Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağlı değil şu an Xbox nete. Böyle de güzel görünüyor boşver :)

Pistin adını unuttum ama Career de ilk yarışlardan birisi burada geçiyor. Şu an gördüğüm en iyi çevreye sahip oyun bu. Bayıldım grafiklere. AA biraz eksik ama işin içine blur girince çok farkedilmiyor. Renk tonu olsun çevre olsun ışıklandırma olsun çok gerçekçi.
  • Tugy SS lerin güzelde yanlış araba seçimi yapıyorsun

Audi R8 ile fln çeksene kardeşim
  • Oyun harika olmuş bence.Piyasadaki en iyi yarış oyunu bence....
  • birkaç daha ekliyim, yepyeni çekimler =(

• oyunda yeni kasa Honda civic type-r var mı?
  • Süper ya bütün gün başından kalkamadım. Career yönetimi öyle insanı başında tutacak şekilde yapılmış ki şu yarışı da yapayım, şu bölümü de geçeyim derken kaptırıp gidiyorsunuz. Forza 2 falan yalan bunun yanında. Zevk bakımından tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ekim 2007; 19:29:57 >
  • ben grafiklere hayran kaldım yanlız :(

pgr3 ile aynı tutan insanlar iki oyundada bi gece yarışı yapsınlar lütfen
  • Ben de gündüz yarışlarında ve yağmurlu bölümlerde yarıldım resmen grafiklere bakmaktan. :)

Gece yarışlarında özellikle Las Vegas'da yarışırken o ışıl ışıl yerlerden geçerken ışıkların araba üzerinde, yerlerde, sularda yansıması bitirmiş olayı. Vay anasını demekten alamıyor insan kendini.
  • su birikintileri mükemmel olmuş ya, bi girdim londrada tam piccadilly e girerken, gamepad öle bi titredi ki korktum bi an

gece yarışını şeyden dedim ben, pgr3 te geceleyin berbat gözüküyodu, gündüzleri de çok parlıyordu arabalar gerçi

yani alakası yok pgr3 ün grafikleri ile bunun grafiklerinin

bu köprüye bittim ben
  • abi dayanamayıp söyleyeceğim, belanızı mı istiyorsunuz arkadaşlar ya:D yahu şu görüntülere bile kulp buluyorlar ya oha artık yahakkaten bazı arkadaşlar bu siteye ya semra-caner evlerinden fırlayıp gelmişler, tartışma yaratmadan duramıyorlar ya da evlerinde xbox fln yok, kıskançlıktan kafayı yiyorlar. Bu görüntülere kötü diyen adamı ALLAH çarpar

şaka bir yana halo 3, pgr4, fifa, nba, conan, bioshock vs vs. hocam sizi bilmiyorum ama ben amigalarla, segalarla büyümüş biriyim. çok şükür ki böyle oyunları görmekte nasip oldu. sensible soccer'ın karşısında aylar geçiren jenerasyon, böyle yorumlarla birazcıkta kendisine ihanet ediyor bence. hepimizin yaşları birbirine yakın ve yılların oyuncusuyuz, yakışmıyor inanın bize. herkese iyi oyunlar,

pazara kadar değil mezara kadar oyuncular derneği başkanı
    Caner K....

• dayanamıyorum, çektikçe çekiyorum fotoları :(

civic e rastlamadım bu arada

multi denemek isteyen varsa, gamertag le chuck ze

• %100 oyunu içi yollasanızda biraz daha iyi değerlendırebılsek... (yukarıda 3 tane var ) yolluyorsunuz photo modedan.... tamam anladık gt4 de photo modeda super dı ama oyunu photo modedan oynamıcaz......
  • Ekran hareketliyken foto nasıl çekelim arkadaşım. Hiçbirşey olmasa kameradan dolayı fazlaca blurlu çıkıyor.

Kesinlikle oyuniçi kaliteyi yansıtmıyor. Ancak foto modunu açınca kamerandan oyuniçi görüntüleri daha iyi yansıtabiliyoruz.

Fotomod ile oyuniçi zerre farksız. Ek olarak foto modda eskime etkisi kontrast ayarı yapıp öyle çekebiliyoruz tek farkı o.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 4 Ekim 2007; 20:24:39 >
  • Photo mode ile oyun içi arasında fark yok. Photo Mode a girip A ya basarak devam edip fotoyu çekerseniz sadece biraz rötuştan geçiriyor.. Benim yukarıdaki SS'lerim fotoyu çekmeden önce alınmış oyun içinde de aynı olan SS'ler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 4 Ekim 2007; 20:28:31 >
  • açık konuşmak gerekirse photo mode ile oyuniçi arasında bir fark var
    reflection maplere sağlam supersampling uygulanıyor photo mode da, ayrıca daha yüksek kalitede antialiasing uygulandığı da doğru

ama bu demek değil ki oyun içi photo mode ile alakasız

200 300 ile giderken zaten farkedilmior aliasing

birinizin capture kartı varsa denese aslında, malum laf edicek yer arayan çok
  • ekran hareketlıyken nasıl cekıcez dıyorsun da ... 300 km gıderken cekın demıyorum kı ben.....r8 resmını ceken cok da guzel cekmıss.. hem bende bılıyorum hareketlı cekılen resımlerin kotu cıkacagını onu da dusunuyoruz......
  • @Lt.Chuck, işte o fark Photo mode da A ya basıp fotoraf sesini duyunca oluşuyor. Fotoğrafı çekmeden sadece Photo mode a girersek grafik farkı görülmüyor. Fotoğrafı çektikten sonra AA yı düzeltiyor, Depth of Field ekliyor biraz daha, ve bir kaç küçük rötuş yapıyor ama yukarıdaki (en azından benim koyduğum) SS'ler bu işlemleri yapmadan oyun içi ile aynı grafikte alındı.
  • resimler harika gorunuyor cevre modellemesi pgr3 dede cok iyiydi pgr4 de cosmus
  • Bende var ama 640x480 alabilirm çöz olarak.
  • foto modenun elbet fark oluyor ama arac kalıtesınıde degıl... bır suru terım yazmıssınız bazılarını bılmıyorum ama gozume sonuna kadar guvenıyorum .... photo mode da tum ekrandakı renkler daha bı canlı duruyor bıde aracın uzerıne bısey yapıyor cok guzel duruyor... ondan oyun ıcı ıstıyorum...
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.