Şimdi Ara

Project Gotham Racing 4 (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.017
Cevap
0
Favori
37.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dreampowder

şimdi anlıyamadım. sizin fotoğrafını çekip koyduğunuz ss ler ile yapımcı firmanın çekip koyduğu ss ler arasında resmen dağlar var. arkadaşların koyduğu sslerde gerçekten hayal kırıklığına uğradım, sanki uzaktan kumandalı arabaları yarıştırıyoruz gibi.

o yüzden şöyle sorayım ben sorumu oyunu oynayan kişilere: fotoğraflara vs. lere bakmadan oyun yapımcının fotoğraflarında gözüktüğü gibimidir yoksa dahamı kötüdür? (tabi hdtv sahipleri cevaplasın bunu)

replay mode ile intro hd video aynı, kalite farkı yok bence

daha iyi bir çevre hiçbir yarış oyunda görmedim yanlız ben
  • Arkadaslar,
    Ne guzel bir oyun iste, aldigi inceleme notlarida gayet guzel, kalkip Hasan sunu begenmis, Veli begenmemis bosverin bu muhabbetleri...birde bunu özellikle Xbox360 sahiplerinin buyuk artisi olarak göruyorum, yaw, X360'da Exklusiv guzel oyunlarin kitligimi var? Tek bir oyuna bel baglamamiz sartmi? Hayir!
    Yaris olarak...Forza2, Test Drive Unlimited, PGR3...simdide PGR4, yakinda GTR...he he he yaw, bakin keyfinize, zaten Halo3'den, Forza2'den zaman yok dogru duzgun birde PGR4 cikti, problemimize bakin yaw

Oynayin oyunlarinizi, keyfinize bakin...Live uzeri PGR3 cok zevkliydi, PGR4 dahada zevkli olur
  • Test Drive Unlimited yine çıkacakmış belki yeni araçları da eklerler ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 007ybse04

Test Drive Unlimited yine çıkacakmış belki yeni araçları da eklerler ne dersiniz?

Test Drive Unlimited 2 denmi bahsediyorsun ???
  • PGR 4 PHOTO MODE

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

PGR 4 çoşmuş bu ss lerde.....

not:resimlerin gercek boyutuna bakmak istiyorsanız sağ tıklayıp resmi goster yapınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 4 Ekim 2007; 13:48:18 >

• Evet bu son ss'ler bomba...
  •  Project Gotham Racing 4

Bu SS Çok güzel çıkmış ;)
  • evo mühteşem görünüyor.indirmeye başlamamıştımhenüz oyunu ama bu son ss ler mahvetti beni..
  • kokpitten bikaç ss alabilirmiyiz lutfen?:)
  • photo mode dan kendim çektiğim resimler

www.pgrnations.com dan bakabilirsiniz upload edip resimlerinize
    biraz büyük oldular üzgünüm =(

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 4 Ekim 2007; 14:26:36 >

• Arkadaşlar oyun çok çok zevkli olmuş. PGR3 deki arcade oynanışı unutun. Neredeyse Forza 2 olmuş. Yavaşlamadan viraj alayım derseniz kendinizi bariyerlerde bulursunuz. Drift yapayım adama yaslanıp alayım virajı falan yok öyle şeyler Bu yönden değişmiş oynanış. Arabaların tepkileri olsun sesleri olsun çok gerçekçi olmuş. Yarış motoru kullanmak manyak zevkli olmuş. Kokpitten oynadığınızda hele coşuyor gerçekçilik. Çok güzel bir yenilik. Grafikleri de baya beğendim. Herşeyden öte o yağmur suyunun arabalara damlaması komaya soktu ben bu kadar gerçekçi olur ancak. Hava şartları çok iyi yansıtılmış. 7-8 çeşit hava şartı var oyunda. Hatırladıklarım: Sisli, çok sisli, temiz, fırtınalı, hafif yağmur, ağır yağmur, ıslak, karlı. Hele kokpitten oynarken (özellikle motor ile) o cama çarpan yağmur sularının yukarı doğru çıkması manyak olmuş ona bakacam diye çok motordan düştüm. Arabayla oynarken de kokpitte cam sileceklerinin çalışması, suyu tam kenardan aşağı doğru süzmesi falan direk gerçek olmuş. Hasar çok fazla yok oyunda. PGR3 ile aynı belki daha az ama hiç takmadım bunu oynanış çok zevkli çünkü. Sesler ayrı bir güzel, araç sesleri gerçeği ile birebir denebilir. Motor kullanırken sesler coşuyor. (Motorla oynamak kesinlikle en zevklisi bence) Oyunda söylendiği gibi fazla blur yok.

Genel olarak çok kaliteli bir oyun olmuş. Oynamadan önce pek umudum yoktu SS lerden ve oynanıştan gördüğüm kadarıyla PGR3 den çok gelişmemiş gibi geldi ama fark bayağı var. 9 puan almakta haklı bir oyun.

SS'ler: (SS'ler Photo Mode'da çekildi ama inanın oynarken ile photo mode arasında kesinlikle grafik farkı yok)

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

•  Project Gotham Racing 4

buda pek hoş oldu

bu arada eğer banlanmadıysanızwww.pgrnations.com dan alsanız resimleri daha iyi olacak
  • Araç modellemeleri pekte umduğum gibi değil. Heleki dodge viper hiç olmamış.
  • mini cooper seçiliyormu bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: vamp

Araç modellemeleri pekte umduğum gibi değil. Heleki dodge viper hiç olmamış.

ilginç bi yorum, zevk renk meselesi birşey demiyorum ama neresi olmamış acaba?

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

bu arada evet, mini cooper seçiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lt.Chuck -- 4 Ekim 2007; 16:42:43 >

• sonunda birtanede fw li xbox alıcağm böyle giderse
  • aynen bende ama elite
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_81

aynen bende ama elite

yalnız elite firmwarelı olmuyor şimdilik
  • Oyun her yönüyle çok zevkli olmuş ya Career yönetimi çok iyi. PGR3 ün en sinir yönü Career şekli çok kötüydü bana göre. PGR4 de çok güzel olmuş. Zorluğu en başta seçiyoruz Career'e girerken, bir daha ellemiyoruz. PGR3 de her yarışta zorluk seçiyorduk ona göre puan değişiyordu sinir bişeydi.

Şu grafiklere bakın ayrıca ne süper ya

(Oyun çıkmadan önce yayınlanıp, bunun gerçek olduğuna inanılmayan SS):  Project Gotham Racing 4

Bu da benim çektiğim SS:

Project Gotham Racing 4

Ve devamı...

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

Project Gotham Racing 4

• tugy sende yokmu live, ne güzel pozlar var hepsi lcd den =(
    upload etsene sende nete

bide o binalar hangi pistte idi?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.