Şimdi Ara

Project CARS | PS4 Ana Konu | ÇIKTI! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.850
Cevap
24
Favori
87.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Etap uzunluğu baya fazla.Bazıları 5dk'yı geçiyor. Zaten oyunun dirt ile zerre alakası yok.Direk sim yapmışlar bu wrc'yi.Düşün yani daha kariyerde 1. bile olamadım. Kontroller baya zor, iyi alışman lazım.Tabi bunda ilk verdiği eski mini cooper aracın etkiside büyük.Çok hafif olduğu için, ani hareketlerde, kendini savuruyor.Çok dikkat etmek lazım.Kaza yaptın geri kaldın, restart yaptığın zaman paranıda alıyor senden. 1000cr. Yani codemasters direk sime geçiş yapmış bu oyun ile.Eski colinmcrae falan bile bunun yanında cüce kalır o derece.

İyi güzelmiş. Herhangi bir ışık yok ama PS4'e çıkarsa oynarız. Ralliye açız ama bu oyun için PC yenileyemem şimdi.

Edit: Aslında şunu gördükten sonra gaza gelmedim değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 29 Nisan 2015; 11:54:20 >

• Ben hazırım Project cars'a yarış eldivenlerimide aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Etap uzunluğu baya fazla.Bazıları 5dk'yı geçiyor. Zaten oyunun dirt ile zerre alakası yok.Direk sim yapmışlar bu wrc'yi.Düşün yani daha kariyerde 1. bile olamadım. Kontroller baya zor, iyi alışman lazım.Tabi bunda ilk verdiği eski mini cooper aracın etkiside büyük.Çok hafif olduğu için, ani hareketlerde, kendini savuruyor.Çok dikkat etmek lazım.Kaza yaptın geri kaldın, restart yaptığın zaman paranıda alıyor senden. 1000cr. Yani codemasters direk sime geçiş yapmış bu oyun ile.Eski colinmcrae falan bile bunun yanında cüce kalır o derece.

İyi güzelmiş. Herhangi bir ışık yok ama PS4'e çıkarsa oynarız. Ralliye açız ama bu oyun için PC yenileyemem şimdi.

Edit: Aslında şunu gördükten sonra gaza gelmedim değil.

Gerek yok abi ver bana 200 lira gidelim Sile ye bir de rakı balık ısmarlarsin aynı heyecanı yasar doneriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: turki5hmo

İlker bende diyorumki efekt efekt olarak kalır oyuna etki etmez ben blur yada bloom görmek istemem sen görmek istersin işin içine yağmurlu yağmursuz olayı olmaz.İhtimal dahilinde bile değil.Saçma olur çünkü adil olmaz bir kere, bu fikri yapan şahsı fizana sürerler hemen.Oynanabilriliğe direkt etki eden birşey olmayacak.Yağmursa herkese yağmur.ışıksa herkese ışık.

Dirt Rally ve Pcars kaçmaz

Yıllardır bu işin içindeyiz hocam, doğa olaylarıyla ilgili efektleri kapatıp açmak şoförün yolu net görmesine, doğal olarak yarışın seyrine nasıl etki etmez? Yapma gözünü seveyim.

3 gün önce çekilmiş videoya bak, adam güneş efektini bırak, resmen güneşi kapatıyor. Açık ve kapalı olarak yan yana gözüküyor. İlgili efekt açıkken, güneş karşıdan veya ön çaprazdan vurunca neredeyse yolu göremiyorsun. Kapalıyken de tertemiz her yer gözüküyor. Yağmur efektinde ise, yağmurlu yarış seçtiğin zaman doğal olarak tamamen kapatamıyorsun ama gökyüzünden düşüş debisini, camda bıraktığı izin yoğunluğunu ve görüşü ne kadar etkileyip etkilemeyeceğini ayarlıyorsun.

Şimdi bu ince ayarlar, online modda oda yöneticisi tarafından sabitlenmez ise, herkes kafasına göre efekt ayarı yapar ise, yarışta karşı karşıya kalınacak doğa olaylarında, bir eşitlikten söz etmek mümkün mü? Yolu daha iyi görebilmek için, efektleri herkes kapatmak veya en kısık ayarlara almak durumunda kalabilir. Online rekabet arttıkça nitekim böylede olacaktır. İyide bu efektleri kapatınca, nerede kaldı yeni nesil konsolun görsel şöleni.

Tekrar belirtmek isterim. İnşallah yanılırım ve inşallah doğa olaylarının efektlerini kişiselleştirme ayarı sadece single mod içindir. Online mod yarışlarda kesinlikle doğa olaylarını kişiselleştirmeye izin verilmez. Zaten single modda olmasının kimseye bir zararı yok, aslında iyi de bir şey.

Bu sayfada yazdığım bir önceki mesajımda, bana katılmayıp eksi veren değerli arkadaşlar. Lütfen aşağıdaki videoyu seyredip, güneşin efektinin kapalı ve açık konumdayken, yol görüşüne ne kadar etki ettiğini bir görün derim. Ondan sonra bir önceki mesajımı tekrar değerlendirin.

• Online da ayarı olur bunu biz oyun çıkmadan akıl ediyoruz onlar oyunu yapanlar önceden bunun önünü kapatmışlardır.Olmasa bile update ile gelir hemen.
  • bu oyunu bekledim okadar başka yarış oyunu da almadım inşallah kolla oynamada problem olmaz çünkü direksiyon hiç bir şekilde düşünmüyorum.
  • AsimoX18 kullanıcısına yanıt
    Kol ile oynanmaz bu oyun PS4 için yayınlanan oynanış videolarından direksiyon tepkilerine bakarsanız sanki klavye ile oynuyormuş gibi gözüküyor ve arabayı yolda tutmakta zorlanıyor oynayan kişi. Driveclub, Gran Turismo gibi gamepad'e optimize etmemişler.

İmkanı olan direksiyon seti alıp oynasın kol ile oynamak işkence olur.
  • Yukarıdaki iki mesajımda, "Online yarışlarda doğa olayları olarak eşit şartlarda yarışalım. Doğa efektlerini kapatıp açma özelliği, inşallah online modda olmaz" yazdım.

Birileri sürekli eksi basıyor. Sanırım online ortamda eşit şartlarda yarışmamak hoşlarına gidecek. Son iki mesajıma eksi basan arkadaşlar, herkes farklı doğa olaylarıyla yarışınca hoşunuza mı gidecek? Madem bu eşitliği istemiyorsunuz, neden istemediğinizi de açık açık yazın. Eksinin arkasına saklanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 29 Nisan 2015; 21:45:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Yukarıdaki iki mesajımda, "Online yarışlarda doğa olayları olarak eşit şartlarda yarışalım. Doğa efektlerini kapatıp açma özelliği, inşallah online modda olmaz" yazdım.

Birileri sürekli eksi basıyor. Sanırım online ortamda eşit şartlarda yarışmamak hoşlarına gidecek. Son iki mesajıma eksi basan arkadaşlar, herkes farklı doğa olaylarıyla yarışınca hoşunuza mı gidecek? Madem bu eşitliği istemiyorsunuz, neden istemediğinizi de açık açık yazın. Eksinin arkasına saklanmayın.

Gerçekten bencede saçma fifa da nasıl oyun hızı vs ayarlar eşit oluyor bu oyunda da öyle olması gerekir. O eksi yapanları bende anlayamıyorum açıkçası.
  • quote:

Yukarıdaki iki mesajımda, "Online yarışlarda doğa olayları olarak eşit şartlarda yarışalım. Doğa efektlerini kapatıp açma özelliği, inşallah online modda olmaz" yazdım.

Eksileyenlerin çoğunun mesajı okumadığına eminim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Bilgisayar da Gamepad bağlayıp oynadım ben, öyle işkencelik bir şey yok, büyütmeyin.
  • kaç lira bu oyun..
  • Online yarışlar keyifli olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Souvrock

quote:

Orijinalden alıntı: Leon

Bilgisayar da Gamepad bağlayıp oynadım ben, öyle işkencelik bir şey yok, büyütmeyin.

Gamepad ile sürüş, Gran Turismo veya Forza kadar rahat mı?Yanlış bilmiyorsam ,bu firmanın yaptığı Nfs Shift oyununda, gamepad ile oyun hemen hemen hiç oynanmıyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

2-3 tane ergen var. Sanırım onlar yapıyor.

TC nosu ve cep telefonu ile kullanıcı adı açmak zorunlu değil. Faklı mail adresleri ile istenildiği kadar kullanıcı adı alınabiliyor. İşi gücü olmayan, boş vakti bol olan ve en önemli takıntılı psikopat ergen'in biri, DH den 10-15 tane kullanıcı adı almış olabilir. Birine kafayı takınca, bu hesaplardan girip herkesi eksiliyordur.

Artı verme olayı çok güzel bir şey, herkesin katıldığı sevilen yorumlar, ilk sayfanın en üstüne taşınıyor ama eksi verme olayı cidden çok gereksiz. Ergenlere eğlence çıkıyor. Kimseye bir faydası yok, olmasa da olur.

Eksi veren kişi, attığım mesajı alıntı yapıp neden bana katılmadığını açıklasa eyvallah, derim adam bir şey biliyor ki konuşuyor. Şahsen böyle yapıyorum, o kişinin düşüncesine katılmıyorsam, neden katılmadığımı ona açıklıyorum. Fakat, bazı kişiler dobra dobra yazışmaktan çekiniyorlar, yürek yok onlarda. Eksileme sisteminin arkasına sığınıp kendilerini tatmin ediyorlar. Eğer bir kişinin yazdığı yazıya katılmıyorsan, neden katılmadığını belirt yada bir korkak gibi eksileme sisteminin arkasına saklanma.

Çoluk çocukla uğraşmak gerçekten zor.

• Spota düşmüş mü, düşmediyse ne zaman düşer? Sabırsızlanıyorum da spota yöneleceğim bu oyunda.

• arkadaşlar EU harici ön sipariş olmucak mı? Endo dan alıcamda önsiparişi bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

2-3 tane ergen var. Sanırım onlar yapıyor.

TC nosu ve cep telefonu ile kullanıcı adı açmak zorunlu değil. Faklı mail adresleri ile istenildiği kadar kullanıcı adı alınabiliyor. İşi gücü olmayan, boş vakti bol olan ve en önemli takıntılı psikopat ergen'in biri, DH den 10-15 tane kullanıcı adı almış olabilir. Birine kafayı takınca, bu hesaplardan girip herkesi eksiliyordur.

Artı verme olayı çok güzel bir şey, herkesin katıldığı sevilen yorumlar, ilk sayfanın en üstüne taşınıyor ama eksi verme olayı cidden çok gereksiz. Ergenlere eğlence çıkıyor. Kimseye bir faydası yok, olmasa da olur.

Eksi veren kişi, attığım mesajı alıntı yapıp neden bana katılmadığını açıklasa eyvallah, derim adam bir şey biliyor ki konuşuyor. Şahsen böyle yapıyorum, o kişinin düşüncesine katılmıyorsam, neden katılmadığımı ona açıklıyorum. Fakat, bazı kişiler dobra dobra yazışmaktan çekiniyorlar, yürek yok onlarda. Eksileme sisteminin arkasına sığınıp kendilerini tatmin ediyorlar. Eğer bir kişinin yazdığı yazıya katılmıyorsan, neden katılmadığını belirt yada bir korkak gibi eksileme sisteminin arkasına saklanma.

Çoluk çocukla uğraşmak gerçekten zor.

Hocam Türkiye forumunda takılıyoruz.A kişisi bir oyunu seviyor ve siz o oyundan hoşlanmıyorsanız siz kötü bir insansınız onun için.

Takılmayın bence bu kadar eksi olayına.Emin olun mesajınıza katılanlar bile eksiliyorlar çünkü eksi buttonunu mesajtan çok kişiyi eksilemek için kullanıyorlar.Eksileyenlerin yarısı çıkıp neden eksi verdiğini anlatacak bilgi,tecrübe birikimine de sahip değiller.Saçma sapan insanlarla doldu Playstation bölümü.3-5 aklı başında kişi ile fikir ve bilgi alış verişi yapabiliyoruz anca işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aragonit.

arkadaşlar EU harici ön sipariş olmucak mı? Endo dan alıcamda önsiparişi bekliyorum

Bende endozenya psn den alacam oyunlar orda ön sipariş olarak çıkmıyor oyunun çıktığı gün satışa çıkıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: YasinJR10

Online yarışlar keyifli olabilir

Hocam tamamen lobbydeki oyunculara bağlı olur yine.Forza ve GT serisinde olduğu gibi.GT serisinde yine ceza sistemi vardı biraz adalet oluyordu.Forza 4'de Nürburgringte ilk virajda frene basmadan acemi veya trollün biri arkadan bi vururlardı,8dk boş boş yarışın bitmesini beklerdik.

Bazen de öyle oyuncular gelirdi istemeden yoldan çıkarınca frene basıp geçmene müsade ederlerdi.Hatta bir yarışta birinciliği birbirimize bırakmaya çalıştığımız için adamla kaza yaptığımızı bilirim.

Onun için bu tarz simülasyon oyunlarında gruplaşma/klüpleşmeler çok iyi oluyor.Oyun çıktıktan sonra GT serisini de oynayamayan birçok düzgün oyuncu ile güzel gruplar kurulacağına eminim.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.