Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• lol ... yazilan mesajlarin yarisindan cogunu ucurmuslar. rturk halt etmis dh'in yaninda .
  • abovv mesjım yok silinmiş.demmeki laf olsun diye yazılan mesajları siliyolar...haklılar...........
  • Benim INFO mesajım niye gitti? Onu anlamadım.
  • Oyunun reviewini izledim ve tatmin olmadım pek...Özellıkle motorlar 2 tekerleklı araba gibiler

Umarım beni yanıltır oyun..
  • vallahi oyun çıkmış malum yerlere Region Free hemde hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

Oyunun reviewini izledim ve tatmin olmadım pek...Özellıkle motorlar 2 tekerleklı araba gibiler

Umarım beni yanıltır oyun..

oyun forza 2 den daha iyi diyolar yabancı forumlarda bakalım nasılmış bende merak ettim herkes bişey soyluyor...umarım guzeldir.....
  • PGR3'ü hiç beğenmemiştim , tek avantajı grafiklerdi. Oyun kaliteliydi fakat abartıldığı kadar da iyi değil.

Çok sükse yaptı çünkü X360'ın çıkış oyunlarındandı , mesela bir diğeri de COD2'dir , yeni konsol sahipleri pek bilmez fakat eski X360'cılar çok iyi bilirler , resmen live da efsane olmuştur bu oyun , nedeni ise alternatifi yoktu. Yoksa öyle ahım şahım bir oyun değildir her ikisi de (COD2'nin ilk bölümü şahanedir yalnız.) PGR'nin en büyük eksiği single mode , oyun alaturka bir şekilde ilerliyor , al arabayı geç rakibini , en iyisini aldınız mı sizden iyisi yok , o zaman da devreye zorluk seviyeleri giriyor fakat adamlar çok abartmış , yani milimetrik hatalar bile mağlup olmanıza yetiyor , mantık olarak köklü bir değişikliğe gittiklerini sanmıyorum açıkcası... Forza gibi değil , Forza'da motor modifikasyonlarından tut tekerlere kadar herşeyiyle oynuyorsunuz arabada , PGR4'de kesinlikle çok iyi bir oyun olmayacaktır bence , 93 / 94 alamazsa incelemelerden , indirmem de. Zaten yarış bolluğu var X360'da , artık RPG gibi ciddi oyunlar çıkartmalı yapımcılar , öyle baz gaza git ya da bas tuş öldür oyunlarıyla gitmiyor , şimdi farkında değilsiniz fakat yakında birçoğunuz sıkılmaya başlayacak. Birkaç seneye kadar X360'ın sonu da Xbox'ın son dönemleri gibi olur böyle giderse.

• Bende izledim tuning yokmus, kokpitte simsiyah günes yansimasi yok vs. Araba modellemeleri forzadan iyi sanmistim ayni cikti, cevrede abartildigi kadar iyi degil motion blurdan birsey göremiyoruz, gametrailers review izleyin adam su yok bu yok diyor ama 9 verdik diyor, Gamespottan iyi not almis 8.5, oyun arcade oldugu icin fiziginden konusmam tabi.. Forza 2 cok cok iyi daha zengin
  • bence 360 un sonu anca xbox720 cikinca olacaktir 360 i ve ps3 u seviyorum ve oyunlarina bayiliyorum gitgide daha cok baglaniyorum
  • Bu c.tesi kısmetse alıp oynıcam pazar günü biter inş.
  • Forza2 kadar yüksek notlar almıyacak sanırım bu oyun birkaç review görünce baştan,beklentim çok yüksekti bu oyunda inşallah süper çıkar.Bugün başlıyorum ben de yarın akşama oynrım sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: RevolverSnake

Bende izledim tuning yokmus, kokpitte simsiyah günes yansimasi yok vs. Araba modellemeleri forzadan iyi sanmistim ayni cikti, cevrede abartildigi kadar iyi degil motion blurdan birsey göremiyoruz, gametrailers review izleyin adam su yok bu yok diyor ama 9 verdik diyor, Gamespottan iyi not almis 8.5, oyun arcade oldugu icin fiziginden konusmam tabi.. Forza 2 cok cok iyi daha zengin

Oyunun büyük artısı İnanılmaz grafikler ve akıcı oynanış.
    Gamespot'un kırdığı puan ne biliyor musunuz = Motorsikletler araçlardan daha hızlı
    başka hiçbir yerden puan kesilmemiş herşeyiyle mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 3 Ekim 2007; 10:02:16 >
  • Aldığı notları hak etse bari...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

quote:

Orjinalden alıntı: RevolverSnake

Bende izledim tuning yokmus, kokpitte simsiyah günes yansimasi yok vs. Araba modellemeleri forzadan iyi sanmistim ayni cikti, cevrede abartildigi kadar iyi degil motion blurdan birsey göremiyoruz, gametrailers review izleyin adam su yok bu yok diyor ama 9 verdik diyor, Gamespottan iyi not almis 8.5, oyun arcade oldugu icin fiziginden konusmam tabi.. Forza 2 cok cok iyi daha zengin

Oyunun büyük artısı İnanılmaz grafikler ve akıcı oynanış.
    Gamespot'un kırdığı puan ne biliyor musunuz = Motorsikletler araçlardan daha hızlı
    başka hiçbir yerden puan kesilmemiş herşeyiyle mükemmel.

İyide motorsikletler (supersportlardan bahsediyorum ) zaten dört tekerli araçlardan hızlıdır. Oyunu daha indirmedim ama bence komik bir eleştiri olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: kontendoo

PGR3'ü hiç beğenmemiştim , tek avantajı grafiklerdi. Oyun kaliteliydi fakat abartıldığı kadar da iyi değil.

Çok sükse yaptı çünkü X360'ın çıkış oyunlarındandı , mesela bir diğeri de COD2'dir , yeni konsol sahipleri pek bilmez fakat eski X360'cılar çok iyi bilirler , resmen live da efsane olmuştur bu oyun , nedeni ise alternatifi yoktu. Yoksa öyle ahım şahım bir oyun değildir her ikisi de (COD2'nin ilk bölümü şahanedir yalnız.) PGR'nin en büyük eksiği single mode , oyun alaturka bir şekilde ilerliyor , al arabayı geç rakibini , en iyisini aldınız mı sizden iyisi yok , o zaman da devreye zorluk seviyeleri giriyor fakat adamlar çok abartmış , yani milimetrik hatalar bile mağlup olmanıza yetiyor , mantık olarak köklü bir değişikliğe gittiklerini sanmıyorum açıkcası... Forza gibi değil , Forza'da motor modifikasyonlarından tut tekerlere kadar herşeyiyle oynuyorsunuz arabada , PGR4'de kesinlikle çok iyi bir oyun olmayacaktır bence , 93 / 94 alamazsa incelemelerden , indirmem de. Zaten yarış bolluğu var X360'da , artık RPG gibi ciddi oyunlar çıkartmalı yapımcılar , öyle baz gaza git ya da bas tuş öldür oyunlarıyla gitmiyor , şimdi farkında değilsiniz fakat yakında birçoğunuz sıkılmaya başlayacak. Birkaç seneye kadar X360'ın sonu da Xbox'ın son dönemleri gibi olur böyle giderse.

PGR hiçbir zaman simulasyon olmadı neden söz ediyorsunuz? Forza 2'ye rakip olmak için de gelmiyor zaten.
    PGR'ın son oyunu olan PGR4 gibi bir klasik oynanamaz da ne oynanır?

PGR2 de Xbox1'deki devam oyunu idi ama bakın puanı kaç?
    http://www.gamerankings.com/htmlpages4/562117.asp
    118 Tane inceleme yapılmış hepsinin ortalaması
    %93

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Aldığı notları hak etse bari...

Çok saçma bir laf. Sanki inceleyip not verenler oyunu oynamıyor hakettiğini anlamıyor da puan veriyor

quote:

Orjinalden alıntı: Timeguard

ARKADAŞLAR BANA MI ÖLE GELDİ YOKSA AYDINLATMA PGR3 TEKİ KADAR GERÇEKÇİ DEİL Mİ GÜNEŞ VE ARAÇLARDAKİ YANSIMALAR PGR3 DEN FARKLI MI SİZCEDE BEN FORZA TİPİNDE BİR AYDINLATMA SEZİNLEDİM ? PGR3 TE SS LER VE VİDEOLAR GERÇEK MİŞ GİBİ GÖRÜNÜYORDU BU OYUNDA OYUNCAK GİBİ FORZA 2 GİBİ DURUYOR ARAÇLAR BU FARK DİKKATİNİZİ ÇEKTİ Mİ?

Oyunu bizzat HDTV'de oynadın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.A.N.G.A.K.A -- 3 Ekim 2007; 11:30:47 >

• playasia dan solersek 90ytl ye geliyor :/ yanına bnaska bisey daha ekletsek bare..
  • abi 90 a nasıl getirdin?
    53 dolara getirdim ben işte 63.6ytl ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

abi 90 a nasıl getirdin?

fedex ile hesapladım ben dostum normal postadan tırsıyorumda biraz gelmez fln ağlatır sonra...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

abi 90 a nasıl getirdin?

bu arada kaç günde geldi?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.