Şimdi Ara

TV ASKI APARATI TEHLIKESI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
11.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kıymetli dostlar forumda epey aradım ama sonuca baglayamadigim için yeni konu açıyorum. Gözden kacirdiysam kusura bakmayın. 55inch 123cm Samsung 55hu8500 model tv için aparat alacağım ama kimse çeşitli modeller hakkında çocuklar ile alakalı ne kadar güvenli bahsetmemis. Bilenin tavsiye edebileceği, icap ettiği hallerde sağa sola dönebilen ve en önemlisi sarkma yapmayacak bir model var mı? Lütfen bilginizi esirgemeyin belki bir başkasının yaşayacağı kazayı da önlemiş olursunuz. Saygı, sevgi ve teşekkürlerimle... TV ASKI APARATI TEHLIKESI



  • ilk mesajı okuyorum, son derece nazik ve güzel bir üslupla soru sorulmuş. İnsanlar artık donanımhaber'de konu açıp soru sormaya çekinecekler böyle cevaplar alacakları için. Konunun bu hale gelmesi çok üzücü gerçekten. İnşallah konu ilk mesaja odaklanır bu noktadan sonra.

    Ben sorunuza yanıt veren ilk kişi olayım. Döner kollu askı aparatlarını hiç tavsiye etmem. Kollu sistem sabit askı aparatlarına göre bağlantı noktalarına misliyle fazla kuvvet uygular. Duvarın buna mukavemeti mutlaka işin ehli kişiler tarafından onaylanmalı. TV'yi satın aldığınız firmanın servisin elemanları bu konuda en yetkili kişilerdir. Aparata para verdikten sonra servis bu duvar bunu kaldırmaz diyebilir, bunu göz önünde bulundurun. Duvarın bunu kaldırıp kaldıramayacağını söyleyebilmeleri için de mutlaka duvarı delip dübeli monte etmeleri gerek.

    2 hafta önce benim evde TV montajı yapıldı. Sony servisi elemanları oynar kollu duvar askı aparatları için aşağı yukarı bu minvalde şeyler söylediler.

    Benim tavsiyem çok zorunlu değilse sabit bir askı aparatı almak en iyisi. Ama fotoğraftan gördüğüm kadarıyla TV'niz kavisli ekran. Bu model bir TV'nin duvara montajı da estetik açıdan pek hoş olmayacaktır.
    
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.