Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Lt.Chuck

kendi müziklerimi tercih ediyorum, pek beğenmedim bunları
    paschendale güzel gidiyor yağmurlu quebec havasına

Katılıyorum, müzikler abartılacak kadar iyi değil. USB ile kendi müziklerimi dinliyorum, en iyisi öyle oluyor
  • quote:

Kendi müziklerimizi dinlerken arabanın motor sesini çarpma sesini vs. duyabiliyor muyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Kendi müziklerimizi dinlerken arabanın motor sesini çarpma sesini vs. duyabiliyor muyuz?

Tabiki
  • quote:

Orjinalden alıntı: resE

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

quote:

Tabiki

Oy oy oy diyorum 8 aydır haberim yok bundan. Sağolun ya hemen deniyorum neymiş bu Xbox böyle haberim yoktu bu özelliğinden

• bazı oyunlarda müzik değiştirme tuşu ile entegre olabiliyordu bunda ne yok ne yazıkki :(
  •  Project Gotham Racing 4

şuna bakın ya :(
  • quote:

Project Gotham Racing 4

oha be abicim bu nasıl grafiktir böyle...yağmurla beraber ortaya çıkan şu atmosfere bakın....bende X360 var ve ben hala pgr4 ü oynamadım....
  • knight rider introsunu tavsiye ederim dehşet bir hava katıyor
  • Müzikle oynama olayı güzelmiş gerçekten. Açıyorum Dream Theater - Panic Attack pistler ağlıyor

Lt. Chuck, sanırsam Career de aynı bölümlerdeyiz. Biraz önce ona benzer yerlerdeydim yeni bölümler geldikçe hava koşulları dumur ediyor insanı. Bardaktan boşalırcasına yağmur yağıyor üstüne bir de sis eklenmiş. Böyle sephia tonunda aynen yukarıdaki fotodaki gibi. Dehşet ya.
  • kariyerde 18. yim ben şu an, a sınıfı araçlar falan var işte
    şeyden çektim bunu ben, custom raceden

yanlız evet ya yeni bölümlerde hava iyice coşuyor. o su birikintileri ne öyle
    1.giderken bi giriyorum direk 1 saniye kaybediyorum, gittikçe büyüyor sanki bide birikintiler
    yada bana öyle geldi :P

oyun mükemmel olmuş bence, framerate sorunu var diyodum bir iki yerde, 10+ saat oyunda olmamdan olmuş muhtemelen, aynı yeri açtım hiç sorun yoktu

cobranın kokpit müthiş bu arada

nürburgringe geldim career da, baya zorlanıyorum şu an. yanlış arabayı seçmişim fena oldu o
  • quote:

Project Gotham Racing 4

bu grafikle oynadın mı?
    aynı bu şekilde mi görüntü kalitesi?
  • ben çektim zaten photo mode dan
    biraz sepia filtresi uyguladım orda o kadar
  • Bugün Direct Feed yapıp youtube'a koyacağım hadi bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Bugün Direct Feed yapıp youtube'a koyacağım hadi bakalım

süper!

kimsede varmı hdv kamera? bende pal var minidv, ona kayıt edeyim diyordum, olmadı :(

gerçi çözünürlük ayarından da olabilir
  • Oyun oldukça güzel...PGR3 deki tuhaf sürüş değiştirilmiş ve yarı arcade yarı simulasyon hoş bir sürüş şekli oluşturulmuş...Arka planda kendi müziklerinize'' The All-American Rejects - Move Along'' şarkısını ekleyin, tavsiye ederim....
  • Bu tip yarislarda kullanilan araclarin hepsi realitede de otomatik vitesli mi olur merak ettim. Cockpit kamerasinda vites degistirme animasyonu yok demek boyle oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blizz

Bu tip yarislarda kullanilan araclarin hepsi realitede de otomatik vitesli mi olur merak ettim. Cockpit kamerasinda vites degistirme animasyonu yok demek boyle oluyor..

Videoları izlemediniz herhalde. Vites değiştirmenin kralı var ki vites değiştirmeyi geçtim gaz ve fren yaparken ayaklar bile hareket ediyor aşağıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2007; 15:18:19 >
  • career modda GLOBAL CUp a geldim ama bütün rakipler ferrari benim lamborgini iş yapmıyor,ilk yarışı 2.ci tamamladım ama sonraki yarış gerçekten çok zor.
  • Oyun gerçekten mükkemmel yanlız araba seçiyorum garajımızda bentley , audi fln var ama onlarla oynayamıyoruz galiba yada benmi yapamadım
  • Arabayı yarışa girerken seçiyorsun sadece. O garaj görsel olarak yapılmış sadece sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.