Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araba a sınıfında hep seçtiğim araba, kullanımı en zevklilerden biri
    ariel atom da süper, yanlız bu caparo gerçekten çook zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: potenzaturka

pgrshoptan araç paketi almakla oyundan hemen önce bir araç almak arasında ne fark var?shoptan alınca hemen o yarışta çıkmıyor alınan araçlar.birde shopta örnepin 100000kudosla 4 araç unlock yapılıyorsa aynı kudosla oyunun öncesindeki araç seçim menüsünde sadece 1 araç unlock yapılıyor,neden?
  • Geceden gündüze gecis var mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow55

Geceden gündüze gecis var mi?

O kadar büyük değişim yok.
  • Bu harika ss leri sizlerle paylaşmak istedim...Oyun gercekten bence en iyi yarış oyunlarından biri....

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

not:alıntıdır...

• kafayi yicem oynuyamadim hala yok boyle birsey ya

ssler icin sagol cok guzeller

• şu an kariyerde 20.yim. ama artık oyun biraz zorlamaya başladı.(restartlar çoğaldı)
    bu arada pgr3 menüsü pgr4'ten bence daha iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mx44

şu an kariyerde 20.yim. ama artık oyun biraz zorlamaya başladı.(restartlar çoğaldı)
    bu arada pgr3 menüsü pgr4'ten bence daha iyiydi.

Ama menüde neler olup bittiğini çözemeyip oyunu oynayamayanlar da vardı
  • quote:

quote:

pgrshoptan araç paketi almakla oyundan hemen önce bir araç almak arasında ne fark var?shoptan alınca hemen o yarışta çıkmıyor alınan araçlar.birde shopta örnepin 100000kudosla 4 araç unlock yapılıyorsa aynı kudosla oyunun öncesindeki araç seçim menüsünde sadece 1 araç unlock yapılıyor,neden?

3.kere soruyorum bilen yokmu acaba?
  • Aldığın araçlar şampiyonaya katılacakların kategorisinde değilse çıkmaz. Aksi halde çıkması lazım.
    diğer sorduklarını bilmiyorum. Sağa doğru giden baştaki limit kudosu geçtiğin zaman ancak açabilme hakkına sahip oluyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 9 Ekim 2007; 1:25:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Orjinalden alıntı: cLnmcry

Beyler oyunun içindeki geomettry wars ın yeni oyunu nasıl acaba bir görüntü eklseniz iyi olur.

Ayrıca oyunda henüz CAPARO kullanan yok mu acaba nasıl gidiyo çok merak ediyorum.

Project Gotham Racing 4

Bu arabayı açtım ama henüz oynamadım kapattım oyunu. Herhalde sırada bunun görevi var merak ettim bu arabayı çok şekil duruyordu oyunda.

Hocam oynayınca bir yorum alayım çok merak ettim.Birde bikaç ss alırsan süper olur.

• sağol 007ybse04 cevabın için
  • omrumde bukadar kaliteli goruntu gormedim.Once halo simdi bu sonumuz geliyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

13. yüm şu an

13. Sıradan sonra kariyerde üstlere çıkmak bir hayli zorlaşıyor zira üstünüzde ki kişilerde sizinle aynı yarışlara katılıyorlar. Birinci olsanız bile rakiplerle aranızdaki puan farkını ciddi şekilde kapıyamıyorsunuz. Ben şuanda 880 Puan ile 6. sıradayım, 1. Puanı 1.280 civarı En az 7 şampiyonaya daha katılıcaz :S

Buarada WildCard Nedir, Ne işe yarar, bilen var mı ?
  • ben artık easyde oynamaya başladım,oyun baya zorlaşmaya başladı.
  • Kariyerde 1. Sezonu , 3. ile tamamladım, 1. ile aramda 50 puan fark vardı 2. Sezon diye oyun devam ediyor, kaç sezondur allah bilir
  • Bazı araç modellemeleri gerçekten dudak uçuklatıyor.
    Koenigsegg CCX'e bir bakın. Ön farlara full zoom yapın , kokpit vs herşey uçmuş resmen.
    O.h.a. demeye hazır olun Ayrıca Ford GT'yi de çok beğendim.
    Bazı araçlar ise o kadar iyi değiller.

Tokyo'da gece + yağmurlu gök gürültülü yarışırken Araçları siyah renk olarak seçerseniz farkı daha iyi görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 9 Ekim 2007; 1:29:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: KURT85

quote:

Geleceğe Dönüş'deki araç var . İngiliz araçlarına bak DMC 12'yi göreceksin

Şimdi FORZA 2 fenomeninden sonra kalkıp dandik oynanışa ve konsepte sahip PGR3'ün devamı olan bir oyuna nasıl yaklaşırım?Sen söyle, sende FORZA 2'yi bayağı hatim ettin benim gibi.Birde o koyduğun resimlerden ilki NÜRNBÜRGRİNG pistimi?

Bu oyunu da belki seversin. Yakında inceleme yazacağım mutlaka oku. Fotoğrafları ben çekmedim bilmiyorum ama o pist var.
    12Km uzunluğunda ve işkence gibi. Kar yağıyor sana da yarış arabası veriyorlar
    Akşam üstü akşam üstü sürüyorsun

AYDEMİR AKBAŞ???

• quote:

quote:

quote:

quote:

Geleceğe Dönüş'deki araç var . İngiliz araçlarına bak DMC 12'yi göreceksin

Şimdi FORZA 2 fenomeninden sonra kalkıp dandik oynanışa ve konsepte sahip PGR3'ün devamı olan bir oyuna nasıl yaklaşırım?Sen söyle, sende FORZA 2'yi bayağı hatim ettin benim gibi.Birde o koyduğun resimlerden ilki NÜRNBÜRGRİNG pistimi?

Bu oyunu da belki seversin. Yakında inceleme yazacağım mutlaka oku. Fotoğrafları ben çekmedim bilmiyorum ama o pist var.
    12Km uzunluğunda ve işkence gibi. Kar yağıyor sana da yarış arabası veriyorlar
    Akşam üstü akşam üstü sürüyorsun

AYDEMİR AKBAŞ???

Sarıyer Sarıyer , pardon Aksraaay Eaksraaay!

Oyundaki 3 boyutlu gözlük için resim çıktı olayını gördünüz mü?

Project Gotham Racing 4

Benim tek gözüm görmediği için malesef bu 3 boyutlu gözlük nasıl bir akustik yaratıyor bilemiyorum

Farzı misal
     Project Gotham Racing 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 9 Ekim 2007; 1:49:17 >

• Geçmiş olsun kanka miyopluk felanmıı var o gözünde?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.