Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • drive club arcadenin kralıydı onlinede bilerek çarpanlar vardı yoldan çıkıyodun zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

Ps1 den beri gamepad ile oynarım.Direksiyonsuz oynanmaz gibi saçmalıklara inanmayın.Hiçbir performans farkı yok aralarında.

Gran Turismo 5 oynasan performans farkı yok demezdin. GT5'te DS3 ile geçemediğim Red Bull X1 Challenge ve AMG Driving Academy bölümlerini DFGT kullanarak altınla tamamlayabildim. Evet, bu tür oyunlar gamepad ile de oynanabilir ancak gamepad ile direksiyon arasında çok fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaluygar

pardon bir sorum olacak biz bu ps4 te nissan gtr kullanamıyacakmıyız adam gibi bir oyunda driveclub ta yok şimdi PCARS listesindede yok. Nissan mı vermiyor acaba lisansını aracın anlamadım gitti.

Nissan lar için Gran turismo 7 yi bekleyecez galiba :)
    Orda envayi çeşit nissan olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydo67

Kimse oyunlar 60 dolar demesin artık full oyUnlar en az 80 dolar. Önce 60 kağıda yarım oyun sonra dlc lerle tam kazık . Şu konsolda dlc soygunundan sonra bu oyun işlerinden uzak durma zamanı geldi. Yok expenşın pack ayırsan şu kadar araba yok super ultra pack te bu kadar araba yok erkn sipariş ver 3 arabada benden sezon passı al bütün dlc ler köpeğin olsun.. bu oyunculuk işi artık iyice boka sardı. Şu oyunu bile alıp oynamak istesemde sırf şu muhabbet yüzünden almak istemiyorum.

dlc almayın hocam yapabileceğiniz en mantıklı şey bu. özellikle senaryo bazlı oyunlarda asla dlc almam şahsen, zaten ana oyunda göreceklerimiz yetiyor, bi kaç tane dandik görev yapıcam diye neden ekstra ücret ödeyeyim ki? tamamen oyuncuya kalmış, insanlar dlc satın aldığı için firmalar bu potansiyeli değerlendirdi ve artık sektör standartı oldu maalesef. suç bizim yani aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Ps1 den beri gamepad ile oynarım.Direksiyonsuz oynanmaz gibi saçmalıklara inanmayın.Hiçbir performans farkı yok aralarında.

Gran Turismo 5 oynasan performans farkı yok demezdin. GT5'te DS3 ile geçemediğim Red Bull X1 Challenge ve AMG Driving Academy bölümlerini DFGT kullanarak altınla tamamlayabildim. Evet, bu tür oyunlar gamepad ile de oynanabilir ancak gamepad ile direksiyon arasında çok fark var.

GT2 den beri her GT oyununun suyunu çıkarmış biriyim.

Onu geçememenizin nedeni muhtemelen gamepadden çok gerçek araba sürmeye alışık olmanız.

Bırakın oyun içi eventları dünya sıralamasında hemen her pistte top 100 deki derecelerim de dualshock ile.

Sadece hangisine elinizin daha yatkın olmasıyla alakalı olay.

• quote:

pardon bir sorum olacak biz bu ps4 te nissan gtr kullanamıyacakmıyız adam gibi bir oyunda driveclub ta yok şimdi PCARS listesindede yok. Nissan mı vermiyor acaba lisansını aracın anlamadım gitti.

GTR'ı gördüğümüz iki oyun var, GT ve Need for Speed, lisansı bu ikisinden birinin elinde olması lazım, tıpkı porsche gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

GTR'ı gördüğümüz iki oyun var, GT ve Need for Speed, lisansı bu ikisinden birinin elinde olması lazım, tıpkı porsche gibi

Büyük ihtimalle öyle bir durum vardır. GT ye kadar kimbilir daha kaç zaman var

• bekle ye bekleye bihal olduk çıksın artık şu oyun ps4 ede
    gt7 çıkana kadar yardıralım ya ps4 3 aydır aksesuar
    vazifesi görüyor
  • Bu oyun ücretsiz mi?
  • Niye ücretsiz olsun? Hayir, degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakulta85

Niye ücretsiz olsun? Hayir, degil.

Hiçbir yerde fiyatını göremedim de ondan sordum
  • Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama GT7 de sesler konusunda artık rahat edebilirsiniz.

https://www.linkedin.com/pub/mike-caviezel/1/29/871
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Direksiyon kullanmayan bilemez zaten bunu. O yüzden asla sim bir oyunu gamepad ile oynamam.

• Japon yoksa benden bu oyuna para çalışmaz, ikinci elde 100 TL altına düştüğünde belki alıp denerim. GT çıkana kadar çerez olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hem konsollara hem pc ye cikacagina ragmen sanki pek bi reklami yapilmadi oyunun fazla beklenen bi oyun olmadi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: neo23

Gamepad ile sürüş, Gran Turismo veya Forza kadar rahat mı?Yanlış bilmiyorsam ,bu firmanın yaptığı Nfs Shift oyununda, gamepad ile oyun hemen hemen hiç oynanmıyordu..

Bilgisayar'da 360 kontrolleriyle yirmiye yakın yarış yapmışımdır aşağı yukarı, beşinci denemeden sonra alışıyorsun dinamiklere. Aynı sınıf araçların dinamikleri birbirinin kopyası zaten. GT kadar rahat değil, viraj, fren olayını daha dikkatli yapman gerekiyor. Onun dışında diğer oyunlar nasıl Gamepad ile oynanıyorsa bu da oynanıyor, yok oynanmaz, direksiyon şart gibi yalanlara inanmayın.
  • Araç listesi çok kısıtlı en azından japonyadan honda subaru vs konmalıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

Çok rezil bir durum ya.Zamanında para verip g27 almışım, şimdi 180 derecelik direksiyona mahkum oluyorum.1000-1500 tl'ye nasıl direksiyon alayım ben, zaten konsola o kadar para vermişim.

bu yüzden konsolda simulasyona kesinlikle yatırım yapılmaz. bir önceki nesilde kurduğun sistem gelecek nesilde çöp oluyor.
  • Araç listesi berbat, DLC ye atmışlardır iyi araçları
  • Hay sizin dlcnize bee dlc çocukları Kim icat etti la bu dlc sistemini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 2 Mayıs 2015; 12:32:28 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.