Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: evren87speed

ya bide gt5 ın cevre grafıklerıne laf atıyorsunuz ... 007 verdıgı cayır cımenlıklı resımlere bakın bunlar cok kalıtelı yapmayın Allah askına elınızı vıcdanınza koyun gt5 yesıllıklerı bundan daha ıyı sız pgr4 un hep SEHIR grafıgını koydugunuz ıcın gt5 yesıllıklerınden ıyı gozukuyor alın kendı elınız le koymusssunuz ... kı daha gt5 ın sehır gfarıgını gormedınız .... bıde yetmemıs gt5 ın aracları oynannıs goruntuler gercek degıl demıssınız ..daha 599 un arka farlarının LED olan ıcını yapmamıs pgr4 de dumduz gt4 dekı gıbı resım koyarak yapıyorlar halen arac farlarını r8 de oyle ... 200.000 poligona ınanmıyanlar bıde 'nerede bu poligonlar dıyorlar'' adamlarafarları bıle tek tek en ınce detayına kadar poliden yapıyorlar ....

Bir de pgr3 ne zaman çıktı bu ne zaman çıktı(2 sene oldu galiba)çok kısa sürede yaptılar 4 üncüyü

• tamam pgr4üde 3 senede yapsalardı o zaman
  • pgrshoptan araç paketi almakla oyundan hemen önce bir araç almak arasında ne fark var?shoptan alınca hemen o yarışta çıkmıyor alınan araçlar.birde shopta örnepin 100000kudosla 4 araç unlock yapılıyorsa aynı kudosla oyunun öncesindeki araç seçim menüsünde sadece 1 araç unlock yapılıyor,neden?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Geleceğe Dönüş'deki araç var . İngiliz araçlarına bak DMC 12'yi göreceksin

Şimdi FORZA 2 fenomeninden sonra kalkıp dandik oynanışa ve konsepte sahip PGR3'ün devamı olan bir oyuna nasıl yaklaşırım?Sen söyle, sende FORZA 2'yi bayağı hatim ettin benim gibi.Birde o koyduğun resimlerden ilki NÜRNBÜRGRİNG pistimi?

Bu oyunu da belki seversin. Yakında inceleme yazacağım mutlaka oku. Fotoğrafları ben çekmedim bilmiyorum ama o pist var.
    12Km uzunluğunda ve işkence gibi. Kar yağıyor sana da yarış arabası veriyorlar
    Akşam üstü akşam üstü sürüyorsun

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Geleceğe Dönüş'deki araç var . İngiliz araçlarına bak DMC 12'yi göreceksin

Şimdi FORZA 2 fenomeninden sonra kalkıp dandik oynanışa ve konsepte sahip PGR3'ün devamı olan bir oyuna nasıl yaklaşırım?Sen söyle, sende FORZA 2'yi bayağı hatim ettin benim gibi.Birde o koyduğun resimlerden ilki NÜRNBÜRGRİNG pistimi?

Bu oyunu da belki seversin. Yakında inceleme yazacağım mutlaka oku. Fotoğrafları ben çekmedim bilmiyorum ama o pist var.
    12Km uzunluğunda ve işkence gibi. Kar yağıyor sana da yarış arabası veriyorlar
    Akşam üstü akşam üstü sürüyorsun

İşkence falan değil ya zevkin doruk noktası o pist.

İşkenceyi Master bölümüne gelince görüyoruz 14. sıradayım karlı Nürburgring pistlerine geldim felaket zorlamaya başladı.

• demosu çıkar di mi?
  • İnceleme çıkınca linkini vereceğim Çok uzun ve doyurucu bir inceleme olacak. Yayınlanmasını beklemekteyim.
  • Oyun şahane, özellikle grafikleri çok beğendim. En azından Forza 2'den biraz daha fazla AA kullanılmış ve o nedenle de öne geçmiş bence. Araç detayları açısındansa PGR4 bana pek detaylı gelmedi, Forza 2'de sanki daha detaylılar. Ayrıca araç çeşitliliği ve menü zenginliği de Forza 2'de daha iyi gibi. Sonuç olarak Forza 2 varsa çok da eksikliğini hissetmeyeceğiniz ama tek başına çok kaliteli bir yapım olmuş.
  • araçların renk paletini beyenmedim bazı renkler çok gerçekçi dururken bazı renkler resmen oyuncak araba yapıyor araçları ve araçlardaki aydınlatma PGR3 te daha iyiydi bence.
  • GameTrailers'ın Videolu incelemesi:

Project Gotham Racing 4 Review 56MB

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4 RewiwHD 179MB

Project Gotham Racing 4

• evet ..sonunda oyunu oynadım ve...
    diyecek bişeyi bulamıyorum ozellikle bu oyunu eleştirenlere...
  • en sevmediğim kısım st petersburg. oyundan soğuttu soğuk leningrad havası
    favorim macau ve londra, new york da süper, nürburgring ayrı tat :L

timeguard, yorumuna gerçekten inanamadım bi an ynai

pgr3 te araçlar kötüydü bence, iğrenç parlıyorlardı
  • St. petersburg da bir pist var küfrede küfrede oynattı sağolsun :)

Deli gibi virajlar falan lanet ettim
  • ya o geniş virajdan daracık nehre geldiği yer var, orda fıttırıyorum ben işte
    londra süper ya, aynen yapmış adamlar .(
  • Orası işte. Hele bir viraj var, viraja girmeden hemen önünde bir tümsek. Hızı ayarlayamadığımızda direk uçarak bariyere geçiriyoruz. Hiç şans yok direk Restart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ekim 2007; 0:59:37 >
  • bide anlamadığım düz yolda enzo ile diğer enzoyu yakalayamıyorum drafting yapmama rağmen
  • Oynıyanlar Kariyerde kacıncı sıradalar ?
  • 13. yüm şu an
  • En az oyun kadar hoşuma giden oyunun ana müziği oldu . dinlemek için link http://www.esnips.com/doc/53eb124a-c6d8-4740-80a1-c85c5672e15b/The-PRODIGY---Shadow
  • quote:

Orjinalden alıntı: cLnmcry

Beyler oyunun içindeki geomettry wars ın yeni oyunu nasıl acaba bir görüntü eklseniz iyi olur.

Ayrıca oyunda henüz CAPARO kullanan yok mu acaba nasıl gidiyo çok merak ediyorum.

Project Gotham Racing 4

Bu arabayı açtım ama henüz oynamadım kapattım oyunu. Herhalde sırada bunun görevi var merak ettim bu arabayı çok şekil duruyordu oyunda.

quote:

Orjinalden alıntı: addall

En az oyun kadar hoşuma giden oyunun ana müziği oldu . dinlemek için link http://www.esnips.com/doc/53eb124a-c6d8-4740-80a1-c85c5672e15b/The-PRODIGY---Shadow

Evet çok sağlam bir soundtrack bu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 8 Ekim 2007; 2:00:25 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.