Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arash0

peki grafikler nasıl?pgr3 e gre dahamı iyi aynımı?

Grafikler bana daha iyi daha canlı geldi,oyunu 45 dakika kadar oynadım dvd'yi arkadaşa verdim kendisine çekip yarın getirecek...o zamana kadar MOTORSTORM oynayayım bari...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sinan04

quote:

Orjinalden alıntı: arash0

peki grafikler nasıl?pgr3 e gre dahamı iyi aynımı?

Grafikler bana daha iyi daha canlı geldi,oyunu 45 dakika kadar oynadım dvd'yi arkadaşa verdim kendisine çekip yarın getirecek...o zamana kadar MOTORSTORM oynayayım bari...

ozellikle kokpit kamerası çok hoş gorunuyor pgr3 de de guzeldi ama bariz hatalar vardı kokpitte bu oyunda bi sorun goremedim tabi oyunu oynamadım daha ama sslerden ve videolardan gerçekle birebir gibi gorunuyor super bi oyun ya ..
  • Gece yarışından bi kaç resim. yalnız ilk resim vistanın resim editörünün azizliğine uğradı ve orjinal renklerini biraz kaybetti, orjinal resmi de sildiğim için bunu koymak zorunda kaldım idare edin

şimdilik bunlar var isteyen olursa başka yarışlarıda çekerim

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• @NebiForever: Motion blur fazla gibi ama oynarken hoş olsa gerek Oyunda bi sürü ferrari varmış eğer imkan varsa şöyle bi f40 veya f50 resmi paylaşabilirmisin desem çok mu olmuş olurum
  • o motion blur lar çektiğim fot makinasından kaynaklanıyo muhtemelen. resimlerde görüldüğü derecede motion blur yok oyunda
  • Bu arada Ferrari konusuna gelince, oyunu fazla oynama fırsatım yok, yakın zamanda açabilirsem yada denk gelirsem resimlerini çekmeye çalışırım
  • Bir GT5 grafiği yok oyunda tabii. Ben sırf yağmurdur kardır onları görmek için oynayacağım şahsen oynanışta da grafikte de elle tutulur bir değişim olduğu görülmüyor.
  • Çok teşekkürler.
  • evet haklısın FARK AÇIK....!!!!()
     Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Not:hepsi kesinlikle in game(oyun içi)

• Bu oyunda araça modellemeleri ,hiç gerçekçi değil...Tamam anladık, arcade bir yarış oyunu ama araç modellemeleri Forza 2 deki gibi ya da gt deki gibi olabilirdi ve oyun yine arcade yarış oyunu olarak kalabilirdi...
  • Ya oyunu oynadınız mı ki araç modellemelerinden bahsediyorsunuz.
    Forza 2'de 40bin bu oyunda 100-120Bin poligon kullanılmış.

Ayrıca Oyuniçinde analogları çevirince blur oluyor hareketli görüntü olduğu için de kamera blurlu çekiyor.

hele bi oyunu oynayın ya
    bi foto moduyla yakın çekime gelin
    GT5 fotoları sanki oyuniçi onlar da foto modu işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 3 Ekim 2007; 23:22:43 >
  • Amacı belli o mesajın.Ign de süper not vermiş.Oynayanlar da çok beğenmiş.Gerisi boş,yani oynamayanların yorumları.SSlerden ne oyunun gerçek grafiği ne de keyfi anlaşılır.Amaç tartışma yaratalım,güzel bir oyunun başlığını kilitleyelim değildir umarım....
  • İşte Fotoğraf Modundan Resimler

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 4 Ekim 2007; 0:12:23 >

• Oyunu oynamayan yorum yapmasın oyun şöyle böyle diye arkadaşlar, oyunu oynayan kişi sevmişse sorun yok, beklenen bi oyundu çıktıda, meyve veren agaç taşlanırmış sistemine dönmesin başlık, oyun sağlam
  • Bide şu var, madem benim verdiğim ss ler ile karşılaştırma yapılıyo. Bu resimler lcd ekrana dayatılan ve tamamen amatör bi yaklaşımla çekilen resimler. Karşılaştırdığınız resimler (GT' den örnek verirsek mesela) oyunun yapımcısı tarafından yayınlanmış ve oyuniçi bile olduğu belli olmayan grafikler.

PGR4' ün grafikleri çok parlak yada değil o ayrı konu fakat olay aynı yere gidiyo yine
  • Arkadaşlar Bunlara hiç ama hiç gerek yok... neden tartışıyorsunuz? PGR4 çıkmış güzel bir yarış oyunu (ben pgr3 ü hiç ama hiç begenmemiştim- bu oyunda oynanışın falan çok düzeldiği söyleniyor) oyun dünyası bi güzel oyun daha kazandı. Tabiki bi oyunun GT5 kalitesi vermesi çok zor, o ama ayrı bi kategoride.. arcade değil simulasyon...bu yüzden karşılaştırmak bence yanlış. yani bu tarz bi oyundan GT5 kalitesi beklenemez.

bu arada ilker sana bi kaç oyun içi SS koyar, bazı şeyleri tekrar hatırlatrıdım ama inan yorgunum ve üşeniyorum. yani PGR nin grafiklerinin GT5 ten iyi olma ZORUNLULUGU varmı? Yok, neden kasıyorsun anlamadım. Her XboX oyununun her PS3 oyunundan iyi olma gibi bi zorunlulugumu var? neyin savaşını verdiğini cidden anlamıyorum. PGR güzel bir oyun grafikleride bu (bence gayet hoş) böyle keşke daha çok oyun gelse daha da şenlense oyun piyasası...
  • Arkadaşlar boşverin bunları xbox a güzel bir oyun çıkmış bırakın artık karşılaştırmayalım .Ben de bri gt sever olarak gt topiclerinde başka oyunlarla gereksiz yere karşılaştırlımasına sinir oluyorum.Bir yere kadar karşılaştırlıbilir ama ısrar etmek fikirlerimiz kabul ettirmek için diretmek konun sağlığı için iyi olmuyor ve gereksiz yere tartışmalar oluyor insanlar ceza alıyor topicler kitleniyor.Ne için oyun için...

Ne güzel işte xbox sahipleri gt serisine imrenerek bakıyor ps3 sahipleride pgr ye forza yaHer iki konsala sahip insalar ise allahın sevdiği kullarıymışXbox kullanan arakadaşlara hayırlı olsun arcade bir oyun için bnce çok başarlı bir oyun.Ben bir araba yarışı sever olarak bu oyunu oynamak isterim.

• PGR 4 OYUN İÇİ SS'LER...

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• şimdi anlıyamadım. sizin fotoğrafını çekip koyduğunuz ss ler ile yapımcı firmanın çekip koyduğu ss ler arasında resmen dağlar var. arkadaşların koyduğu sslerde gerçekten hayal kırıklığına uğradım, sanki uzaktan kumandalı arabaları yarıştırıyoruz gibi.

o yüzden şöyle sorayım ben sorumu oyunu oynayan kişilere: fotoğraflara vs. lere bakmadan oyun yapımcının fotoğraflarında gözüktüğü gibimidir yoksa dahamı kötüdür? (tabi hdtv sahipleri cevaplasın bunu)
  • dreampowder ben cevap vereyim bygokhan ın koyduğu resimler daha güvenilir, ancak ilk 3 resim photo mode dan ve araya extra aa ve af giriyor. ama verilen resimlerden son 3 ü ise direk olarak ingame ve oynamış biri olarak grafikler bu seviede diyebilirim
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.