miktar siyah attırdım çok hafif bir gri tonunda boyattım, son derece başarılı olmuştu.

Ama bu işi için yurt dışında özel partikül içeren boyalar var, tıpkı iyi perdelerde olduğu gibi bazı partiküller içeriyor.
  • Projeksiyonu bezde kullanmak daha iyi diyorlar. Hoş benim cafemde de beyaz renk duvara yansıtıyorum ama dediğim gibi, perde de daha iyi görüntü verir dediklerinden denemek istiyorum açıkçası..
  • quote:

Orijinalden alıntı: casparza

Ben daha önceki evimde duvarı özel olarak projektör için boyatmıştım.
    Rengini internetten okuduğum bazı bilgiler doğrultusunda zorla boyacıya yaptırdım.

Çok açık bir krem rengi içine bir miktar siyah attırdım çok hafif bir gri tonunda boyattım, son derece başarılı olmuştu.

Ama bu işi için yurt dışında özel partikül içeren boyalar var, tıpkı iyi perdelerde olduğu gibi bazı partiküller içeriyor.

ismi cismi belimi bu özel boyaların? ebaya bir bakalım ?
  • Henuz denememekle birlikte beyaz renk ve en onemlisi mat boyamaniz gerekiyor. Mat beyaz. Yansima yapmamasi gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saten , beyaz, mat en iyi sonucu alabileceğiniz duvar boyası tercihidir...
  • Perde almaya karar verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EV ICIN SALON TIPI KLIMA
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.